Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "Менеджер по продажам домов в Харькове"

Получать информацию со статистикой на почту

Обзор статистики зарплат профессии "Менеджер по продажам домов в Харькове"

32 000 ₴ Средняя зарплата в месяц

Уровень средней зарплаты за последние 12 месяцев: "Менеджер по продажам домов в Харькове"

Валюта: UAH USD Год: 2024
На гистограмме изображено изменение уровня средней заработной платы профессии Менеджер по продажам домов в Харькове.

Рейтинг похожих вакансий по уровню заработной платы в Харькове

Среди похожих профессий в Харькове наиболее высокооплачиваемой считается Агент по недвижимости. По данным нашего сайта, уровень средней зарплаты составляет 20000 грн. На втором месте - Специалист по недвижимости с зарплатой 20000 грн, а на третьем - Менеджер по недвижимости с зарплатой 20000 грн.

Рекомендуемые вакансии

Відкрита вакансія менеджер з продажу авто із США
, Харків, Харківська область
Вакансія: Менеджер з продажу Авто з СШАМісце роботи: ХарківОбов’язки:Пошук клієнтів для продажу автомобілів зі СШАКонсультація клієнтів щодо вибору автомобіляЩоденне опрацювання вхідних заявок та консультація поточних клієнтів;Підбір та торгування транспортних засобів на аукціонних майданчиках;Розрахунок вартості авто: ціна лота, аукціонні збори; логістика, страховка, послуги брокера і експедитора і т.д;ВимогиБажання працювати у цьому напрямі та навчатися;Вміння ефективно комунікувати та переконуватиКомунікабельність, харизматичність, впевненість, рішучість, бути готовим підтримати діалог та відповісти на будь-яке поставлене клієнтом питання;Умови:Ставку у розмірі 200$ + відсоток за кожне куплене авто Час роботи: пн-пт з 10:00 до 19:00, обідня перерва — по домовленості часу;Комфортний офіс неподалік від метро, що добре для людей, які поки що без авто (з цим допоможемо в майбутньому). 09******62 Ярослав
Требуются сотрудники в отдел продаж H
, Харків, Харківська область
Запрошуємо активних, комунікабельних та амбіційних людей приєднатися до команди професіоналів!МИ ПРОПОНУЄМО:-високу оплату за результатом укладених угод -сучасні умови праці-комфортний офіс та індивідуальне робоче місце-зручний графік-навчання, підвищення кваліфікації, кар'єрний рістТИ - НАШ ІДЕАЛЬНИЙ КАНДИДАТ, ЯКЩО:-любиш людей та спілкування-вмієш домовлятися і знаходити компроміс-бажаєш добре заробляти і самостійно впливати на рівень свого доходу -відкритий до навчання Досвід роботи ріелтором - вітається, але не є обов'язковим! Головне - бажання навчитися, працювати та заробляти! ОСНОВНІ ОБОВ'ЯЗКИ:-проведення переговорів з клієнтами-пошук нових та підбір об'єктів нерухомості під потреби клієнтів-організація переглядів об'єктів нерухомості -консультування клієнтівТелефонуй прямо зараз!
Менеджер по роботі з клієнтами
, Харків, Харківська область
Компанія «ТОВ Споживчий центр» (ТМ «ШвидкоГроші») — перша і одна з найбільших фінансових компаній України. Нам вдалося створити сильний бренд, який користується довірою клієнтів. Вже більше 13 років ми зберігаємо позицію лідера ринку. Ми збираємо сильну команду та раді вітати— менеджера по роботі з клієнтами.Менеджер по роботі з клієнтами - це фахівець, який буде допомагати нашим клієнтам вирішити ситуацію з протермінованими платежами та надавати інформаційну підтримку в телефонному режимі.Ваші обов’язки:Консультація клієнтів відносно розстрочки/пролонгації договору та укладення індивідуальних угод про погашення заборгованості.Надавати рішення, щоб клієнти могли вирішити свої зобов’язання та встановлення домовленостей.Дбати про позитивний імідж компанії.Наші очікування: шукаємо людину, яка вільно володіє українською мовою, відкрита до навчання і готова постійно підвищувати свою кваліфікацію в рамках регулярних тренінгів. Якщо ви вважаєте себе стресостійкою людиною, вмієте працювати в команді, комунікабельні та вмієте вести переговори, тоді ми шукаємо саме вас.А ось що Ви отримаєте, обираючи нас:Завжди вчасні виплати заробітної плати, яка складається з фіксованої ставки та привабливої системи бонусів та премій.Офіційне працевлаштування від першого дня та оплачувані відпустки. Ви зможете насолоджуватись своїми заслуженими відпочинком -24 дні в рік.Стабільний графік роботи з ПН по ПТ, з 09:00 до 18:00.Навчання та постійний супровід наставника в період адаптації.Можливість отримати досвід у великій всеукраїнській компанії та підвищення кваліфікації (до Тім-Ліда, наставника, тренера чи керівник КЦ).Позитивна атмосфера на роботі та доброзичливий колектив.Зручне розташування робочого місця, сучасний офіс в центрі містаДо оформлення всього 3 кроки:Дзвінок рекрутеру — 5-10 хвилин (Ми завжди на зв’язку і швидко відповідаємо).Співбесіда з керівником — 30 хвилин.Оформлення та довга робота разом.
Пакувальник кондитерських виробів Wawel у Кракові
Just Work, Харків
Wawel — польська кондитерська компанія, що виробляє безліч сортів шоколаду, вафель, шоколадних батончиків і снеків.___________________ Основна інформація: Ставка: 25.20 - 29.20 зл/година (нетто); Зарjobs.ua/rus/vacancy/add#обітня плата: 5000 - 7800 зл/місяць (нетто); Графік: 5 днів по 8 - 12 годин у 2 зміни; Напрацювання: 200 - 240 годин на місяць; Договір: Umowa Zlecenia; Проживання: безкоштовне; Оформлення у місті: Краків.___________________ Заробітна плата:• 25.20 зл/година (нетто) — базова ставка;• 29.20 зл/година (нетто) — для студентів до 26 років;• 300 зл/місяць (нетто) — бонус за відвідуваність;• 500 зл/місяць (нетто) — премія за ефективність;• Аванс після першого тижня роботи;• Своєчасні виплати.___________________ Графік роботи:• 5 днів на тиждень по 8 - 12 годин у 2 зміни;• 1 зміна: 06:00 - 14:00;• 2 зміна: 14:00 - 22:00;• Понаднормові години можна брати за бажанням;• 200 - 240 годин на місяць.___________________ Обовʼязки:• Контроль якості готової продукції;• Сортування та пакування кондитерських виробів;• Турбота про правильний перебіг технологічного процесу;• Підтримка чистоти та порядку на робочому місці.___________________ Проживання безкоштовне:• Житло надається в приватних будинках, квартирах або хостелах з хорошими умовами та всім необхідним для комфортного проживання;• В кімнаті по 2 - 4 особи (чоловіки/жінки — окремо);• Сімейній парі надають окрему кімнату;• Компенсація за проживання на своєму житлі +300 зл/місяць (нетто).___________________ Додаткова інформація:• Доїзд до роботи відбувається громадським транспортом;• Надаємо можливість оформити Карту Побиту.___________________Щоб отримати детальну консультацію по вакансії — звертайтесь по закріпленому номеру телефона Viber | Telegram.️Увага! Всі наші вакансії абсолютно безкоштовні! Будьте обачливі та стережіться шахраїв, що вимагають гроші за вакансію!Переваги співпраці з нашою агенцією:• Безкоштовні вакансії;• Перевірені та надійні роботодавці;• Понад 1000 працевлаштованих клієнтів за останній рік;• Кваліфіковані та людяні спеціалісти, що завжди на звʼязку!Just Work — ліцензоване кадрове агентство з працевлаштування за кордоном. Ліцензія №1024.