Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "Продавец консультант в магазин в Харькове"

Получать информацию со статистикой на почту

Обзор статистики зарплат профессии "Продавец консультант в магазин в Харькове"

12 206 ₴ Средняя зарплата в месяц

Количество вакансий профессии "Продавец консультант в магазин" по диапазонам зарплаты в Харькове

Валюта: UAH USD Год: 2024
По состоянию на 20.04.24, по профессии Продавец консультант в магазин в Харькове открыто 15 вакансий. Для 26.7% открытых вакансий, работодатели указали заработную плату в размере 10.0+ грн. 13.3% объявлений с зарплатой 11.0+ грн, и 13.3% с зарплатой 14.0+ грн

Уровень средней зарплаты за последние 12 месяцев: "Продавец консультант в магазин в Харькове"

Валюта: UAH USD Год: 2024
На гистограмме изображено изменение уровня средней заработной платы профессии Продавец консультант в магазин в Харькове.

Рейтинг похожих вакансий по уровню заработной платы в Харькове

Среди похожих профессий в Харькове наиболее высокооплачиваемой считается Продавец-консультант спортивного питания. По данным нашего сайта, уровень средней зарплаты составляет 20000 грн. На втором месте - Продавец консультант одежды с зарплатой 12628 грн, а на третьем - Продавец консультант косметики с зарплатой 12452 грн.

Найдите подходящую статистику

Продавец - консультант в детский магазин

Смотреть статистику

Продавец консультант в магазин нижнего белья

Смотреть статистику

Продавец консультант в салон

Смотреть статистику

Продавец консультант косметики

Смотреть статистику

Продавец консультант мебели

Смотреть статистику

Продавец консультант одежды

Смотреть статистику

Продавец консультант сантехники

Смотреть статистику

Продавец консультант ювелирный

Смотреть статистику

Продавец- консультант парфюмерии и косметики

Смотреть статистику

Продавец-консультант бытовой техники

Смотреть статистику

Продавец-консультант в зоомагазин

Смотреть статистику

Продавец-консультант в книжный магазин

Смотреть статистику

Продавец-консультант детских товаров

Смотреть статистику

Продавец-консультант компьютерной техники

Смотреть статистику

Продавец-консультант мужской одежды

Смотреть статистику

Продавец-консультант с гибким графиком

Смотреть статистику

Продавец-консультант спортивного питания

Смотреть статистику
Показать еще

Рекомендуемые вакансии

В магазин взуття та одягу потрібен продавець-консультант
, Харків, Харківська область
В магазин взуття та одягу шукаємо продавця-консультантаГрафік 5/2.Можливо без досвіду роботи. Метро Держпром Вулиця Клочківська 104 А Телефонуйте +38********14 В'ячеслав
Продавець- консультант в магазин взуття та одягу
, Харків, Харківська область
Шукаємо активних, доброзичливих продавців - консультантів в магазин взуття та одягу. Ми пропонуємо: *офіційне працевлаштування. ;*своєчасну заробітну плату*графік роботи 5/2. Попередній досвід роботи не має значення.Головне- ваше бажання навчатися.Магазин знаходиться поруч з метро 23 Серпня
Требуется продавец консультант!!!
, Харків, Харківська область
В магазин домашнего текстиля, требуется продавец консультант с опытом работы, а также знанием ПК и оргтехники. Находимся по ул. Полтавский шлях, 36. По остальным вопросам обращаться по телефону.
Продавець -консультант Нова-Баварія
, Харків, Харківська область
Потрібен продавець -консультант нижньої білизни та ТЕКСТИЛЮСтавка 400 в день Графік роботи 10:00 -18.00 В літній період 10:00-19;00
Продавець-консультант будівельних матеріалів
, Харків, Харківська область
У магазин з продажу інструменту та будівельних матеріалів запрошуються співробітники на вакансію продавця-консультанта. У магазина зручне місце розташування, в пішій доступності зупинки громадського транспорту. Створено всі умови для комфортної роботи співробітників.Вимоги:КомунікабельністьОбучаемостьПорядністьСтресостійкістьБез шкідливих звичокУмови роботи:Навчання та стажування оплачуєтьсяЧас роботи магазину з 8.00-19.00Виплата заробітної плати 2 рази на місяцьМожливість впливати на рівень свого заробіткуРобота в доброзичливому колективіОфіційне працевлаштуванняОбов'язки:Потокові продажі.Приймання та видача товару.Належне оформлення торгових вітрин.Підтримання порядку в магазині.
Продавец Консультант (Lifecell)
, Харків, Харківська область
У магазинах Lifecell відкрито набір на вакансію Продавец-консультант.Ми запрошуємо на роботу людей, які мають величезне бажання працювати і розвиватися в нашій компанії! Якщо ти з досвідом роботи в торгівлі, Тобі точно з нами по дорозі!Чим ти будеш займатися:1.Проводити консультації та продаж товарів та послуг;2.Брати участь у бізнес-процесах магазину;3.Тестувати нові гаджети першим;4.Дарувати позитивні емоції нашим клієнтам та колегам;Приєднуючись до Lifecell, ти отримуєш: Високий рівень зарплати (ставка + бонуси + відсоток) від 15000 грн.Робота в центрі міста в комфорті ))Навчальні тренінги від світових брендів виробників мобільних пристроїв.Корпоративні знижки на смартфони та аксесуари.Можливість кар'єрного зростання та самореалізації.Офіційне працевлаштування згідно з КЗпП.Від Тебе ми очікуємо: Досвід роботи у продажу від 1 року.Вміння працювати в команді.Бажання заробляти гроші та розвиватися.Чути та розуміти наших клієнтів.Тобі сподобається працювати з нами, швидше дзвони нам, решті ми тебе навчимо) лучше звоните!
Продавець-консультант
2039, Харківська філія Харківського ОЦЗ, Харків, Харківська область
Заробітна плата (усього): 15000 грнУ тому числі основна: 6700 грнОписХарактер виконуваної роботи:ПостійнийОсновні функціональні обов'язки:Продавець в магазин дитячих іграшок! Консультація покупців.Оформлення вітрини, викладка товару. Активна робота з клієнтами та презентація продукції. Контроль наявності та коректності цінників.Підтримка чистоти вітрин. Місце виконання робіт - Центральний ринок (стаціонарний магазин). За додатковою інформацією звертатись до консультанта роботодавця Зельман Ольги Ігорівни за телефоном (050)551-84-15 (Харківська філія)Вид трудового договору:безстроковийРежим роботи:5-денний робочий тижденьКоментар: графік робити 5-денний робочий тиждень з 8.00 до 18.00. Два парні плаваючі вихідніУмови організації праці:Звичайні умовиСоціальні переваги:професійний розвитокОсобистісні компетенції (особисті якості, характеристики):Доброзичливість і ввічливість у спілкуванні з покупцями
Продавець-консультант
Smilemarket, Харків
Продавець-касир у магазин «Smile Market»Ми шукаємо енергійних та відповідальних кандидатів на посаду Продавця-консультанта в мережі магазинів «Smile Market». Магазини пропонують широкий асортимент товарів для дому, забезпечуючи комфорт та задоволення потреб наших клієнтів.Обов’язки:Робота за касою;Консультування клієнтів щодо наявних товарів та їх характеристик;Підтримка чистоти та оформлення торгового залу;Забезпечення високого рівня обслуговування клієнтів, їх задоволеності та повторних покупок;Виконання інших завдань, пов’язаних з роботою в магазині.Стежити за збереженням матеріальних цінностей.Вимоги:Досвід роботи на аналогічній посаді протягом мінімум 1 року;Навички користування ПК та касовим апаратом;Володіння продажними навичками та вмінням консультувати клієнтів;Висока відповідальність та орієнтованість на результат;Комунікабельність та вміння побудувати довірчі стосунки з клієнтами;Знання товарів для дому та їх характеристик буде перевагою;Готовність до роботи в змінах та у вихідні дні;Вакансія актуальна в таких районах: Холодна Гора; вул. Шарикова; м. ОлексіївськаМи пропонуємо:Конкурентну заробітну плату;Можливість професійного зростання та розвитку кар'єри;Дружню та динамічну робочу атмосферу;Офіційне працевлаштування.Якщо ви цілеспрямовані, комунікабельні та любите роботу з клієнтами, ми з нетерпінням чекаємо на ваше резюме! Долучайтеся до нашої команди «Smile Market»
Продавець - консультант в магазини MaxBeer ( Харків)
, Харків, Харківська область
Запрошуємо на роботу людей з активною життєвою позицією на посаду продавця-консультанта у фірмовий магазин розливних напоїв та снеків Maxbeer у Харкові !!!Обов’язки:ввічливе обслуговування та консультація покупців;викладка товару, контроль якості і термінів придатності;дотримання санітарних норм;ведення касової дисципліни, робота у програмі 1С.Умови роботи:робота у стабільній компанії;щоденну заробітну плату: від 600грн/день;змінний графік роботи з 10:00—21:00;оплачуване стажування.Телефонуйте за номером телефону: 095−025−25−04 (пн-пт з 10−18)
Требуется продавец в магазина на рынке ХТЗ
, Харків, Харківська область
Требуется продавец- консультант в магазин товаров для дома 1000 мелочейГрафик работы 8.00 до 15.00 6-ти дневная рабочая неделя, понедельник выходнойВсему обучаем.
продавец консультан в магазин на героев труда
, Харків, Харківська область
Требуется продавец консультант в магазин Кальянов и аксессуаров.Коммуникабельная и легко обучаемая.Рабочий день с 10 до 22.00.Опыт работы и понимание в кальянной тематике приветствуется но не обязателен.
Продавець-консультант у магазин "Київстар"
, Харків, Харківська область
Тобі до нас, якщо ти:Мрієш тестувати нові гаджети, працювати з технологіями, створювати майбутнє.Ініціативний, драйвовий, комунікабельний.Готовий до розвитку, навчання та нових знайомств.Чим ти будеш займатись?Турбуватись про наших клієнтів: ділитись своїми знаннями, навичками, допомагати зробити їм вибір.Продавати послуги та продукти Компанії: круті девайси, смартфони, аксесуари та багато іншого.В тебе буде:Можливість економити час на дорогу, обрати місце роботи поруч з домом/ВУЗом. Графік роботи 5/2, з плаваючими вихідними.Community. Тебе чекають корпоративні свята, спільне дозвілля, спорт, різноманітні івенти. В нас відкрите спілкування в соцмережах і в реальному світі.Участь в мотиваційних програмах: поїздки в межах країни/світу, розіграш різних девайсів, приємних бонусів та навіть автомобіля! Ввідне та регулярне навчання. Навчайся в академії Алло, навчайся дистанційно, навчайся у кращих тренерів Компанії. Будь на крок попереду, ти першим дізнаєшся про новинки в світі техніки!Розвиток. Кожен може побудувати свою кар'єру: від продавця до Директора магазину, регіону або перехід до Центрального офісу. Ми підтримуємо твоє прагнення!Мрій. Дій. Смартуйся!
Продавец консультант в автомагазин
, Харків, Харківська область
Требуется продавец в автомагазин. Магазин находиться на пересечении Пушкинской и Веснина,Всем робочим нюансам быстро обучаем. Работа возможна как мужчинам так и женщинам. Магазин работает с 1998 года уже 25 лет.
Продавец консультант в магазин
, Харків, Харківська область
График 5/2 С 07:00-16:00Возраст От 17 летЗаработная плата варьируется (150******00) Обучение оплачивается , но если вы с опытом работы это будет только «+» для вас !)Жилье предоставляется, если вы не проживаете в Харькове.Бонусы, премии, корпоративы стабильны)Касаемо всех вопросов а так же запись на собеседования -
Харків.Продавець-консультант в магазин "Аврора (Слобідський район)
, Харків, Харківська область
Запрошуємо в команду продавця-консультанта«Аврора мультимаркет» - українська мережа магазинів. Нам 13 років! Ми постійно розвиваємось: протягом 2023 року ми відкрили понад 400 магазинів! Зараз мережа налічує понад 1300 магазинів в Україні і понад 10 в Румунії. Запрошуємо в команду продавця-консультанта за адресою:просп. Героїв Сталінграду 9-А просп. Героїв Сталінграду 171 Нам буде класно працювати разом, якщо ти:хочеш надавати клієнтам кращий сервісне любиш «скучати» і сидіти на місціз задоволенням навчаєшся новому Нам не важливо чи маєш ти досвід, але:- тобі 18 або більше років;- обов’язкова наявність дійсного документу про військовий облік (для чоловіків). У чому полягатиме твоя робота:викладка товарів;контроль відповідності і наявності цінників;розрахунок на касі (це не складно, ми навчаємо );підтримка чистоти та порядку;сприяння збереженню товарів.В Аврорі ми цінуємо щоденні маленькі і великі справи, які робить наша команда задля спільної місії: зробити товари для дому та душі доступними! Пропонуємо тобі:- повне/неповне навантаження;- гнучкий, змінний графік роботи;- ЗП від 10500 грн. без верхньої межі (за 18 робочих днів);- бонуси на покупки товарів в нашій мережі;- матеріальну допомогу ВПО й людям з інвалідністю; Переваги роботи в нашій команді:можливість швидко побудувати кар’єру;спортивні челенджі та заходи;щотижневі онлайн зібрання усією компанією;можливість долучатись до благодійних ініціатив та наближати перемогу разом! Хочеш в команду Аврори? Телефонуй!09*********5806*********5806*********58
Продавець - консультант
, Харків, Харківська область
Продавець-консультантSmilemarket10 000 – 20 000 грн, % від продажу товаруSmilemarketРоздрібна торгівля; 50–250 співробітниківХарківСмайлмаркет38********34Повна зайнятість. Досвід роботи від 1 року. Середня спеціальна освіта.КомунікабельністьВідповідальністьРобота з касовим апаратомПроведення касових операційЦілеспрямованістьМаркетингРобота з клієнтамиОрієнтація на результатОпис вакансіїПродавець-касир у магазин «Smile Market»Ми шукаємо енергійних та відповідальних кандидатів на посаду Продавця-консультанта в мережі магазинів «Smile Market». Магазини пропонують широкий асортимент товарів для дому, забезпечуючи комфорт та задоволення потреб наших клієнтів.Обов’язки:Робота за касою;Консультування клієнтів щодо наявних товарів та їх характеристик;Підтримка чистоти та оформлення торгового залу;Забезпечення високого рівня обслуговування клієнтів, їх задоволеності та повторних покупок;Виконання інших завдань, пов’язаних з роботою в магазині.Стежити за збереженням матеріальних цінностей.Вимоги:Досвід роботи на аналогічній посаді протягом мінімум 1 року;Навички користування ПК та касовим апаратом;Володіння продажними навичками та вмінням консультувати клієнтів;Висока відповідальність та орієнтованість на результат;Комунікабельність та вміння побудувати довірчі стосунки з клієнтами;Знання товарів для дому та їх характеристик буде перевагою;Готовність до роботи в змінах та у вихідні дні;Вакансія актуальна в таких районах: Холодна Гора; вул. Шарикова; м. ОлексіївськаМи пропонуємо:Конкурентну заробітну плату;Можливість професійного зростання та розвитку кар'єри;Дружню та динамічну робочу атмосферу;Офіційне працевлаштування.Якщо ви цілеспрямовані, комунікабельні та любите роботу з клієнтами, ми з нетерпінням чекаємо на ваше резюме! Долучайтеся до нашої команди «Smile Market»
Продавець-консультант у супермаркет
, Харків, Харківська область
У супермаркет потрібен продавець-консультант (м. Наукова та м. Індустріальна)відділ - відділ лікеро-горілчаний;графік 5/2 з 8-00 до 18-00; (ВТ, СР - вихідні)- м. Наукова;графік 3/3 з 8 до 20 - м. Індустріальна;ЗП 11 000 грн/місяць;виплати нараховуємо щотижня на картку.Дзвонить, 09******08 Віра
Продавец консультант мобильных аксессуаров
, Харків, Харківська область
В крупную компанию по продаже мобильных аксессуаров и техники требуется активный и мотивированный сотрудник, который готов учиться и зарабатывать. Если вы узнаете себя - то эта работа именно для вас.Мы предоставляем -удобное месторасположение - стабильные выплаты заработной платы каждую субботу -большое количество дополнительных бонусов - оплачиваемую стажировку - лояльное отношениеЕсли у вас есть опыт в данной сфере - отлично!Опыта нет? Не проблема, готовы полностью обучить вас!Открытые вакансии есть на станции метро Гагарина и рынке ХТЗ.Если данные локации вам не подходят, но заинтересовала вакансия - звоните , постараемся подобрать именно то, что нужно вам!Связь по номеру телефона в объявлении или на ViberМы ждём именно Вас!
В магазин требуется продавец!
, Харків, Харківська область
В магазин непродовольственных товаров, на Сортировке (Холодногорский р-н) приглашаем на работу продавца консультанта. Требование: Без вредных привычек, коммуникабельность, вежливость, пользовательское знание ПК.
Требуется продавец - консультант в шашлычную Навыки бари
, Харків, Харківська область
Требуется продавец консультант в шашлычную на ХТЗ.Навыки бариста - приветствуются Оплата и график работы обсуждается индивидуально