Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "Отдел кадров в Харькове"

Получать информацию со статистикой на почту

Обзор статистики зарплат профессии "Отдел кадров в Харькове"

11 407 ₴ Средняя зарплата в месяц

Количество вакансий профессии "Отдел кадров" по диапазонам зарплаты в Харькове

Валюта: UAH USD Год: 2024
По состоянию на 25.04.24, по профессии Отдел кадров в Харькове открыто 9 вакансий. Для 33.3% открытых вакансий, работодатели указали заработную плату в размере 15.8+ грн. 33.3% объявлений с зарплатой 9.3+ грн, и 22.2% с зарплатой 10.6+ грн

Уровень средней зарплаты за последние 12 месяцев: "Отдел кадров в Харькове"

Валюта: UAH USD Год: 2024
На гистограмме изображено изменение уровня средней заработной платы профессии Отдел кадров в Харькове.

Рейтинг похожих вакансий по уровню заработной платы в Харькове

Среди похожих профессий в Харькове наиболее высокооплачиваемой считается Руководитель группы. По данным нашего сайта, уровень средней зарплаты составляет 15860 грн. На втором месте - Специалист по подбору персонала с зарплатой 14935 грн, а на третьем - Менеджер по персоналу с зарплатой 12000 грн.

Найдите подходящую статистику

Администратор отдела кадров

Смотреть статистику

Ассистент отдела кадров

Смотреть статистику

Ведущий специалист отдела кадров

Смотреть статистику

Заместитель начальника отдела кадров

Смотреть статистику

Заместитель руководителя отдела кадров

Смотреть статистику

Инспектор по кадрам

Смотреть статистику

Кадровый работник

Смотреть статистику

Менеджер в отдел кадров

Смотреть статистику

Менеджер отдела кадров

Смотреть статистику

Начальник отдела кадров

Смотреть статистику

Помощник в отдел кадров

Смотреть статистику

Помощник инспектора отдела кадров

Смотреть статистику

Помощник инспектора по кадрам

Смотреть статистику

Секретарь отдела кадров

Смотреть статистику

Сотрудник отдела кадров

Смотреть статистику

Специалист отдела кадров

Смотреть статистику

Специалист по кадрам

Смотреть статистику

Специалист по кадровой работе

Смотреть статистику

Стажер отдела кадров

Смотреть статистику

Старший инспектор по кадрам

Смотреть статистику
Показать еще

Рекомендуемые вакансии

Администратор отдела автоцентра
Автоцентр НИЛ, Харьков, Харківська область
Официальный дилер ведущих брендов легковых автомобилей в Украине (автосалон), объявляет конкурс на замещение вакантной должности Администратор отдела автоцентраТребования:- уверенный пользователь ПК, хорошее владение пакетом программ MS Office;- высшее образование;- умение тактично вежливо общаться с клиентами;- ориентированность в нестандартных ситуациях;- коммуникабельность, умения работать в команде, аккуратность, аналитические способности.Обязанности:- представление интересов компании перед клиентами;- обработка заказов в базе данных предприятия;- административно-хозяйственная деятельность;- контроль работы рабочего персонала.Условия сотрудничества:- обучение + оплачиваемая стажировка;- достойная и стабильная заработная плата;- пятидневка с 10.00 — 19.00;- официальное трудоустройство либо работа по трудовому договору;- возможность профессионального и карьерного роста.В атмосфере коллектива царит взаимоуважение и взаимопомощь. Приглашаем присоединиться в нашу команду!Если вас заинтересовала эта вакансия, обращайтесь для записи на собеседование Пн-Пт 9-18Тел.: 096-З95-05-47, 066-008-24-7ЗС почтой не работаем.Захарченко Ирина Станиславовна
Актуально! Требуются сотрудники в отдел продаж GS
, Харків, Харківська область
В связи с расширением , агентство недвижимости Альтаир открывает набор сотрудников в отдел продаж !!!Менеджер в отделе продаж - отличный вариант для самостоятельных и целеустремлённых людей .Мы предоставляем Вам :-Обучение-Сопровождение-Высокий доходОбязанности :-Активный поиск продаваемых объектов недвижимости-Исследование и анализ рынка жилой недвижимости-Консультация клиентов по вопросам недвижимости на рынке (продажа, покупка)-Проведение переговоров с собственниками и покупателями недвижимости-Показ потенциальным покупателям продаваемых объектов недвижимостиТребования:-Порядочность-Мобильность-Целеустремлённость-Ответственность-КоммуникабельностьПредлагаем присоединиться к нашей команде и стать успешным менеджером в сфере продаж !!!
Требуется сотрудник в отдел продаж
, Харків, Харківська область
Агентство Нерухомості "Город" на Олексіївці чекає на активних людей! З досвідом роботи ріелтором-індивідуальні умови! Робота в сфері нерухомості дасть тобі широкі можливості, високий дохід від 30000грн.! Але якщо ви готові вчитися, ми теж раді бачитимемо! На повний робочий день! Ми пропонуємо індивідуальні умови співпраці! Фінансова допомога у рекламних оголошеннях! У нас вся база нерухомості м.Харкова Продаж від Забудовників! Вторинний ринок, приватний сектор, земельні ділянки, оренда. Ми зацікавлені у вашому розвитку! У нас сучасний офіс, робоче місце У нас молода, сучасна, активна команда! І найголовніше професійний керівник з найбагатшим досвідом роботи! Звертайтесь!
Молодший інспектор відділу нагляду і безпеки
, Харків, Харківська область
Молодший інспектор відділу нагляду і безпекиДиканівська виправна колонія №12Харків, вулиця Лелюківська, 1.4,8 км від центруПовна зайнятість. Середня освіта.Опис вакансіїВимоги:відсутність судимости,наявність військового квитка або приписного посвідчення з відміткою про придатність до служби в армії.Умови роботи:Графік роботи: доба троє,щорічна відпустка (30 діб),соц.пакет,можливість здобуття вищої освіти,оплачуваний лікарняний,ввідновлення у спецзванні (для колишніх співробітників правоохоронних органів) із збереженням вислуги років,можливість занять у спортивному залі закладу,оплата праці щомісяця, без затримок,зняття з військового обліку, бронювання працівників від призову на військову службу.Обов’язки: нагляд та охорона спец. контингенту.
Младшего инспектора отдела надзора и безопасности.
, Харків, Харківська область
Качанівська виправна колонія № 54 єдержавною установою, розташованою у місті Харків. Ми шукаємо молодшого інспектора для роботи у відділі нагляду і безпеки.Вимоги:Повна середня освіта.Відповідальність, дисциплінованість і уважністьГрафік роботи: доба через троє, заробітна плата - 11000 грн. на місяцьПереваги:Повний соціальний пакет. Оплачувана відпустка від 30 до 45 діб, а також додаткова матеріальна допомога на оздоровлення та вирішення питання побутових проблем 1 раз на рік у розмірі заробітної плати, оплачувані лікарняні, навчальні відпустки, профспілкові путівки тощо.Можливість виходу на пенсію при досягнені 25 календарних років вислуги або по досягненню 45 років, за наявності страхового стажу 25 років, у тому числі 12,5 років служби;Можливість безкоштовного навчання в Академії Державної пенітенціарної служби України м. Чернігів з юридичного, психологічного та економічного спрямування.Телефоны:09********59 Олена Олександрівна09*********20 Іван Олександрович.
Керівник відділу продажів бізнес-ринку (В2В) в м. Харків
Vodafone, Харків
Vodafone Україна — молода та яскрава команда лідерів чекає на свого експерта по роботі з ключовими клієнтами. Ми шукаємо однодумця у команду професіоналів, який прагне зростати в провідній міжнародній компанії та приймати участь в яскравих інноваційних проектах Vodafone.Ключові обов’язки:Забезпечення продажів В2В на довіреній території (Харківська, Сумська, Полтавська обл.)Організація, розвиток експертів та контроль роботи співробітників, задіяних у прямих продажах:навчання, складання плану розвитку для експертів, виконує функції наставникаготує вибірки потенційних клієнтів для залученняздійснює моніторинг конкурентного середовища регіонуформує звітністьконтролює якість залученої абонентської базиприймає участь в розробці та презентації індивідуальних комерційних пропозицій для нових та існуючих клієнтівЗалучення нових клієнтів, як за допомогою експертів, так і особисто Забезпечення збільшення об'ємів продажів та приріст клієнтської бази регіонуМи пропонуємо:Колектив однодумців, прозорість рішень та відкритість в комунікаціїОфіційне працевлаштування, соціальні гарантіїГнучкий графік роботи та віддалені робочі дні31 календарний день відпусткиМедичне корпоративне страхування та оздоровленняСлужбовий автомобіль, пальнеБезкоштовний мобільний зв’язокВигідний тарифний план від Vodafone для сім'їПрофесійне навчання за рахунок роботодавцяОфіс зі сховищемВимоги:Повна вища освіта (економіка, маркетинг)Досвід з активного продажу послугобладнання у галузі телекомунікаційних або інформаційних технологій на корпоративному ринку від 5 роківДосвід управлінняЗдатність ефективно взаємодіяти з колегами та клієнтами на будь-якому рівніУвага до деталей та вміння вирішувати проблемиВміння працювати одночасно з різноплановими задачамипроектамиВміння працювати в CRM системахІніціативністьВолодіння англійською мовою на рівні не нижче «Intermediate» буде перевагоюЯкщо складні задачі ти сприймаєш як можливість для зростання, а проблеми форматуєш в задачі — тобі з нами по дорозі, якою йде величезна Команда однодумців, орієнтованих на досягнення результатів. Ми досягаємо мети із задоволенням та разом!
Слюсар-ремонтник
НПФ РОТОРМАШ, Харків, Харківська область
Наша компанія - це успішна і стабільна компанія, що забезпечує послуги з ремонту та обслуговування, працює на ринку виробництва і поставок запасних частин до залізничного та комунального транспорту. Компанії на постійну роботу потрібен Слюсар - ремонтник в місті Харків.Обов'язки:- Проведення діагностики технічних проблем обладнання;- Виконання ремонтних робіт на машинному обладнанні та механізмах (верстати токарної, фрезерної, зубонарізної, шліфувальної групи);- Встановлення, налаштування та технічне обслуговування обладнання;- Контроль за технічним станом обладнання та регулярні профілактичні роботи.Вимоги:- Досвід роботи в сфері ремонту технічного обладнання від 2 років;- Знання основ механіки та електротехніки;- Вміння читати технічні креслення та інструкції;- Орієнтація на результат та висока відповідальність.Пропонуємо:- Офіційне працевлаштування та стабільну заробітну плату;- Розвиток професійних навичок та можливість кар'єрного зростання;- Роботу в дружньому та професійному колективі;- Сучасне обладнання та високі стандарти якості роботи.Якщо ви бажаєте стати частиною нашої команди та розвиватися разом з нами, надсилайте своє резюме на вакансію Слюсар - ремонтник. Телефон 096-267-32-12 Ольга відділ кадрів
Майстер механоскладальної дільниці
НПФ РОТОРМАШ, Харків, Харківська область
Наша компанія є провідним виробником металообробного устаткування та надає послуги з металообробки, успішно працює на ринку вже багато років і має бездоганну репутацію в галузі. Компанія шукає висококваліфікованого кандидата на посаду Майстера механоскладальної дільниці.Задачі:Організація роботи на механоскладальній дільниці;Проведення діагностики технічних проблем обладнання;Виконання ремонтних робіт на машинному обладнанні та механізмах;Встановлення, налаштування та технічне обслуговування обладнання;Контроль за технічним станом обладнання та регулярні профілактичні роботи;Контроль виконаних робіт, облік за день;Технічна підтримка, допомога у вирішенні проблем у разі несправності обладнання;Ведення табелю обліку використання робочого часу працівників дільниці;Налагодження верстатів з ЧПУ токарної та фрезерної групи, написання програм (стійки OKUMA, WESTLAB, MAZAK, SINUMERIK);Вміння самостійно працювати на верстатах з ЧПУ. Навчаємо в процесі роботи.Вимоги:Досвід роботи в сфері ремонту технічного обладнання від 2 років;Вища технічна освіта;Знання основ механіки та електротехніки;Вміння читати технічні креслення та інструкції.Пропонуємо:Офіційне працевлаштування згідно з Кодексом законів про працю України;Графік роботи з 07.30 до 16.10;Своєчасну виплату заробітної плати;Дружній колектив;Можливості для професійного зростання та розвитку.Ми запрошуємо Вас до нашої команди, якщо Ви відповідаєте вимогам та бажаєте працювати у міжнародній компанії з високими стандартами якості та професійного розвитку. Надсилайте своє резюме та приєднуйтесь прямо зараз.Детальна інформація за номером 096−267−32−12 Ольга Відділ кадрів.
Розточувальник, оператор розточувального верстата з ЧПК
НПФ РОТОРМАШ, Харків, Харківська область
Наша компанія - провідний постачальник в області техніки і приладів для промислового використання. Наша компанія успішно працює на ринку виробництва і поставок запасних частин і комплектуючих до залізничного транспорту, поставок продукції відомих світових виробників більше 10 років та працює з великими виробничими компаніями в Україні, має високу репутацію серед клієнтів.Підприємству на постійну роботу у місті Харків потрібен розточувальник, оператор розточувального верстата з програмним керуванням.Обов’язки:- Робота з горизонтально-розточувальним верстатом з програмним керуванням 2А622Ф2-1 (стійка Westlab);- Налаштування, підтримка роботи обладнання;- Виконання технічної документації та контроль якості виробів.Вимоги:- Досвід роботи на аналогічній посаді від 1 року, знання та навички роботи на горизонтально-розточувальному верстаті 2А622Ф2-1 (стійка Westlab) буде перевагою, є можливість навчання;- Вміння читати технічну документацію та креслення;- Знання стандартних G та M кодів, знання та вміння користуватися контрольно-вимірювальними приладами;- Відповідальність, активність, організованість та пунктуальність.Переваги:Своєчасна конкурентна заробітна плата;Стабільне та офіційне працевлаштування;Можливість кар'єрного зростання та професійного розвитку;Сучасне обладнання та робоче місце;Дружній колектив.Ми запрошуємо Вас до нашої команди, якщо Ви відповідаєте вимогам та бажаєте працювати у міжнародній компанії з високими стандартами якості та професійного розвитку. Надсилайте своє резюме та приєднуйтесь.Детальна інформація за тел.: 096-267-32-12 Ольга Відділ кадрів
Пропонуємо роботу
, Харків, Харківська область
Залізничне підприємство пропонує вакансії у м.Харків:- монтер колії;- електромонтер;- електромеханік;- бригадир (шляховий);- технікП'ятиденний режим роботи. Для мешканців інших міст передбачений вахтовий метод роботи (15/15) Стабільна оплата 2 рази на місяць, можливе бронювання. Тел. 06*********50; 05*********59відділ кадрів
Інспектор з кадрів
2039, Харківська філія Харківського ОЦЗ, Харків, Харківська область
Заробітна плата (усього): 10000 грнУ тому числі основна: 10000 грнОписХарактер виконуваної роботи:ПостійнийОсновні функціональні обов'язки:Вакансія для осіб з інвалідністю!Ведення осіб особового складу підприємства, його підрозділів і встановлену кадрову документацію.Оформлює прийом і звільнення працівників згідно з КЗпПУ і наказами керівника підприємства.Формує і веде особисті справи працівників. Заповнює, веде облік і зберігає трудові книжки,визначає трудовий стаж. За додатковою інформацією звертатись до консультантароботодавця Зельман Ольги Ігорівни за телефоном (050)551-84-15 (Харківська філія)Вид трудового договору:безстроковийРежим роботи:5-денний робочий тижденьУмови організації праці:Звичайні умовиСоціальні переваги:професійний розвитокПрофесійні компетенції (знання, навички):Знання 1С.8Особистісні компетенції (особисті якості, характеристики):Відповідальність та уважність
Інспектор з кадрів
2039, Харківська філія Харківського ОЦЗ, Харків, Харківська область
Заробітна плата (усього): 6700 грнУ тому числі основна: 6700 грнОписХарактер виконуваної роботи:ПостійнийОсновні функціональні обов'язки:Військовий облік. Перевірка документів(наявність військово-облікового документа) під час прийому на роботу. Розробка та актуалізація документації. Ведення відповідних журналів. Впевнений користувач ПК, 1С. Діловодство. Звертатися до консультанта роботодавця Ряднової Тетяни Володимирівни за тел.(066)381-83-96 Харківська філіяВид трудового договору:безстроковийРежим роботи:5-денний робочий тижденьУмови організації праці:Звичайні умовиСоціальні переваги:професійний розвитокПрофесійні компетенції (знання, навички):Впевнений користувач ПК, 1С
Інспектор з кадрів
2039, Харківська філія Харківського ОЦЗ, Харків, Харківська область
Заробітна плата (усього): 10000 грнОписХарактер виконуваної роботи:ПостійнийОсновні функціональні обов'язки:Ведення кадрового діловодства, повний цикл: прийом (строкові та безстрокові трудові договори), відрядження, відпустки, звільнення, лікарняні (електронні). Ведення табелів обліку використання робочого часу. Впевнений користувач ПК, 1С. Діловодство. За додатковою інформацією звертатись до консультанта роботодавця Зельман Ольги Ігорівни за телефоном (050)551-84-15 (Харківська філія)Вид трудового договору:безстроковийРежим роботи:5-денний робочий тижденьУмови організації праці:Звичайні умовиСоціальні переваги:професійний розвитокПрофесійні компетенції (знання, навички):Знання нормативної бази трудового законодавства.Особистісні компетенції (особисті якості, характеристики):Уважність, відповідальність
Вантажник на підприємство
, Харків, Харківська область
"Харківській плитковий завод" запрошує на роботу вантажника.Пропонуємо:Зручний режим праці: 2/2, з 7.00 до 19.00;Безкоштовний обід в їдальні;Адреса: проспект Героїв Харкова 297.Для детальної інформації телефонувати до відділу кадрів.
Охоронник вахта
Пересвіт, Харків
ВАХТА КИЇВВахта: 20/10, 30/10, 30/15 (вахта на ваш вибір).Охорона - заводів, будівельних майданчиків, складів, гаражних кооперативів, офісів, приватних будинків в м.Києві.Забезпечуємо житлом за рахунок підприємства.Перспектива кар'єрного зростання.Оплата від 300-600 грн. за одну робочу зміну (все залежить від рівня підготовки та складності поста).Заробітна плата без затримок, за відпрацьований місяць, щопонеділка аванси 500 грн.- Передбачені преміальні.- Забезпечення формою.- Гнучкий графік перевахтовок.Більш детальну інформацію Ви можете отримати у відділі кадрів за контактними телефонами: ...  
Требуются сотрудники в отдел продаж H
, Харків, Харківська область
Запрошуємо активних, комунікабельних та амбіційних людей приєднатися до команди професіоналів!МИ ПРОПОНУЄМО:-високу оплату за результатом укладених угод -сучасні умови праці-комфортний офіс та індивідуальне робоче місце-зручний графік-навчання, підвищення кваліфікації, кар'єрний рістТИ - НАШ ІДЕАЛЬНИЙ КАНДИДАТ, ЯКЩО:-любиш людей та спілкування-вмієш домовлятися і знаходити компроміс-бажаєш добре заробляти і самостійно впливати на рівень свого доходу -відкритий до навчання Досвід роботи ріелтором - вітається, але не є обов'язковим! Головне - бажання навчитися, працювати та заробляти! ОСНОВНІ ОБОВ'ЯЗКИ:-проведення переговорів з клієнтами-пошук нових та підбір об'єктів нерухомості під потреби клієнтів-організація переглядів об'єктів нерухомості -консультування клієнтівТелефонуй прямо зараз!
Молодший інспектор відділу нагляду і безпеки
ДУ «Хролівський виправний центр (№ 140)», Харків
Вимоги, побажання: відсутність судимості, наявність військового квитка або приписного посвідчення з відміткою про придатність до служби в арміїУмови: Державна установа "Хролівський виправний центр (№ 140)" оголошує набір чоловіків віком від 18 до 42 років на службу в Державну кримінально-виконавчу службу України на посади молодших інспекторів відділу нагляду і безпеки.Грошове забезпечення від 8500 до 11000 (залежить від займаної посади, звання, кваліфікації, терміну та умов проходження служби).Зняття з військового обліку (на час проходження служби в ДКВСУ)Графік роботи позмінний.Грошове забезпечення постійно збільшується в залежності від вислуги років (оплата праці щомісяца без затримок).Щорічне отримання допомоги на оздоровлення в розмірі місячного грошового забезпечення;Оплачуваний лікарняний.Можливий вступ на безоплатне навчання у вищі навчальні заклади Державної кримінально-виконавчої служби України.Забезпеченість речовим майном.Щорічна відпустка із збереженням грошового забезпечення тривалістю від 30 до 45 діб (в залежності від вислуги років).Право на пенсію після 25 років вислуги (пенсія становитиме 70 % від грошового забезпечення за останні 24 місяця).
ПРОДАВЕЦ-РЕАЛИЗАТОР (без о/р, обучаем)
, Харків, Харківська область
ПРОДАВЕЦ-РЕАЛИЗАТОР (без о/р, обучаем)На постоянную работу требуется ПРОДАВЕЦ-РЕАЛИЗАТОРгарантированная з/плата: 10.000грн/месяц (дополнительно премии, бонусы за выполнение планов продаж);ежедневно (дополнительно) оплачиваем проезд на/с работы (в т.ч. с пригорода);график работы: с 10:00-17:00/09:00-16:00;дружный коллектив, имеем собственный генератор, поэтому проблем с работой не будет.На работе все оборудовано для жизни во время отключения света: холодильник, чайник, микроволновка и т.д.звоните с 9-19, кроме сб и вс.или пишите по номеру телефона в месенджеры: вайбер, телеграммАнастасия, специалист отдела кадров.