Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "Менеджер СТО в Харькове"

Получать информацию со статистикой на почту
К сожалению, по указаному запросу нет статистических данных. Попробуйте изменить должность или регион.

Рекомендуемые вакансии

Секретарь в приемную к руководителю
Наталья Владимировна, Харьков, Харківська область
Требования: Средне-специальное/высшее образование, опыт работы приветствуется. Обязанности: Прием, фильтрация входящей информации (звонки, письма, почтовая корреспонденция); Заказ билетов, бронирование гостиничных номеров; Организация приема посетителей, собраний; Работа с оргтехникой; Поддержание порядка в приемной и кабинете руководителя. Условия: График работы 5/2 с 09:00 до 18:00, дружный коллектив, столовая на территории компании. Возможность профессионального и финансового роста. С резюме не работаем, звоните:Звоните, не откладывайте: 050 - 574 - 02З8 или 096 - 26З - 2802 (Наталья Владимировна)
Личный водитель для руководителя
ОАО, Харьков, Харківська область
Требуется личный водитель для руководителя компании.Требования:Презентабельный внешний вид, безаварийный стаж вождения от 3-х лет, опыт работы личным водителем обязателен. Без вредных привычек и физических отклонений, доброжелательность и вежливость приветствуются.Обязанности: своевременная подача автомобиля, выполнение поручений руководителя, поддержание автомобиль в чистоте (услуги автомойки, АЗС, СТО оплачивается)Условия работы: оптимальные, график работы – пятидневный.Обращайтесь т. 050--574--02--З8 Менеджер ОльгаОАО "Мон Групп"
Instagram адміністратор/менеджер. Фриланс віддалена онлайн робота з дому. Виплати щоденні
Simple Tech, Харків, Харківська область
Слава Україні! Поки що актуальний набір.Запрошую Вас працювати віддалено вести Instagram профіль.Підходить робота для студентів, для школярів, у декреті (декрет) і всім кому потрібен віддалений заробіток вдома.Вимоги:‣ за віком з 16 років.‣ 3-4 години вільного часу на день.‣ вміння користуватися Instagram та Telegram.‣ наявність смартфона або ПК або ноутбука.‣ ввічливість.Умови роботи:‣ вільний гнучкий графік.‣ віддалена робота вдома.‣ без досвіду беремо (навчаємо, є покроковий алгоритм роботи).‣ постійна підтримка на кожному етапі.Заробітня плата 700 грн в день. Виплати щоденно на Вашу картку.Обов'язки:‣ вести сторінку в Instagram.‣ за чіткою інструкцією публікувати пости та історії на робочій сторінці.‣ за готовим шаблоном відповідати клієнтам.‣ надавати 5 комерційних послуг для соціальних мереж.Підходите за вимогами?Швидше пишіть мені.Відповідаю швидко!ПИСАТИ:• в TELEGRAM за номером вказаним в оголошенні.• в VIBER за номером вказаним в оголошенніКонтактна особа: Владислав І РоботаДам повну інформацію щодо роботи та розпочнем.Контактний НОМЕР:+380 95 821 13 89
Інстаграм менеджер. Виплати щоденні. Фриланс віддалена онлайн робота з дому в INSTAGRAM. Без досвіду
Simple Tech, Харків, Харківська область
Слава Україні!Поки що актуальний набір.Запрошую Вас працювати віддалено вести Instagram профіль.Підходить робота для студентів, для школярів, у декреті (декрет) і всім кому потрібен віддалений заробіток вдома.Вимоги:‣ за віком з 16 років.‣ 3-4 години вільного часу на день.‣ вміння користуватися Instagram та Telegram.‣ наявність смартфона або ПК або ноутбука.‣ ввічливість.Умови роботи:‣ вільний гнучкий графік.‣ віддалена робота вдома.‣ без досвіду беремо (навчаємо, є покроковий алгоритм роботи).‣ постійна підтримка на кожному етапі.Заробітня плата 700 грн в день. Виплати щоденно на Вашу картку.Обов'язки:‣ вести сторінку в Instagram.‣ за чіткою інструкцією публікувати пости та історії на робочій сторінці.‣ за готовим шаблоном відповідати клієнтам.‣ надавати 5 комерційних послуг для соціальних мереж.Підходите за вимогами?Швидше пишіть мені.Відповідаю швидко!ПИСАТИ:• в TELEGRAM за номером вказаним в оголошенні.• в VIBER за номером вказаним в оголошенніКонтактна особа: Владислав І РоботаДам повну інформацію щодо роботи та розпочнем.Контактний НОМЕР:+380 95 821 13 89         .
Менеджер автосервісу, майстер-приймальник
Arven Auto, Харків
Робота повинна надихати, сприяти росту особистості, лишати час для життя, та гідно оплачуватись! І наша вакансія саме про це!Ми, автосервіс Arven Auto, вже більше 15 років займаємось ремонтом та обслуговуванням авто у Харкові. За цей час ми отримали чимало нагород, «Кращій автосервіс Харкова», «Краща універсальна СТО України», «Бренд року», «Знак якості», та інші. Ми маємо більше 800 відгуків від клієнтів, з високим рейтингом, і все тому, що наша ціль – це щасливі автовласники на справних авто. Цього неможливо досягти, без щасливого персоналу, який працює з задоволенням у класній атмосфері дружньої команди.І зараз ми шукаємо професійного менеджера, який покращить своє життя, працюючи у нас!Для цього ми пропонуємо: Стабільну зарплату, яка може перевищувати 40 000 гривень на місяць, з щотижневими виплатами.  Позмінний робочий графік 2/2, тобто половина місяця – вихідні. Бо життя – це не лише робота ?  Енергонезалежний сучасний офіс, чай та каву, смачні обіди з доставкою. Дружню команду спеціалістів та наставників, які допоможуть опанувати всі тонкощі роботи у нас, та стати одним з найкращих фахівців у цій сфері. З якими цікаво і просто поспілкуватись.  Можливість відвідувати технічні семінари та тренінги. Перспективи кар’єрного росту: ви можете стати старшим менеджером, а може навіть керівником відділу по роботі з клієнтами.Ми шукаємо людину, яка: Має досвід роботи у автосервісі або у магазині запчастин, від 1 року. Не обов’язково на позиції менеджера. Якщо є досвід на позиції менеджера автосервісу – взагалі чудово. Має досвід роботи з каталогами по підбору запасних частин та технічною документацією. Розуміється на технічному устрої автомобілів.Має посвідчення водія та досвід керуванням авто.Що потрібно робити: Працювати так, щоб відвідувачі буди задоволені ?А якщо технічно, то:Опрацьовувати звернення клієнтів.Працювати з документацією, актами виконаних робіт, наряд-замовленнями.Підбирати запасні частини та витратні матеріали.Займатись плануванням завантаження автосервісу.Контролювати виконані роботи. Автосервіс знаходиться у центрі Харкова, за адресою провулок Дизайнерський, 18. Що неподалік від метро «Пушкінська».Якщо Ви прагнете покращити своє життя, та життя оточуючих, своєю працею, не зволікайте, бо вакантне місце лише одне! Якщо маєте додаткові запитання – телефонуйте.
Менеджер з продажу авто
, Харків, Харківська область
Привіт, наш майбутній Колего! Ми — національна лізингова компанія Автокредит Плюс, надаємо послуги з викупу та продажу авто. Трохи фактів про нас:маємо 18 майданчиків по всій Україніне стоїмо на місці та освоюємо нові локаціївже 16 років допомагаємо клієнтам продавати їх авто та, звісно ж, купляти авто їх мріїощасливили новими авто більше 18000 клієнтівна постійній основі донатимо на ЗСУ та передаємо авто нашим захисникамМи невпинно зростаємо і шукаємо в команду Менеджера з продажу авто.Основні задачіОпрацювання заявок від клієнтівКонсультування клієнтів щодо умов та процесу придбання автомобілівВедення переговорів та узгодження умов співпраці (продаж/викуп/обмін авто з пробігом)Укладання угод з клієнтамиАктивний пошук потенційних клієнтів та розвиток клієнтської базиОгляд та дефектування авто, доставка авто до СТО при необхідностіОформлення авто в Сервісному ЦентріЗабезпечення високого рівня клієнтоорієнтованостіВимоги до нашого ідеального кандидатаНаявність водійського посвідченняБажання розвиватися у сфері автомобільного бізнесу (надаємо навчання усім тонкощам автобізнесу)Висока мотивація до досягнення високих результатів у сфері продажівВміння працювати в команді та самостійноВідмінні комунікативні навички та навички переговорівДосвід роботи в продажах буде перевагою, але не є обов’язковимЩо ми пропонуємо?Рівень оплати 20 000 грн (ставка + бонусна система мотивації)Два типи робочого графіку — ВТ-СБ 10 до 19Стажування і навчання 3−5 днів в Полтаві або Дніпрі (ми оплачуємо проживання в готелі, ваше транспортування та надаємо 300 грн добових)Офіційне працевлаштуванняМожливість професійного та кар'єрного ростуКомфортний офіс за адресою вулиця Шевченка, 32Впевненість та стабільність — ми піклуємось про свою командуЛегку комунікацію, відсутність бюрократичних моментів, можливість вільно пропонувати і реалізувати твої ідеїЯкщо читаєш усе це і думаєш: «О, цікаво спробувати себе», тоді скоріше надсилай своє резюме в телеграм, наш нікнейм "recruiter_yana".Чекаємо на наше знайомство!
Покоївка в 5ти зірковий готель
, Харків, Харківська область
РОБОТА БІЛЯ МОРЯ ПО 8 ГОДИН В ДЕНЬ, ЗП НА РУКИ ВІД 1000 ЄВРО+ЧАЙОВІ! ЦЕ ТЕ, ЩО ВИ ШУКАЛИ!Мережа готелів розташована на красивих островах Греції, що створює чудове робоче середовище для працівників. Робота в таких місцях є відпочинком для душі і дозволяє насолоджуватися прекрасними видами та атмосферою курорту.Тільки офіційне працевлаштування!Приймаємо працівників як зі знанням мови так і без знання мов!*крім покоївки потрібні працівники на такі посади: офіціант, кухар, рецепціоніст, барменДля реєстрації звертайтеся за номером Заробітня плата:від 1200 до 2000 євро в місяць чистимизі знанням англійської мови ЗП стартує від 1400 євро+ чайові для працівників від гостейвиплати на карткуГрафік роботи: зміна з 7:00 до 15:00, по 8 годинОбов'язки:Прибирання номерів згідно стандартів готелюЗміна постільної білизни та рушниківПідтримання чистоти загальних приміщеньПроживання:Роботодавець оплачує комфортне житло у готелі, де ви працюєте.Безкоштовне 3-х разове харчування;В кімнаті по 2 особи;Сімейним парам надається окрема кімнатаВ вашому розпоряджені ванна кімната, пральна машинка, інтернет, постільна білизна, кондиціонерРобочий одяг потрібно брати власний, взуття на всіх позиціях закритеМісто роботи: острови Родос, Кос, Міконос, Санторіні, Парос, Тінос, Корфу, Кріт (на ваш вибір)Як доїхати?Виїзд із Києва, Житомира, Вінниці, Хмельницького, Камʼянець-Подільский, Чернівці нашим перевізником напряму до ГреціїБонуси для вас від роботодавця:3х разове харчування безкоштовнекомпенсація квитків, якщо самостійний доїздбонус в кінці контрактуповне медичне страхування, пенсійні допомогина місці всіма деталями буде займатись місцевий менеджер зі знанням української мовипрофесійний розвиток та міжнародний досвідМи зі своєї сторони залишаємося з вами на звязку як в Україні так і у Греції, оформлюємо всі документи за вас, плануємо і організовуємо комфортний приїздДля реєстрації звертайтеся за номером Наша Ліцензія Міністерства соціальної політики України 223. ТОВ "Європа Сервіс Україна".
Менеджер (управитель) із збуту
2039, Харківська філія Харківського ОЦЗ, Харків, Харківська область
Заробітна плата (усього): 10000 грнУ тому числі основна: 10000 грнОписХарактер виконуваної роботи:ПостійнийОсновні функціональні обов'язки:Менеджер з продажу (помічник для оформлення та збору інтернет-замовлень солодощів.Здійснювати консультації клієнтів,збір замовлень,переписка та дзвінки клієнтам,підбір асортименту дляінтернет-магазину та соціальних мереж,ведення сторінок Інстаграм,Фейсбук,Тік ток. Звертатися до консультанта роботодавця Полчанінової Олени Анатоліївни, (098) 956-89-04 (Харківська філія)Вид трудового договору:безстроковийРежим роботи:5-денний робочий тижденьКоментар: працювати в офісі,у магазинах,частково можна вдома2 плаваючих вихідних на тижденьУмови організації праці:Звичайні умовиСоціальні переваги:іншеКоментар: немає
Менеджер по продажам премиум запчастей (дистанционно)
, Харків, Харківська область
В компанию по продаже премиум запчастей требуется менеджер по продажам для удаленной обработки и ведения клиентов.Вакансия актуальна для любого города. Весь процесс работы автоматизирован для удаленной обработки клиентов.С вашей стороны не нужно никаких взносов/оплат/предоплат! Всё для работы с нашей стороны предоставляется - бесплатно!От вас:Грамотная поставленная речь.Опыт в продажах (Желательно в телефонных)СтрессоустойчивостьУмение ориентироваться на клиентаОтветственностьБыстрая обучаемость и желание развиваться!От нас:Зарплата 18% от закрытого чека клиента. Средний чек от 300$ до 1.200$Зарплата выплачивается день в день, закрываете клиента, получаете выплату. Никаких месячных/недельных ожиданий, задержек, фиксированных оплат.Всё что необходимо для работы предоставляем с нашей стороны - бесплатно! Каждый менеджер в команде делает от 1.000$ в месяц.Знаний в области автомобилестроения не нужно, весь процесс продажи автоматизирован, вакансия подходит для любого пола.ТОО АвтоХарьков, ул. Мира 40/5
SMM-менеджер зі знанням англійської мови
, Харків, Харківська область
Потрібен SMM менеджер зі знанням англійської мови.У компанію RemotEmployees потрібен віддалений SMM менеджер для подальшої роботи на зарубіжних проєктах.Вид роботи: віддалена, онлайн-робота. Наші вимоги:Знання англійської мови від рівня B1 Досвід роботи від пів року Знання основних майданчиків соцмереж Вміння працювати з GPT-4 Креативне мислення Приклади робітОбов’язки:Визначення цільової аудиторії та її “болей”Розробка контент плануНаписання постів Створення сторіз/Reels Публікація контентуТаргетингРобота із кастомними чатами у GPT-4 Ми пропонуємо:Віддалену роботуМожливість працювати на іноземних проєктахКар'єрне зростання 5-ти денний робочий тиждень 09:00 - 18:00Регулярні виплати ЗПДружній колектив Цікаві проєкти тут і зараз! Не пропусти можливості бути їх частиною! Якщо тебе зацікавила ця вакансія, пиши нам у Telegram RemotEmployees_Tanya
Менеджер з продажу дистанційно
, Харків, Харківська область
Молода та швидко зростаюча компанія «UX Web Bot» шукає досвідченного та «зубатого» Менеджера з продажів! Маєш досвід в продажах? ТОБІ сто відсотково до нас,залишай відгук та наш рекрутер зв’яжеться з тобою! Що потрібно буде робити: Відповідати на запити потенційних клієнтів (30−40 клієнтів на день) Проводити з потенційними клієнтами дзвінки та відео дзвінки, на яких виявляти потребу, демонструвати можливості наших продуктів та продавати Дотримуватись правил та стандартів роботи Корректно реєструвати інформацію в СРМ Хочешьгідно заробляти та прокачати свої скілли? Відправ відгук і ми обов’язково зателефонуємо ТОБІ ! Для тебе: Від 30 000 грн (ставка 5 000 + гарний відсоток) Віддалено Графік роботи 09−00 — 18−00 Безкоштовне навчання Робота дистанційно Прозорі умови працевлаштування Стабільна оплата праці Дружній колектив та лояльне керівництво Наставництво — система підтримки новачків та подальший розвиток і навчання персоналу Які побажання до Вас: Знання української мови Ввічливість, відповідальність, уважність Знання ПК на рівні користувача Наявність ПК, гарнітури та інтернету Бажання заробляти Поки ти чекаєш наш дзвінок, ознайомся з нашим сайтомUx.im !
Комірник (Кладовщик) "Чудо Маркет"
, Харків, Харківська область
Торгова мережа «Чудо Маркет» запрошує КОМІРНИКАВИМОГИ ДО КАНДИДАТА:Володіння ПК (бажано 1С)Знання законодавства, нормативних документів і матеріалів, що стосуються організації складського господарстваЗнання правил обліку, зберігання, руху матеріальних цінностей на складі, правила оформлення супровідних документівЗнання правил та порядку зберігання та складування товарів, положень та інструкцій по їх обліку ОБОВ'ЯЗКИ: Управління роботою складу по прийому, зберіганню товарів, та їх розміщення, раціональне використання складського приміщення Забезпечення та дотримання режиму зберігання.Організація проведення навантажувально-розвантажувальних робіт з дотриманням правил охорони праці, техніки безпеки, виробничої санітарії і протипожежного захисту.Ведення обліку складських операцій.Організація проведення інвентаризації товарно-матеріальних цінностейМи пропонуємо наступні переваги:Роботу в компанії, яка активно розвивається і надає можливості для кар'єрного зростання.Можливість розвиватись всередині компанії і отримувати нові навички та знання.Роботу у зручному місці - найближчому до вашого дому супермаркеті.Своєчасну та стабільну заробітну платню.Гнучкий графік роботи, який можна пристосувати до вашого розкладуКорпоративні знижки на кулінарію та випічку.Дружній колектив та підтримку колег.Бонуси за приведених у компанію друзів.Зацікавила вакансія?Тоді обов'язково зателефонуй нам за номером 06*********55 або залиш заявку за посиланням, відправити резюме і менеджер з персоналу обов'язково тобі передзвонить!
Требуется столяр мягкой мебели
, Харків, Харківська область
Мебельной фабрике, район Рогани, требуется столяр и паралонщик с опытом работы в мягкой мебели