Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "Менеджер по работе с клиентами в Харькове"

Получать информацию со статистикой на почту

Обзор статистики зарплат профессии "Менеджер по работе с клиентами в Харькове"

14 500 ₴ Средняя зарплата в месяц

Количество вакансий профессии "Менеджер по работе с клиентами" по диапазонам зарплаты в Харькове

Валюта: UAH USD Год: 2024
По состоянию на 27.04.24, по профессии Менеджер по работе с клиентами в Харькове открыто 5 вакансий. Для 60% открытых вакансий, работодатели указали заработную плату в размере 14.3+ грн. 20% объявлений с зарплатой 10.1+ грн, и 20% с зарплатой 17,1+ грн

Уровень средней зарплаты за последние 12 месяцев: "Менеджер по работе с клиентами в Харькове"

Валюта: UAH USD Год: 2024
На гистограмме изображено изменение уровня средней заработной платы профессии Менеджер по работе с клиентами в Харькове.

Рейтинг похожих вакансий по уровню заработной платы в Харькове

Среди похожих профессий в Харькове наиболее высокооплачиваемой считается Администратор аптеки. По данным нашего сайта, уровень средней зарплаты составляет 30000 грн. На втором месте - Менеджер отдела запасных частей с зарплатой 25000 грн, а на третьем - Продажа оборудования с зарплатой 22500 грн.

Рекомендуемые вакансии

Офис-менеджер по работе с клиентами
LifeMedia, ; Харьковская область, Харьков
Необходимые навыкиБазовое знание английского языкавладение ПК на уровне уверенного пользователя (офисные программы, email, интернет)высокая работоспособность и обучаемостьОбязанностиПеревод документов с английского на русский и наоборотделовая переписка с англоязычными партнерамипоиск и размещение информации в англоязычном сегменте сети ИнтернетУсловия работыСтабильная зарплатаКомфортные условия трудаПри условии соответствия требованиям готовы взять выпускника ВУЗа без опыта работы.
Офис-менеджер по работе с клиентами
LifeMedia, ; Харьковская область, Харьков
Необходимые навыкиБазовое знание английского языкавладение ПК на уровне уверенного пользователя (офисные программы, email, интернет)высокая работоспособность и обучаемостьОбязанностиПеревод документов с английского на русский и наоборотделовая переписка с англоязычными партнерамипоиск и размещение информации в англоязычном сегменте сети ИнтернетУсловия работыСтабильная зарплатаКомфортные условия трудаПри условии соответствия требованиям готовы взять выпускника ВУЗа без опыта работы.
Менеджер по работе с клиентами (Call-центр)
Гостиничный комплекс - El Rio, Харьков, Харківська область
Требования:Опыт работы в системе бронирования гостиничных номеров (но не обязателен);Уверенный пользователь персонального компьютера;Приятный голос, отсутствие дефектов речи;Коммуникабельность, пунктуальность.Обязанности:Прием и обработка входящих звонков;Консультирование и информационная поддержка клиентов по вопросам предоставления услуг гостиничного комплекса.Условия труда:Гибкий график работы - полный рабочий день или сменный график;Своевременная выплата заработной платы;Официальное оформление сотрудников;Более детальная информация при собеседовании.Обращайтесь по данным контактным номерам телефона:096-З95-05-47, 066-008-24-7ЗМенеджер, Альбина Георгиевна
Фитнес-тренер с обучением
Каспий, Харьков, Харківська область
Тех, кто может работать, и хочет развиваться в данном направлении - приглашаем на собеседование.Требования: спортивное телосложение; опыт работы желателен, но не обязателен; знание методик проведение занятий (групповых и индивидуальных); активность, обучаемость, общительность.Обязанности: работа в тренажерном зале и в зале групповых программ; активная работа с клиентами; поддержания порядка в зале.Условия работы: полный рабочий день; удобный график работы – по согласованию; возможность карьерного роста; достойная оплата труда; дружный коллектив.Обращайтесь уже сейчас, вакансия срочная.096-З95-05-47, 066-008-24-7ЗМенеджер, Арина Олеговна
Instagram адміністратор/менеджер. Фриланс віддалена онлайн робота з дому. Виплати щоденні
Simple Tech, Харків, Харківська область
Слава Україні! Поки що актуальний набір.Запрошую Вас працювати віддалено вести Instagram профіль.Підходить робота для студентів, для школярів, у декреті (декрет) і всім кому потрібен віддалений заробіток вдома.Вимоги:‣ за віком з 16 років.‣ 3-4 години вільного часу на день.‣ вміння користуватися Instagram та Telegram.‣ наявність смартфона або ПК або ноутбука.‣ ввічливість.Умови роботи:‣ вільний гнучкий графік.‣ віддалена робота вдома.‣ без досвіду беремо (навчаємо, є покроковий алгоритм роботи).‣ постійна підтримка на кожному етапі.Заробітня плата 700 грн в день. Виплати щоденно на Вашу картку.Обов'язки:‣ вести сторінку в Instagram.‣ за чіткою інструкцією публікувати пости та історії на робочій сторінці.‣ за готовим шаблоном відповідати клієнтам.‣ надавати 5 комерційних послуг для соціальних мереж.Підходите за вимогами?Швидше пишіть мені.Відповідаю швидко!ПИСАТИ:• в TELEGRAM за номером вказаним в оголошенні.• в VIBER за номером вказаним в оголошенніКонтактна особа: Владислав І РоботаДам повну інформацію щодо роботи та розпочнем.Контактний НОМЕР:+380 95 821 13 89
Инстаграм менеджер. Ежедневная оплата. Фриланс онлайн работа в INSTAGRAM. Для студентов школьников. Без опыта
Simple Tech, Харків, Харківська область
Слава Украине!Пока что актуальный набор.Приглашаю Вас работать удаленно вести Instagram профиль.Подходит работа для студентов, для школьников, в декрете (декрет) и всем кому нужен удаленный заработок на дому.Требования:‣ по возрасту с 16 лет.‣ 3-4 часа свободного времени в день.‣ умение пользоваться Instagram и Telegram.‣ наличие смартфона или ПК или ноутбука.‣ вежливость.Условия работы:‣ свободный гибкий график.‣ удаленная работа на дому.‣ без опыта берем (обучаем, есть пошаговый алгоритм работы).‣ постоянная поддержка на каждом этапе.Заработная плата 700 грн в день. Выплаты ежедневно на Вашу карту.Обязанности:‣ вести страницу в Instagram.‣ по четкой инструкции публиковать посты и истории на рабочей странице.‣ по готовому шаблону отвечать клиентам.‣ предоставлять 5 коммерческих услуг для социальных сетей.Подходите по требованиям?Быстрее пишите мне.Отвечаю быстро!ПИСАТЬ:• в TELEGRAM по номеру указанному в объявлении.• в VIBER по номеру указанному в объявлении.Контактное лицо: Владислав І РаботаДам полную информацию по работе и начнем.Контактний НОМЕР:+380 95 821 13 89         .
Инстаграм менеджер. Работа с ежедневными выплатами. Фриланс удаленная онлайн работа на дому в INSTAGRAM. Без опыта
Simple Tech, Харьков, Харьковская область
Слава Украине!Пока что актуальный набор.Приглашаю Вас работать удаленно вести Instagram профиль.Подходит работа для студентов, для школьников, в декрете (декрет) и всем кому нужен удаленный заработок на дому.Требования:‣ по возрасту с 16 лет.‣ 3-4 часа свободного времени в день.‣ умение пользоваться Instagram и Telegram.‣ наличие смартфона или ПК или ноутбука.‣ вежливость.Условия работы:‣ свободный гибкий график.‣ удаленная работа на дому.‣ без опыта берем (обучаем, есть пошаговый алгоритм работы).‣ постоянная поддержка на каждом этапе.Заработная плата 700 грн в день. Выплаты ежедневно на Вашу карту.Обязанности:‣ вести страницу в Instagram.‣ по четкой инструкции публиковать посты и истории на рабочей странице.‣ по готовому шаблону отвечать клиентам.‣ предоставлять 5 коммерческих услуг для социальных сетей.Подходите по требованиям?Быстрее пишите мне.Отвечаю быстро!ПИСАТЬ:• в TELEGRAM по номеру указанному в объявлении.• в VIBER по номеру указанному в объявлении.Контактное лицо: Владислав І РаботаДам полную информацию по работе и начнем.  Контактний НОМЕР:+380 95 821 13 89         .
Менеджер з продажу нерухомості - ріелтор (Салтівка)
Салтівське агентство нерухомості, Харків
САЛТІВСЬКЕ агентство нерухомості, як випливає з назви, веде свою професійну діяльність виключно у САЛТІВСЬКОМУ житловому масиві — найбільшому районі не лише Харкова, а й усієї України.Ми надаємо всі необхідні послуги з купівлі-продажу житлової нерухомості (вторинного та первинного ринку) у нашому районі.Насиченість бази об'єктів із щохвилинним оновленням дає Вам можливість підібрати нерухомість під запит найвибагливішого клієнта.Вимоги:- проживання на Салтівці;- презентабельний зовнішній вигляд;- самоорганізація та самодисципліна;- вміння правильно планувати свій робочий час.- вміння працювати з великим обсягом інформації;- вміння та прагнення працювати в дружній команді;- грамотне усне та письмове мовлення, етика ділового спілкування;- відповідальність, уважність, доброзичливість, пунктуальність;Умови:- безкоштовне навчання азам роботи та наявність усіх вихідних даних для успішної роботи вже з першого дня роботи (курс навчання безкоштовний);- сучасна CRM-система для зручної роботи співробітників;- велика база об'єктів (вторинного ринку та новобудов) із щохвилинним оновленням;- не менш велика база клієнтів (реальних покупців) по різним напрямкам і побажанням;- професійне розміщення реклами на інтернет-ресурсах, соцiальних мережах, рiелторських спiльнотах та газетних виданнях за рахунок компанії (без участі співробітника у цьому процесі);- повний юридичний супровід, та збір всіх необхідних документів для угоди, включаючи довідки про відсутність заборгованості з комунальних служб тощо (без участі співробітника у цьому процесі);- корпоративні свята, щоквартальні та щорічні заохочення та премії за рахунок компанії;- відмінна репутація у колах наших партнерів та серед клієнтів.Додаткова інформація на співбесіді.Найкраща робота — це високооплачуване хобі. Приєднуйся до нас!
Потрібен водій категорія «С».
, Харьков
Потрібен водій категорія «С». Вантажоперевезення по Україні. Досвід роботи від 1-го року. Заробітна плата 28000 – 33000 грн. Віталій. Т. 093-830-85-97. Не звоните на номера телефонов начинающихся с 090. Это платные номера и используются мошенниками! Администрация UB.
Менеджер з продажу автомобілів Renault
ТОВ «Атлант Моторз Харків» ТОВ «Атлант Моторз», Харків
У Дилерський автоцентр потрібен на постійне місце роботи менеджер з продажу нових автомобілів марки Renault.Що ми бажаємо бачити у кандидаті?Активну людину, яка вміє та любить спілкуватисяЯка любить автомобілі, має знання автомобільного ринкуБажання працювати та навчатися новому, вдосконалювати свої навички Досвід у продажахВідповідальне ставлення до роботиМає посвідчення водія та реально вміє керувати автомобілемМає грамотну мовуСтресостійкість, наполегливістьЩо ми пропонуємо?Безкоштовне навчання, щоб ще краще вдосконалити свої навички коммунікацій та продажівРобота у сучасному автоцентріБонусна частина заробітної платиОфіційне працевлаштування та соціальні гарантіїНалаштовані бізнес-процеси Чим треба бути займатися?Консультація клієнтів та забезпечення якісного обслуговуванняПрезентувати товар та робота з запереченнямиЗдійснення продажу нових автомобілів, що буде дуже впливати на розмір мотиваціїПрацювати за комп’ютером (1С, MS Office, спеціалізовані дилерські програми)Проводити тестові поїздки з клієнтамиУкладати угоди та контролювати оплатуСупроводжувати весь  документообіг, пов’язаним з продажем автомобіля
Менеджер з продажу меблів
Меса, Харків
Компанія "Меса, ТОВ" запрошує на посаду Менеджера з продажу в місті Харків.Обов’язки:- Пошук нових клієнтів та партнерів для співпраці;- Проведення переговорів та укладення угод з клієнтами;- Забезпечення підтримки існуючих клієнтів;- Моніторинг ринку та конкурентів;- Формування та реалізація стратегій продажу.Вимоги:- Досвід роботи в сфері продажу від 1 року;- Висока комунікабельність та навички переговорів;- Вміння працювати в команді та досягати поставлених цілей;Переваги:- Конкурентоспроможна заробітна плата та бонусна система;- Можливість професійного зростання та розвитку;Приєднуйтесь до нашої команди і станьте частиною успішної компанії "Меса, ТОВ"! 
Регіональний менеджер по роботі з новими клієнтами
Кит-групп, Харків
Компанія «KИТ Груп» — лідер на ринку фінансових послуг з розвиненою міжнародною мережею валюто-обмінних пунктів. Наші філіали розташовані в Україні та Європі.Запрошуємо в команду Регіонального менеджера по роботі з новими клієнтами у м.Харкові.Вимоги:Досвід із пошуку та залучення клієнтів — від 1 року.Досвід роботи в продажах — 1−3 роки (FMCG торгівля фінансова страхова сфера).Навички активних продажів (вміння вести перемовини на рівні осіб, що приймають рішення).Досвід проведення презентацій продуктів та послуг.Аналітичний склад розуму, презентабельний вигляд, грамотна мова, відповідальність, стресостійкість.Проживання у м.Харкові.Обов’язки:Основна задача — залучення нових клієнтів шляхом зустрічей та холодних дзвінків.Робота з власною клієнтською базою.Супроводження угоди клієнта.Проведення крос-продажів.Робота в CRM системі.Вивчення та аналіз конкурентного середовища на закріпленій території (м.Харків).Ми пропонуємо:Віддалена робота без прив’язки до офісу.Графік роботи: Пн-Пт з 09:30 до 18:30.Фіксована ставка: 25 000 грн. (20 000 грн. на випробувальний термін) + бонусна система з першого дня роботи.Є навчання та підтримка досвідченого керівника.Якщо Ви готові приєднатися до нашої команди та розвиватися разом з нами, надсилайте своє резюме. Ми будемо раді познайомитися з Вами та обговорити можливості співпраці!
Менеджер по продажам (b2b)
Мирта-Парафармацевтика, Харків
МЕНЕДЖЕР З ПРОДАЖУ В2В (прямий активний продаж), ВІДДАЛЕНА ПОСТІЙНА РОБОТА«МІРТА» (Харків)30 000 грн.18 000 грн. (оклад)19 000 грн. (стипендія)База даних 700 робочих та 3500 потенційних клієнтівНауково-виробниче об'єднання «Компанія «Мірта — Парафармацевтика» ВИРОБНИК та ЕКСПОРТЕР ексклюзивних виробів медичного призначення (ВМП), працює на фармацевтичному ринку України понад 25 років. 2 продукти увійшли до «100 найкращих товарів України». В корпорацію входить 40 малих і середніх підприємств. mirtapharme.com/Ми пропонуємо: Виплата заробітної плати щотижня.1.Додаткова заробітна плата: а) премії; б) бонуси; в) надбавки 2.Соціальний пакет 3. Компенсаційний пакет (Оплата інтернету, телефону та ін.); 4.Можливість кар'єрного росту;Умови роботи:ВІЛЬНИЙ ГРАФІК Стажування 3−5 днів (до 30 годин, 3 дні дистанційно, 2 дні у Харкові за погодженням). Проїзд, проживання, добові оплачуються. Виплачується стипендія. Випробовувальний термін: від 1 до 3 місяців (оплачуваний). Офіційне працевлаштування; Режим роботи — 5/2, з 9.00 до 18.00; о 9:30 «планерка», щодня по SKYPE;1 (одне) Відрядження по Україні на місяць ОБОВ’ЯЗКОВО (2 дні, 8 презентацій), крім тимчасово окупованих та прифронтових територій. Сплачується проїзд, проживання, добові.Посадові обов’язки:Виконання поставлених завдань та планових показників (KPI); Робота з «робочими» та «потенційними» клієнтами; Розширення клієнтської бази територією України (проведення переговорів, укладання договорів); Управління та контроль дебіторської заборгованості; Оформлення у програмі 1С замовлень, планів та звітів.Основні вимоги до кандидата:Головна вимога — грамотне мовлення, вміння вести переговори та переконувати. Досвід роботи вітається. Навички системної роботи з клієнтом Бажане знання 1С (торгівля та склад) та офісних додатків; Здатність до навчання; Наявність ПК із встановленими програмами AnyDesk та Skype, доступ до Інтернету.Звертатись за тел. 0931123545 — Сергій Віталійович,0635839131 — Олег Леонідович
Менеджер по продажам премиум запчастей (дистанционно)
, Харків, Харківська область
В компанию по продаже премиум запчастей требуется менеджер по продажам для удаленной обработки и ведения клиентов.Вакансия актуальна для любого города. Весь процесс работы автоматизирован для удаленной обработки клиентов.С вашей стороны не нужно никаких взносов/оплат/предоплат! Всё для работы с нашей стороны предоставляется - бесплатно!От вас:Грамотная поставленная речь.Опыт в продажах (Желательно в телефонных)СтрессоустойчивостьУмение ориентироваться на клиентаОтветственностьБыстрая обучаемость и желание развиваться!От нас:Зарплата 18% от закрытого чека клиента. Средний чек от 300$ до 1.200$Зарплата выплачивается день в день, закрываете клиента, получаете выплату. Никаких месячных/недельных ожиданий, задержек, фиксированных оплат.Всё что необходимо для работы предоставляем с нашей стороны - бесплатно! Каждый менеджер в команде делает от 1.000$ в месяц.Знаний в области автомобилестроения не нужно, весь процесс продажи автоматизирован, вакансия подходит для любого пола.ТОО АвтоХарьков, ул. Мира 40/5
Менеджер по роботі з клієнтами
, Харків, Харківська область
Вакансія: Менеджер по роботі з клієнтами в компанії «SMM MANAGER».Ми шукаємо цілеспрямовану та комунікабельну людину на посаду менеджера з найму, яка готова працювати з клієнтами по готовій базі. Головні обов’язки включають управління взаємодією з клієнтами, вирішення їх запитань і проблем, а також підтримання позитивних відносин.Вимоги:Вік від 16 років;Відповідальність та вміння працювати в команді;Високий рівень комунікабельності;Бажане знання англійської мови;Готовність до навчання і розвитку.Ми пропонуємо:Гнучкий графік роботи;Можливість працювати віддалено;Молодий та дружній колектив;Можливість кар'єрного зростання;Офіційне працевлаштування та конкурентну заробітну плату.
Менеджер з продажу (IZL)
, Харків, Харківська область
Ласкаво запрошуємо в Інститут Здорової Людини , прогресивного інтернет-роздрібника товарів для здоров'я та краси, включаючи біологічно активні добавки.Ми шукаємо відповідального та енергійного Менеджера з продажу для нашої команди. Якщо ви активні, готові до нових викликів, здатні швидко реагувати на будь-які завдання та бажаєте розвиватися в області оператора колл-центру, приходьте до нас якомога швидше.Наші переваги:Безкоштовне професійне навчанняГнучкий графік роботи з 9:00 до 17:00 (5 днів на тиждень, вихідні на ваш вибір)Кожні 15 днів виплати заробітної платиСередню заробітну плату у розмірі 20-30,000 гривень на місяцьПостійне оновлення клієнтської базиВнутрішню підтримку та навчанняМожливість працювати з будь-якого місця у світіВимоги до кандидатів:Досвід роботи з продажів та обслуговування клієнтів (бажаний, але не обов’язковий)Готовність до навчання та особистого розвиткуОбов'язки:Здійснення дзвінків по клієнтській базі та проведення продажів за певним сценаріємВикористання CRM-системиДля роботи потрібен комп’ютер або ноутбук, гарнітура з мікрофоном та бажання досягати результатів Якщо ви зацікавлені у швидкому кар'єрному зростанні та прибутку, зв'яжіться з нами:
Менеджер по роботі з клієнтами у чат форматі
, Харків, Харківська область
Ми компанія - Salamina Lab, яка спеціалізується на маркетингу і рекламі. Шукаємо спеціаліста по комунікації з клієнтами, у зв'язку з розширенням компанії.Обовʼязки:Ведення облікових записів;Взаємодіяти з клієнтами компанії, відповідати на їх запитання;Заносити інформацію до бази даних.Вимоги:Вміння ефективно комунікувати у письмовій формі.Досвід роботи не є обов’язковим, бажано мати базові знання;Впевнений користувач ПК.Ми пропонуємо:Ми розташовані біля метро Ботанічний Сад (7 хвилин від метро);ЗП складається з фікс. ставки 15 тис. + бонуси (орієнтовно на перший місяць виходить від 22тис. - 45тис., а також є можливість заробляти більше);Робочий графік з 9:00 до 19:00 із перервою на обід та каву;Навчання за рахунок компанії;Чай, кава, какао, питна вода за кошти компанії;Все необхідне для роботи, щоб працювати в період блекауту.Якщо ви готові приєднатися до нашої команди та розвиватися разом з нами, надсилайте своє резюме або телефонуйте для уточнення деталей.
Менеджер з продажу (direct, Instagram)
, Харків, Харківська область
Вимоги:Інтернет-магазин дитячого одягу шукає талановитого та креативного менеджера з продажу, для нас важливо:вміти продавати;вільно володіти українською;знати Microsoft Office, бажано досвід роботи з системами обліку, на зразок 1С;Гнучкий розум, комунікабельність, здатний швидко вчитися та приймати рішення.Умови роботи:Графік роботи з 9:00 до 17:00Своєчасна заробітна плата, випробувальний термін до 1 місяцяЗатишний офіс, обладнаний усім необхідним для роботи.Адреса: район метро Захисників УкраїниОбов’язки:Робота з клієнтами, які САМІ до нас звернулися, жодних холодних дзвінків;Обробка заявок з сайту, Інстаграм, Фейсбук, месенжериРобота на ПК, ведення звітної документації
Менеджер по работе с клиентами
, Харків, Харківська область
График работы 5/2 Находимся в центре
Менеджер по подбору автозапчастей
Ковальский Руслан Викторович, Харків
Менеджер з підбору автозапчастин Що потрібно робити:Підбір та консультація клієнтів;Продаж запчастин клієнтам;Оптимальне визначення необхідних деталей для ремонту та обслуговування автомобілів;Правильний підбір запчастин та замовлення їх в обговорені терміни;Контроль термінів доставки та поверненняВирішення рекламаційних питань з клієнтами;Вимоги до фахівця:Досвід роботи в сфері підбору оригінальних та неоригінальних запчастин на автомобілі по каталогам;Знання автомобільних брендів та їх моделі;Орієнтація в брендах виробників запасних частин та рівні їх надійності;Знання будови автомобіля;Вміння та знання працювати зі спеціалізованими і оригінальними програмами і каталогами з пошуку та підбору автозапчастин;Знання конструкції автомобіля та принципи роботи його вузлів;Відповідальність на результат.