Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "Руководитель call центра в Харькове"

Получать информацию со статистикой на почту

Обзор статистики зарплат профессии "Руководитель call центра в Харькове"

9 000 ₴ Средняя зарплата в месяц

Количество вакансий профессии "Руководитель call центра" по диапазонам зарплаты в Харькове

Валюта: UAH USD Год: 2024
По состоянию на 20.04.24, по профессии Руководитель call центра в Харькове открыто 1 вакансий. Для 100% открытых вакансий, работодатели указали заработную плату в размере 9.0+ грн. 0% объявлений с зарплатой 10.0+ грн, и 0% с зарплатой 11.0+ грн

Уровень средней зарплаты за последние 12 месяцев: "Руководитель call центра в Харькове"

Валюта: UAH USD Год: 2024
На гистограмме изображено изменение уровня средней заработной платы профессии Руководитель call центра в Харькове.

Рейтинг похожих вакансий по уровню заработной платы в Харькове

Среди похожих профессий в Харькове наиболее высокооплачиваемой считается Руководитель. По данным нашего сайта, уровень средней зарплаты составляет 17000 грн. На втором месте - Директор по рекламе с зарплатой 15679 грн, а на третьем - Директор производства с зарплатой 15485 грн.

Рекомендуемые вакансии

Оператор кол центру та відеоспостереження
, Харків, Харківська область
Компанії, що здійснює діяльність у сферах надання телекомунікаційних послуг та впровадження систем безпеки, потрібен оператор кол-центру/відеомоніторингу.Вимоги:навички роботи з комп’ютером, месенжерами та програмним забезпеченням для систем відеоспостереження.спостережливість, здатність до високої концентрації уваги, аналітичні здібностіздатність до оперативного прийняття рішеньграмотне мовлення;посидючість, старанність.Основні функціональні обов’язки:візуальний контроль об'єктів відеоспостереженнявиявлення та фіксація випадків порушеньоперативне сповіщення про факт порушенняаналіз та надання звітів про подіїприйом дзвінків (вхідна лінія)оформлення заявок від абонентів компаніїдопомога у вирішенні технічних питаньУмови роботи:графік роботи 2/2 дніденні зміни з 8:00 до 20:00зарплата: від 700 грн/зміна + щотижневі премії та бонуси.виплата — щотижня.можливість кар'єрного росту.Контактний телефон:+38 (068) 10−23−290 Марія
Тім-лід контакт-центру віддалено
, Харків, Харківська область
Мрієш про роботу в б'юті-сфері, але не хочеш виходити з дому?Тоді шукаємо саме тебе!Наша компанія, лідер з надання віддалених адміністраторів для салонів краси, шукає талановитого та амбітного кандидата на посаду віддаленого керівника sales менеджерів.Чому ми?Зручний графік з максимально зручними перервами.Можливість працювати з будь-якої точки України.Дружній колектив, який завжди готовий допомогти.Швидкий старт - коротке стажування та можливість одразу почати заробляти.Конкурентна заробітна плата від 15 000 грн (ставка + система мотивації).Виплати 2 рази на місяць.Вимоги:Знання ПК на стандартному рівні.Грамотна мова.Амбітність та бажання розвиватися.Стабільний інтернет.Обов’язки:Навчання/співбесіди нових менеджерівВедення менеджера на старті роботиВести звітиКонтроль роботи поточних менеджерівГотовий стати частиною нашої команди?DiamondДніпро, вул. Князя Ярослава Мудрого 68,Не пропусти свій шанс!Писати в особистi по телефону 05***48P.S. Ми також шукаємо sales-менеджерів для роботи з салонами краси. Детальніше в особистi.
Менеджер з продажу (IZL)
, Харків, Харківська область
Ласкаво запрошуємо в Інститут Здорової Людини , прогресивного інтернет-роздрібника товарів для здоров'я та краси, включаючи біологічно активні добавки.Ми шукаємо відповідального та енергійного Менеджера з продажу для нашої команди. Якщо ви активні, готові до нових викликів, здатні швидко реагувати на будь-які завдання та бажаєте розвиватися в області оператора колл-центру, приходьте до нас якомога швидше.Наші переваги:Безкоштовне професійне навчанняГнучкий графік роботи з 9:00 до 17:00 (5 днів на тиждень, вихідні на ваш вибір)Кожні 15 днів виплати заробітної платиСередню заробітну плату у розмірі 20-30,000 гривень на місяцьПостійне оновлення клієнтської базиВнутрішню підтримку та навчанняМожливість працювати з будь-якого місця у світіВимоги до кандидатів:Досвід роботи з продажів та обслуговування клієнтів (бажаний, але не обов’язковий)Готовність до навчання та особистого розвиткуОбов'язки:Здійснення дзвінків по клієнтській базі та проведення продажів за певним сценаріємВикористання CRM-системиДля роботи потрібен комп’ютер або ноутбук, гарнітура з мікрофоном та бажання досягати результатів Якщо ви зацікавлені у швидкому кар'єрному зростанні та прибутку, зв'яжіться з нами:
Менеджер по роботі з клієнтами
, Харків, Харківська область
Компанія «ТОВ Споживчий центр» (ТМ «ШвидкоГроші») — перша і одна з найбільших фінансових компаній України. Нам вдалося створити сильний бренд, який користується довірою клієнтів. Вже більше 13 років ми зберігаємо позицію лідера ринку. Ми збираємо сильну команду та раді вітати— менеджера по роботі з клієнтами.Менеджер по роботі з клієнтами - це фахівець, який буде допомагати нашим клієнтам вирішити ситуацію з протермінованими платежами та надавати інформаційну підтримку в телефонному режимі.Ваші обов’язки:Консультація клієнтів відносно розстрочки/пролонгації договору та укладення індивідуальних угод про погашення заборгованості.Надавати рішення, щоб клієнти могли вирішити свої зобов’язання та встановлення домовленостей.Дбати про позитивний імідж компанії.Наші очікування: шукаємо людину, яка вільно володіє українською мовою, відкрита до навчання і готова постійно підвищувати свою кваліфікацію в рамках регулярних тренінгів. Якщо ви вважаєте себе стресостійкою людиною, вмієте працювати в команді, комунікабельні та вмієте вести переговори, тоді ми шукаємо саме вас.А ось що Ви отримаєте, обираючи нас:Завжди вчасні виплати заробітної плати, яка складається з фіксованої ставки та привабливої системи бонусів та премій.Офіційне працевлаштування від першого дня та оплачувані відпустки. Ви зможете насолоджуватись своїми заслуженими відпочинком -24 дні в рік.Стабільний графік роботи з ПН по ПТ, з 09:00 до 18:00.Навчання та постійний супровід наставника в період адаптації.Можливість отримати досвід у великій всеукраїнській компанії та підвищення кваліфікації (до Тім-Ліда, наставника, тренера чи керівник КЦ).Позитивна атмосфера на роботі та доброзичливий колектив.Зручне розташування робочого місця, сучасний офіс в центрі містаДо оформлення всього 3 кроки:Дзвінок рекрутеру — 5-10 хвилин (Ми завжди на зв’язку і швидко відповідаємо).Співбесіда з керівником — 30 хвилин.Оформлення та довга робота разом.