Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "Директор по логистике в Харькове"

Получать информацию со статистикой на почту
К сожалению, по указаному запросу нет статистических данных. Попробуйте изменить должность или регион.

Рекомендуемые вакансии

Керівник відділу продажів бізнес-ринку (В2В) в м. Харків
Vodafone, Харків
Vodafone Україна — молода та яскрава команда лідерів чекає на свого експерта по роботі з ключовими клієнтами. Ми шукаємо однодумця у команду професіоналів, який прагне зростати в провідній міжнародній компанії та приймати участь в яскравих інноваційних проектах Vodafone.Ключові обов’язки:Забезпечення продажів В2В на довіреній території (Харківська, Сумська, Полтавська обл.)Організація, розвиток експертів та контроль роботи співробітників, задіяних у прямих продажах:навчання, складання плану розвитку для експертів, виконує функції наставникаготує вибірки потенційних клієнтів для залученняздійснює моніторинг конкурентного середовища регіонуформує звітністьконтролює якість залученої абонентської базиприймає участь в розробці та презентації індивідуальних комерційних пропозицій для нових та існуючих клієнтівЗалучення нових клієнтів, як за допомогою експертів, так і особисто Забезпечення збільшення об'ємів продажів та приріст клієнтської бази регіонуМи пропонуємо:Колектив однодумців, прозорість рішень та відкритість в комунікаціїОфіційне працевлаштування, соціальні гарантіїГнучкий графік роботи та віддалені робочі дні31 календарний день відпусткиМедичне корпоративне страхування та оздоровленняСлужбовий автомобіль, пальнеБезкоштовний мобільний зв’язокВигідний тарифний план від Vodafone для сім'їПрофесійне навчання за рахунок роботодавцяОфіс зі сховищемВимоги:Повна вища освіта (економіка, маркетинг)Досвід з активного продажу послугобладнання у галузі телекомунікаційних або інформаційних технологій на корпоративному ринку від 5 роківДосвід управлінняЗдатність ефективно взаємодіяти з колегами та клієнтами на будь-якому рівніУвага до деталей та вміння вирішувати проблемиВміння працювати одночасно з різноплановими задачамипроектамиВміння працювати в CRM системахІніціативністьВолодіння англійською мовою на рівні не нижче «Intermediate» буде перевагоюЯкщо складні задачі ти сприймаєш як можливість для зростання, а проблеми форматуєш в задачі — тобі з нами по дорозі, якою йде величезна Команда однодумців, орієнтованих на досягнення результатів. Ми досягаємо мети із задоволенням та разом!
Логист на собственный транспорт
, Харків, Харківська область
В связи с активным расширением транспортная компания приглашает к сотрудничеству Логиста(ОПЫТ РАБОТЫ в данной сфере-обязателен) на наш транспорт для организации их работы по направлению Украина. Условия работы: Полный рабочий день с 9-00 до 18-00; Высокие требования к выполняемой работе и соответствующая заработная плата; ставка +бонусы от выполненной работы Мы предлагаем: Дружный коллектив; Удобный и комфортный офис; Прямой доступ к руководителям; Требования к соискателю: Опыт работы-ОБЯЗАТЕЛЕН, Порядочность, честность; Ответственность, пунктуальность; Желание зарабатывать Стрессоустойчивость Умение решать конфликтные ситуации. Наша цель сделать работу сотрудников максимально комфортной для достижения максимальных финансовых результатов!
Начальник відділу
2039, Харківська філія Харківського ОЦЗ, Харків, Харківська область
Заробітна плата (усього): 12500 грнУ тому числі основна: 12500 грнОписХарактер виконуваної роботи:ПостійнийОсновні функціональні обов'язки:Начальник відділу планово-економічної та договірної роботи. Ведення систематичного обліку та контролю кошторису витрат регіонального центру. Забезпечення проведення договірної діяльності установи у відповідності до діючого в Україні законодавста. ( Кошторис, штатний розпис, публічні закупівлі). Звертатися до консультанта центру зайнятості Цимбал Олени Вадимівни за тел. (067) 121-48-73 (Харківська філія)Режим роботи:5-денний робочий тижденьУмови організації праці:Звичайні умовиСоціальні переваги:професійний розвиток
Кур'єр
2039, Харківська філія Харківського ОЦЗ, Харків, Харківська область
Заробітна плата (усього): 6700 грнУ тому числі основна: 6700 грнОписХарактер виконуваної роботи:ПостійнийОсновні функціональні обов'язки:ДЛЯ ОСІБ З ІНВАЛІДНІСТЮ. ПРАЦЮВАТИ ВОДІЄМ -КУР'ЄРОМ. Посвідчення категорій В, С, С1. Доставляти за призначенням ділові папери, пакети, листи, книги і т.п. відповідно до кур'єрським талоном і вказівками керівника, а також їх отримання і доставка від інших організацій. Потреба 6 вакансій. Звертатися до консультанта роботодавця Лишеленко Дарини Василівни за тел. (097)679-82-75 Харківська філіяВид трудового договору:безстроковийРежим роботи:ІншеКоментар: 4 години робочий тижденьУмови організації праці:Гнучкий режим робочого часуСоціальні переваги:можливість проходження навчання на робочому місці; сприяння працевлаштуванню інших членів родини у разі виникнення необхідності переїздуПрофесійні компетенції (знання, навички):Водійські права кат. В, С, С1
Шукаємо комірника, менеджера складу в м.Харків
, Харків, Харківська область
ТМ Verena design — український бренд жіночого одягу власного виробництва.Наш бренд займається розробкою, виробництвом та продажем жіночої лінії одягу.Це сімейний бізнес, який було започатковано в 2016 році.На даний момент:158 тис. живих підписників в Інстаграм.Наше виробництво та склад знаходиться в м.Харків, працюємо весь час від початку війни.Більше 25 співробітників у проекті.Робота з топовими постачальниками сировини в України.Шукаємо: менеджера складу — відповідальну та уважну людину в нашу команду.Що ми пропонуємо:Заробітна плата: 18000 грн після проходження випробувального терміну.Випробувальний термін 2 місяці з оплатою:перший місяць — ставка 13000 грн;Другий і надалі — ставка 13000грн + бонусна частина 3000−5000грн.В перший тиждень ми поступово введемо тебе в посаду.Ми активно розвиваємось, тому і поруч з собою хочемо бачити активну ініціативну людину.Перспективи карʼєрного росту: від менеджера складу до керівника відділу логістики та постачання.Знижку на купівлю нашого одягу.Робота постійна, заробітна плата без затримок.Графік: пн-пт 9−18; сб, нд — вихідний .Локація, центр: Харків, 5 хв. Від ст.м. Пр. ГагарінаОбов’язки:Робота в програмі KeyCrm.Прийом і облік товару на складі.Контроль актуальних залишків.Формування замовлень: збір, упаковка замовлень по стандартам компанії, відправка посилок.Проведення інвентаризації.Маркування товара, переупаковка, підготовка товара перед фотосесіями.Виконання додаткових обов’язків.Як ми бачимо нашого кандидата:- Розглядаємо кандидата для роботи на постійній основі.- з міста Харків.- Уважність, ретельність до деталей: при роботі в срм, формуванні замовлень — даних при відправці.- Відповідальний підхід до роботи та системність: вміння налагодити свій робочий процес.- Володіння ПК- Брати відповідальність за виконання поставленної задачі.Бажаєш працювати та розвиватися разом із нами пиши в телеграм.