Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "Тренер по продажам в Харькове"

Получать информацию со статистикой на почту
К сожалению, по указаному запросу нет статистических данных. Попробуйте изменить должность или регион.

Рекомендуемые вакансии

Администратор отдела автоцентра
Автоцентр НИЛ, Харьков, Харківська область
Официальный дилер ведущих брендов легковых автомобилей в Украине (автосалон), объявляет конкурс на замещение вакантной должности Администратор отдела автоцентраТребования:- уверенный пользователь ПК, хорошее владение пакетом программ MS Office;- высшее образование;- умение тактично вежливо общаться с клиентами;- ориентированность в нестандартных ситуациях;- коммуникабельность, умения работать в команде, аккуратность, аналитические способности.Обязанности:- представление интересов компании перед клиентами;- обработка заказов в базе данных предприятия;- административно-хозяйственная деятельность;- контроль работы рабочего персонала.Условия сотрудничества:- обучение + оплачиваемая стажировка;- достойная и стабильная заработная плата;- пятидневка с 10.00 — 19.00;- официальное трудоустройство либо работа по трудовому договору;- возможность профессионального и карьерного роста.В атмосфере коллектива царит взаимоуважение и взаимопомощь. Приглашаем присоединиться в нашу команду!Если вас заинтересовала эта вакансия, обращайтесь для записи на собеседование Пн-Пт 9-18Тел.: 096-З95-05-47, 066-008-24-7ЗС почтой не работаем.Захарченко Ирина Станиславовна
Актуально! Требуются сотрудники в отдел продаж GS
, Харків, Харківська область
В связи с расширением , агентство недвижимости Альтаир открывает набор сотрудников в отдел продаж !!!Менеджер в отделе продаж - отличный вариант для самостоятельных и целеустремлённых людей .Мы предоставляем Вам :-Обучение-Сопровождение-Высокий доходОбязанности :-Активный поиск продаваемых объектов недвижимости-Исследование и анализ рынка жилой недвижимости-Консультация клиентов по вопросам недвижимости на рынке (продажа, покупка)-Проведение переговоров с собственниками и покупателями недвижимости-Показ потенциальным покупателям продаваемых объектов недвижимостиТребования:-Порядочность-Мобильность-Целеустремлённость-Ответственность-КоммуникабельностьПредлагаем присоединиться к нашей команде и стать успешным менеджером в сфере продаж !!!
Требуется сотрудник в отдел продаж
, Харків, Харківська область
Агентство Нерухомості "Город" на Олексіївці чекає на активних людей! З досвідом роботи ріелтором-індивідуальні умови! Робота в сфері нерухомості дасть тобі широкі можливості, високий дохід від 30000грн.! Але якщо ви готові вчитися, ми теж раді бачитимемо! На повний робочий день! Ми пропонуємо індивідуальні умови співпраці! Фінансова допомога у рекламних оголошеннях! У нас вся база нерухомості м.Харкова Продаж від Забудовників! Вторинний ринок, приватний сектор, земельні ділянки, оренда. Ми зацікавлені у вашому розвитку! У нас сучасний офіс, робоче місце У нас молода, сучасна, активна команда! І найголовніше професійний керівник з найбагатшим досвідом роботи! Звертайтесь!
Керівник відділу продажів бізнес-ринку (В2В) в м. Харків
Vodafone, Харків
Vodafone Україна — молода та яскрава команда лідерів чекає на свого експерта по роботі з ключовими клієнтами. Ми шукаємо однодумця у команду професіоналів, який прагне зростати в провідній міжнародній компанії та приймати участь в яскравих інноваційних проектах Vodafone.Ключові обов’язки:Забезпечення продажів В2В на довіреній території (Харківська, Сумська, Полтавська обл.)Організація, розвиток експертів та контроль роботи співробітників, задіяних у прямих продажах:навчання, складання плану розвитку для експертів, виконує функції наставникаготує вибірки потенційних клієнтів для залученняздійснює моніторинг конкурентного середовища регіонуформує звітністьконтролює якість залученої абонентської базиприймає участь в розробці та презентації індивідуальних комерційних пропозицій для нових та існуючих клієнтівЗалучення нових клієнтів, як за допомогою експертів, так і особисто Забезпечення збільшення об'ємів продажів та приріст клієнтської бази регіонуМи пропонуємо:Колектив однодумців, прозорість рішень та відкритість в комунікаціїОфіційне працевлаштування, соціальні гарантіїГнучкий графік роботи та віддалені робочі дні31 календарний день відпусткиМедичне корпоративне страхування та оздоровленняСлужбовий автомобіль, пальнеБезкоштовний мобільний зв’язокВигідний тарифний план від Vodafone для сім'їПрофесійне навчання за рахунок роботодавцяОфіс зі сховищемВимоги:Повна вища освіта (економіка, маркетинг)Досвід з активного продажу послугобладнання у галузі телекомунікаційних або інформаційних технологій на корпоративному ринку від 5 роківДосвід управлінняЗдатність ефективно взаємодіяти з колегами та клієнтами на будь-якому рівніУвага до деталей та вміння вирішувати проблемиВміння працювати одночасно з різноплановими задачамипроектамиВміння працювати в CRM системахІніціативністьВолодіння англійською мовою на рівні не нижче «Intermediate» буде перевагоюЯкщо складні задачі ти сприймаєш як можливість для зростання, а проблеми форматуєш в задачі — тобі з нами по дорозі, якою йде величезна Команда однодумців, орієнтованих на досягнення результатів. Ми досягаємо мети із задоволенням та разом!
Потрібен водій категорія «С».
, Харьков
Потрібен водій категорія «С». Вантажоперевезення по Україні. Досвід роботи від 1-го року. Заробітна плата 28000 – 33000 грн. Віталій. Т. 093-830-85-97. Не звоните на номера телефонов начинающихся с 090. Это платные номера и используются мошенниками! Администрация UB.
Фахівець
1350, ЛЬВІВСЬКА ФІЛІЯ ЛЬВІВСЬКОГО ОБЛАСНОГО ЦЕНТРУ ЗАЙНЯТОСТІ*, Харків, Харківська область
Заробітна плата (усього): 18870 грнУ тому числі основна: 11324 грнОписХарактер виконуваної роботи:ПостійнийОсновні функціональні обов'язки:(фахівець з обслуг.клієнтів телефоном ГО) Відповідати на вхідний дзвінок від клієнта,якісно і своєчасно оборобляти звернення клієнтів ,Надавати коректну точну,вичерпну,актуальнута таку що відповідає запиту клієнта,необхідну інформацію про послуги ,тарифи ,процедурита акції банку зг.сценаріями обслуг. Вивчати обовязкові за посадою матеріали та проходити відповідні тренінги та навчальні заходи.Дотрим.встановлених стандартів з якості обслуг.Резюме надсилати на: Ганна (075)Вид трудового договору:безстроковийРежим роботи:5-денний робочий тижденьУмови організації праці:Звичайні умовиСоціальні переваги:медичне страхування; можливість проходження навчання на робочому місці; професійний розвиток; страхування життяПрофесійні компетенції (знання, навички):Навички ведення ділових переговорів тел.,активних продаж ,робюоти з запереченнями Вміння працювати в режимі багатозадачності зі збереж.самоорганізації та дисциплінованості Особистісні компетенції (особисті якості, характеристики):Орієнтація на результат,робота в команді0фокус на клієнтів,ефективна комунікація ,робота з текстовою інформацією стресостійкість ,
Продавець-консультант у магазин "Київстар"
, Харків, Харківська область
Тобі до нас, якщо ти:Мрієш тестувати нові гаджети, працювати з технологіями, створювати майбутнє.Ініціативний, драйвовий, комунікабельний.Готовий до розвитку, навчання та нових знайомств.Чим ти будеш займатись?Турбуватись про наших клієнтів: ділитись своїми знаннями, навичками, допомагати зробити їм вибір.Продавати послуги та продукти Компанії: круті девайси, смартфони, аксесуари та багато іншого.В тебе буде:Можливість економити час на дорогу, обрати місце роботи поруч з домом/ВУЗом. Графік роботи 5/2, з плаваючими вихідними.Community. Тебе чекають корпоративні свята, спільне дозвілля, спорт, різноманітні івенти. В нас відкрите спілкування в соцмережах і в реальному світі.Участь в мотиваційних програмах: поїздки в межах країни/світу, розіграш різних девайсів, приємних бонусів та навіть автомобіля! Ввідне та регулярне навчання. Навчайся в академії Алло, навчайся дистанційно, навчайся у кращих тренерів Компанії. Будь на крок попереду, ти першим дізнаєшся про новинки в світі техніки!Розвиток. Кожен може побудувати свою кар'єру: від продавця до Директора магазину, регіону або перехід до Центрального офісу. Ми підтримуємо твоє прагнення!Мрій. Дій. Смартуйся!
Торговый представитель с авто
, Харків, Харківська область
Производитель специй ТМ "Смак Кавказа" ищет торгового представителя с авто.Опыт работы с продуктовыми рынками или локальными сетями.Развитие территории.Гибкий график работы.Возможна работа по-совместительству, если работаете торговым представителем.(Конфиденциально)Высокий процент от продаж.Карьерный рост.По вопросам звонитеДмитрий 06**********18
Требуются сотрудники в отдел продаж H
, Харків, Харківська область
Запрошуємо активних, комунікабельних та амбіційних людей приєднатися до команди професіоналів!МИ ПРОПОНУЄМО:-високу оплату за результатом укладених угод -сучасні умови праці-комфортний офіс та індивідуальне робоче місце-зручний графік-навчання, підвищення кваліфікації, кар'єрний рістТИ - НАШ ІДЕАЛЬНИЙ КАНДИДАТ, ЯКЩО:-любиш людей та спілкування-вмієш домовлятися і знаходити компроміс-бажаєш добре заробляти і самостійно впливати на рівень свого доходу -відкритий до навчання Досвід роботи ріелтором - вітається, але не є обов'язковим! Головне - бажання навчитися, працювати та заробляти! ОСНОВНІ ОБОВ'ЯЗКИ:-проведення переговорів з клієнтами-пошук нових та підбір об'єктів нерухомості під потреби клієнтів-організація переглядів об'єктів нерухомості -консультування клієнтівТелефонуй прямо зараз!
Менеджер по роботі з клієнтами
, Харків, Харківська область
Компанія «ТОВ Споживчий центр» (ТМ «ШвидкоГроші») — перша і одна з найбільших фінансових компаній України. Нам вдалося створити сильний бренд, який користується довірою клієнтів. Вже більше 13 років ми зберігаємо позицію лідера ринку. Ми збираємо сильну команду та раді вітати— менеджера по роботі з клієнтами.Менеджер по роботі з клієнтами - це фахівець, який буде допомагати нашим клієнтам вирішити ситуацію з протермінованими платежами та надавати інформаційну підтримку в телефонному режимі.Ваші обов’язки:Консультація клієнтів відносно розстрочки/пролонгації договору та укладення індивідуальних угод про погашення заборгованості.Надавати рішення, щоб клієнти могли вирішити свої зобов’язання та встановлення домовленостей.Дбати про позитивний імідж компанії.Наші очікування: шукаємо людину, яка вільно володіє українською мовою, відкрита до навчання і готова постійно підвищувати свою кваліфікацію в рамках регулярних тренінгів. Якщо ви вважаєте себе стресостійкою людиною, вмієте працювати в команді, комунікабельні та вмієте вести переговори, тоді ми шукаємо саме вас.А ось що Ви отримаєте, обираючи нас:Завжди вчасні виплати заробітної плати, яка складається з фіксованої ставки та привабливої системи бонусів та премій.Офіційне працевлаштування від першого дня та оплачувані відпустки. Ви зможете насолоджуватись своїми заслуженими відпочинком -24 дні в рік.Стабільний графік роботи з ПН по ПТ, з 09:00 до 18:00.Навчання та постійний супровід наставника в період адаптації.Можливість отримати досвід у великій всеукраїнській компанії та підвищення кваліфікації (до Тім-Ліда, наставника, тренера чи керівник КЦ).Позитивна атмосфера на роботі та доброзичливий колектив.Зручне розташування робочого місця, сучасний офіс в центрі містаДо оформлення всього 3 кроки:Дзвінок рекрутеру — 5-10 хвилин (Ми завжди на зв’язку і швидко відповідаємо).Співбесіда з керівником — 30 хвилин.Оформлення та довга робота разом.