Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "Эколог в Харькове"

Получать информацию со статистикой на почту
К сожалению, по указаному запросу нет статистических данных. Попробуйте изменить должность или регион.

Найдите подходящую статистику

Показать еще

Рекомендуемые вакансии

Керуючий рестораном
, Харків, Харківська область
Керівники в наших ресторанах амбітні, але дуже людяні. Вони ставлять зрозумілі цілі й справедливо контролюють їхнє досягнення, розвивають та мотивують своїх людей. Приєднуйтесь!Для роботи вам знадобляться:Вища освітаУспішний досвід роботи від 2-х років на керівній посадіВміння керувати великою командоюРозуміння операційних процесів у рестораніАктивна життєва позиція, прагнення досягати високих результатівВашими основними обов’язками будуть:Керування командою, мотивація і розвиток професійних навичок співробітниківОрганізація торговельних процесів супермаркетуПриєднуйтесь до команди «Сільпо» та:Розраховуйте на нас. Стабільна зарплата та офіційне працевлаштування.Будьте здорові. Медична страховка та страхування життя.Вливайтеся миттєво. Допомога колег і керівників у адаптації новачків.Пишайтеся роботою. Кар'єра в компанії, що входить до ТОП-ритейлерів України.Всебічно розвивайтеся. Різноманітні тренінги, пільги на вивчення іноземної мови або відвідування спортивних закладів.Спілкуйтеся вільно, пропонуйте сміливо. Відкрита лінія для важливих питань, екологічних та інноваційних ідей працівників.Почувайтеся особливо. Спеціальні пропозиції в компаніях, що належать Fozzy Group.Їжте смачно. Знижки на власне виробництво «Сільпо» (кулінарія, випічка, кондитерські вироби, чай та кава).Чекаємо на ваші звернення!
Робота: пекар на піцу ТРЦ Нікольський вул.Пушкінська,2
, Харків, Харківська область
Пекарі в «Сільпо» знаються на справжніх замісах. Особливо якщо йдеться про приготування дріжджового, бісквітного чи листкового тіста. Про пекарів кажуть, що в них дуже духмяний хліб, пухкенькі булочки, рум’яні пироги, повітряні круасани.​Бажаєте приєднатися — чекаємо на ваше резюме!Графік роботи: 3/3, з 11 :00 до 20:30Приєднуйтесь до команди «Сільпо» та:Розраховуйте на нас. Стабільна зарплата та офіційне працевлаштування.Зберігайте баланс. Можливий індивідуальній графік роботи з урахуванням бізнес-процесів та власних побажань.Вливайтеся миттєво. Допомога колег і керівників у адаптації новачків.Пишайтеся роботою. Кар'єра в компанії, що входить до ТОП-ритейлерів України.Всебічно розвивайтеся. Різноманітні тренінги, пільги на вивчення іноземної мови або відвідування спортивних закладів.Спілкуйтеся вільно, пропонуйте сміливо. Відкрита лінія для важливих питань, екологічних та інноваційних ідей працівників.Почувайтеся особливо. Спеціальні пропозиції в компаніях, що належать Fozzy Group.Їжте смачно. Знижки на власне виробництво «Сільпо» (кулінарія, випічка, кондитерські вироби, чай та кава).Вакансія актуальна з адресою:вул. Пушкінська, 2Звертайтесь за телефоном або особисто до адміністрації магазину.
Водій-експедитор зі своїм авто (бус 1,8т)
, Харків, Харківська область
IDS Aqua Service є частиною IDS Ukraine, являється провідним оператором з поставок бутильованої води в Україні. Компанія має збалансований портфель популярних мінеральних вод, які видобуваються в екологічно чистих регіонах України та представлені торговельними марками «Моршинська», «Аляска», «Миргородська» та «Аква Лайф».Під брендом «My Water Shop» компанія доставляє воду, обладнання та супутні товари додому та в офіс по всій Україні. Понад 250 000 клієнтів довіряють високому сервісу компанії IDS Aqua Service.Ми сильна та ефективна команда, яка постійно навчається і досягає найкращих результатів. Наша ціль — розвивати культуру споживання природних мінеральних вод і просувати здоровий спосіб життя.Запрошуємо до співпраці Водія-експедитора зі своїм авто 1,8 т. для надання транспортно-експедиційних послуг.Переваги співробітництва з нами:Конкурентний розмір винагороди;Виплата винагороди відповідно до договору транспортного експедирування;Регулярне навчання стандартам обслуговування;Доступ до участі у корпоративних заходах та внутрішніх конкурсах;Місце розташування складу: вул. Велика Панасівська 185(вул. Котлова);Графік роботи: з 6:00 до 14:00, 14:00 до 22:00.Вимоги до водія-експедитора:Наявність авто з цільнометалевим кузовом, вантажопідйомністю 1,8 т.Гарна фізична форма;Добре розвинені комунікативні навички;Охайний зовнішній вигляд;Пунктуальність, уважність та відповідальність;Відсутність судимостей і негативних кредитних історій;Бажано реєстрація фізичною особою-підприємцем ФОП 3 групи.Обов’язки водія-експедитора згідно з договором:Надання транспортно-експедиційних послуг згідно договору транспортного експедирування.Здійснення адресної доставки бутильованої води об'ємом 18,9 л по маршрутах у домогосподарства та офіси (працювати самостійно);Робота з документами та матеріальними цінностями;Прийом товарно-матеріальних цінностей за кількістю і якістю на складі;Контроль комплектації авто;Дотримання корпоративних стандартів компанії при доставці;Дотримання графіку доставки.В разі, якщо вас зацікавила пропозиція, прохання надсилати резюме та обов’язково вказувати марку, вантажність і колір авто.Або телефонувати за номером:+38 (06*********95 ВеронікаНадсилаючи резюме відповідно до цієї пропозиції, Ви надаєте згоду на обробку персональних даних, наданих в резюме Вами як кандидатом на заміщення вакансії, відповідно до Закону України «Про захист персональних даних».
Оператор (помічник оператора) шовкотрафаретного друку
, Харків, Харківська область
Компанія "БЕНПРОФ" є провідним виробником еко пакетів та сумок в місті Харків. Ми працюємо з найсучаснішим обладнанням та використовуємо тільки екологічно чисті матеріали.На ділянку шовкотрафаретного друку ми шукаємо оператора чи помічника оператора, який допоможе нам забезпечити високу якість продукції та своєвчасне виконання замовлень наших клієнтів.Задачі:- Налаштовувати та контролювати роботу обладнання - Відслідковувати якість продукції та вчасно виявляти та усувати недоліки - Підтримувати чистоту та порядок на робочому місці Вимоги:- Досвід роботи на друкарському виробництві - Знання принципів роботи автоматичних ліній - Відповідальність та уважність до деталей - Здатність працювати в команді Пропонуємо:- Стабільну роботу -Графік роботи понеділок – пятниця, при виробничих навантаженнях - субота. Якщо ви хочете приєднатися до нашої команди та стати частиною процесу створення еко пакетів високої якості, дзвоніть за номером 06******35 Олег, (дзвонити с 8.00 до 16.00 с понеділка по пʼятницю).
Еколог
ТОВ Завод ХБМ, Харків
Опис вакансіїТОВ «Завод ХБМ» — один з найбільших виробників будівельних матеріалів. Підприємству терміново потрібен еколог з досвідом роботи. Вимоги до кандидатів:Вища освіта відповідного напрямку (бакалавр, спеціаліст);Впевнений користувач ПК: MS Office (Word, Excel, Outlook, PowerPoint);Досвід роботи у відповідній сфері;Компетентність щодо вимог чинного законодавства стосовно поводження з відходами, раціонального використання земель та надр.Основні функціональні обов’язки:Підготовка документації для отримання дозвільних документів в сфері поводження з відходами;Контроль виконання екологічних умов видачі висновків з оцінки впливу на довкілля та дозвільних документів в частині поводження з відходами;Розробка та актуалізація нормативно-технічної документації щодо поводження з відходами; Збір та аналіз звітних даних щодо утворення та поводження з відходами;Формування первинної звітності структурних підрозділів з обліку та поводження з відходами; Розгляд проектної, технічної, технологічної документації на предмет відповідності вимогам чинного законодавства в частині поводження з відходами, раціонального використання земель;Ми вас чекаємо за адресою: Основ`янський р-н, вул.Достоєвського, 1, Завод ХБМ