Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "Слесарь по ремонту автомобилей в Харькове"

Получать информацию со статистикой на почту

Обзор статистики зарплат профессии "Слесарь по ремонту автомобилей в Харькове"

15 576 ₴ Средняя зарплата в месяц

Количество вакансий профессии "Слесарь по ремонту автомобилей" по диапазонам зарплаты в Харькове

Валюта: UAH USD Год: 2024
По состоянию на 26.04.24, по профессии Слесарь по ремонту автомобилей в Харькове открыто 1 вакансий. Для 100% открытых вакансий, работодатели указали заработную плату в размере 18.0+ грн. 0% объявлений с зарплатой 10.0+ грн, и 0% с зарплатой 12.0+ грн

Уровень средней зарплаты за последние 12 месяцев: "Слесарь по ремонту автомобилей в Харькове"

Валюта: UAH USD Год: 2024
На гистограмме изображено изменение уровня средней заработной платы профессии Слесарь по ремонту автомобилей в Харькове.

Рейтинг похожих вакансий по уровню заработной платы в Харькове

Среди похожих профессий в Харькове наиболее высокооплачиваемой считается Газель. По данным нашего сайта, уровень средней зарплаты составляет 30000 грн. На втором месте - Дальнобойщик с зарплатой 28000 грн, а на третьем - Рихтовщик с зарплатой 22500 грн.

Рекомендуемые вакансии

Слюсар з ремонту колісних транспортних засобів
2039, Харківська філія Харківського ОЦЗ, Харків, Харківська область
Заробітна плата (усього): 15000 грнУ тому числі основна: 15000 грнОписХарактер виконуваної роботи:ПостійнийОсновні функціональні обов'язки:Робота на станції технічного обслуговування, слюсар з ремонту вантажних автомобілів. Виконувати такі основні операції: розбирання, ремонт, складання, регулювання, комплексне випробування відповідно до технічних умов експлуатації агрегатів та вузлів автомобілів різних марок.Заробітна плата за результатами співбесіди!. Випробувальний термін! З досвідом роботи!Звертатися до консультанта роботодавця центру зайнятості - Тетяни Мазорук, за телефоном (050)06-20-265, Харківська філіяВид трудового договору:безстроковийРежим роботи:5-денний робочий тижденьУмови організації праці:Звичайні умовиСоціальні переваги:професійний розвиток
Требуется срочно Моторист/мастер по ремонту двигателей
, Харків, Харківська область
Мы СТО + авторазборкаСрочно требуется мотористС опытом работы ОБЯЗАТЕЛЬНО!Работа постояннаяВсе необходимое для комфортной работы естьГрафик работы:пн-пт с 09:00 до 18:00Субб. с 09:00 до 15:00Зарплата:Ставка 20000-35000 (по результатам собеседования!!)Адрес: р-н завода Коксохим (Новожаново) круг трамваев 3 и 27
Помощник слесаря на грузовое СТО
, Харків, Харківська область
На грузовое СТО требуется помощник автослесаря по ремонту ходовой части, грузовых автомобилей . Требования: желание учиться; ответственность. Условия работы: зп договорная инструментом и рабочей формой обеспечиваем, иногородних жильем обеспечиваем.Находимся на ул. Морозова, район аквапарка «Джунгли» .Удобная транспортная развязка.
Слюсар з ремонту колісних транспортних засобів
2039, Харківська філія Харківського ОЦЗ, Харків, Харківська область
Заробітна плата (усього): 6800 грнУ тому числі основна: 6800 грнОписХарактер виконуваної роботи:ПостійнийОсновні функціональні обов'язки:Виконує ремонт, монтаж, демонтаж, випробування, регулювання і налагодження особливо складних та відповідальних агрегатів і складових одиниць вантажних автомобілів і причепів різних марок. Звертатися до консультанта Яшкіної Світлани Андріївни (068)4866442 (Харківська філія).Вид трудового договору:безстроковийРежим роботи:5-денний робочий тижденьУмови організації праці:Звичайні умовиСоціальні переваги:іншеКоментар: відсутні
Слюсар-електрик з ремонту електроустаткування
2039, Харківська філія Харківського ОЦЗ, Харків, Харківська область
Заробітна плата (усього): 17300 грнУ тому числі основна: 13000 грнОписХарактер виконуваної роботи:ПостійнийОсновні функціональні обов'язки:Розбирає, ремонтує, складає особливо складні деталі, вувзли електромашин, електроприладів, монтаж та демонтаж окремих приладів, регул.є та випробує складені вузли електромашин. Заробітна плата залежить від розряду. Графік роботи з 8,00 до 17,00 . Пільга на комунальні послуги у розмірі 100%. Звертатись до фахівця центру зайнятості Гарбуз Наталії Миколаївни, (098) 86-85-001 Харківська філіяВид трудового договору:безстроковийРежим роботи:5-денний робочий тижденьКоментар: Графік роботи з 8,00 до 17,00 .Умови організації праці:Звичайні умовиСоціальні переваги:інше; забезпечення спеціальним одягом/взуттям та засобами індивідуального захистуКоментар: Пільга на комунальні послуги у розмірі 100%.
Слюсар з ремонту колісних транспортних засобів
2039, Харківська філія Харківського ОЦЗ, Харків, Харківська область
Заробітна плата (усього): 26570.3 грнУ тому числі основна: 13285.15 грнОписХарактер виконуваної роботи:ПостійнийОсновні функціональні обов'язки:Слюсар з ремонту автомобілів (3-го, 4-го або 6-го розрядів). Ремонт вантажних автомобілів (КАМАЗ 6220, Навантажувач FOTON KUM KL-25, Т-156 Б, Трактор Т-150, МТЗ- 82.1 та ін.) та напівпричепів до них, ремонт ходової системи та трансмісії, технічне обслуговування та повна діагностика автомобілів комунального підприємства. ЗП в залежності від досвіду та розряду. Потреба 3 особи. Звертатись до фахівця центру зайнятості Усової Олени Олександрівни, (050) 77-84-124, Харківська філіяВид трудового договору:безстроковийРежим роботи:5-денний робочий тижденьУмови організації праці:Звичайні умовиСоціальні переваги:доставка до роботи/з роботи; оплата харчування; професійний розвитокПрофесійні компетенції (знання, навички):Досвід роботи обов'язковий!. ЗП в залежності від досвіду та розряду. ЗП 3-го розряду - 17778,06, ЗП 4-го розряду - 19999, 04, 6-го розряду - 26570.3.
Слюсар-електрик з ремонту електроустаткування
2039, Харківська філія Харківського ОЦЗ, Харків, Харківська область
Заробітна плата (усього): 11500 грнОписХарактер виконуваної роботи:ПостійнийОсновні функціональні обов'язки:Слюсар-електрик з ремонту електроустаткування 6 розряду. з досвідом роботи від 1 року. Забезпечення підтримки справного стану, безаварійної та надійної роботи пристроїв, що обслуговуються, та електрообладнання рухомого складу. Проведення монтажу та демонтажу електричних ланцюгів та електричного обладнання, ремонт та обслуговування електричних ланцюгів рухомого складу. Звертатись до консультанта роботодавця Кривцун Кіри Сергіівни (050) 665 72 62 Харківська філія.Вид трудового договору:безстроковийРежим роботи:5-денний робочий тижденьУмови організації праці:Звичайні умовиСоціальні переваги:інше; доставка до роботи/з роботи; овне/часткове відшкодування витрат на проїзд до робочого місця і назадКоментар: Пільга по сплаті комунальних послуг для осіб, що зареєстровані у м.Харкові, гуманітарна допомога під час військового стану, доставка до роботи / з роботи, повне/часткове відшкодування витрат на проїзд до робочого місця і назад. Професійні компетенції (знання, навички):.