Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "Установщик в Харькове"

Получать информацию со статистикой на почту

Обзор статистики зарплат профессии "Установщик в Харькове"

17 000 ₴ Средняя зарплата в месяц

Количество вакансий профессии "Установщик" по диапазонам зарплаты в Харькове

Валюта: UAH USD Год: 2024
По состоянию на 16.04.24, по профессии Установщик в Харькове открыто 8 вакансий. Для 62.5% открытых вакансий, работодатели указали заработную плату в размере 19,3+ грн. 25% объявлений с зарплатой 15.1+ грн, и 12.5% с зарплатой 13.7+ грн

Уровень средней зарплаты за последние 12 месяцев: "Установщик в Харькове"

Валюта: UAH USD Год: 2024
На гистограмме изображено изменение уровня средней заработной платы профессии Установщик в Харькове.

Рейтинг похожих вакансий по уровню заработной платы в Харькове

Среди похожих профессий в Харькове наиболее высокооплачиваемой считается Термист. По данным нашего сайта, уровень средней зарплаты составляет 25000 грн. На втором месте - Электросварщик с зарплатой 25000 грн, а на третьем - Мастер электромонтажных работ с зарплатой 25000 грн.

Рекомендуемые вакансии

Монтажник холодильного устаткування
, Харків, Харківська область
Ми шукаємо монтажника холодильного устаткування. Ваша праця буде полягати в монтажі, підключенні та налагодженні холодильного обладнання у різних промислових та комерційних приміщеннях.Основні обов’язки:Встановлення холодильного устаткування згідно з технічною документацією;Підключення і налаштування систем холодильних агрегатів;Виконання перевірки та тестування обладнання, забезпечення його надійності та ефективності;Виявлення та усунення несправностей у роботі холодильного устаткування;Робота з різними типами холодильних систем, такими як холодильні камери, холодильні вітрини, холодильні установки тощо;Дотримання вимог з техніки безпеки та правил праці.Бажані вимоги до кандидатів:Знання принципів роботи холодильного устаткування та його компонентів;Вміння читати технічну документацію та схеми з підключення;Вміння працювати з різними інструментами та обладнанням;Відповідальність, самостійність та уважність до деталей;Знання правил техніки безпеки та дотримання їх.Ми пропонуємо:Конкурентну заробітну плату, яка обговорюється індивідуально з кожним кандидатом;Можливість професійного розвитку та кар'єрного зростання;Дружну та професійну робочу атмосферу;За необхідності забезпечення необхідними інструментами та обладнанням.
Потрібен прораб, виконроб місто Київ
, Харків, Харківська область
Наша компанія займається вентиляцією та кондиціонерами в Харкові, запустили послуги в Києві і ми шукаємо відповідальну, організовану людину здатну керувати робочим процесом і колективом.Основні обов’язки:Набір монтажників,координація та контроль за виконанням робіт згідно з планом та графіком, контроль якості виконаних робіт та відповідність згідно технічної документації.Знання документів: договори, акти, рахунки, Word, Excel.Організація поставок матеріалів та обладнання на об'єкт.Перемовини з замовниками.Наявність водійського посвідчення та автомобіля. Вимоги до кандидата:Досвід роботи у будівельній галузі не менше 3 років.Знання базових будівельних норм і правил.Вміння організовувати робочий процес.Відповідальність та організованість.
В агентство рекламы нужен менеджер
, Харків, Харківська область
Мы - Промики ЮА - компания, которая занимается производством, разработкой, установкой рекламы и рекламных продуктов. А также малой архитектурной формой, арендой и продажей ЛЭД экранов, открытиями бизнессов и другим. Ищем менеджера для выполнения несложных, интересных заданий за достойную оплату. Задача - обзванивать базу, по необходимости, принимать заявки, передавать в работу дизайнерам, производству, монтажникам. Приветствуется, в разумных пределах - ответственность, пунктуальность, жадность, сребролюбие, себялюбие, честолюбие. Мы предлагаем достойный оклад + хороший процент, позволяющий зарабатывать от 150 долларов в неделю. Способы оплаты и график работы обсуждаем и подстраивает пол обстоятельства и потребности.
Монтажник санітарно-технічного устаткування
2039, Харківська філія Харківського ОЦЗ, Харків, Харківська область
Заробітна плата (усього): 6700 грнОписХарактер виконуваної роботи:ПостійнийОсновні функціональні обов'язки:Монтаж та ремонт систем центрального опалення, водопостачання, каналізації та водостоків.Знати види основних деталей санітарно-технічних систем. Звертатися до консультанта роботодавця центру зайнятості - Тетяни Мазорук, за телефоном (050)06-20-265, Харківська філіяВид трудового договору:безстроковийРежим роботи:6-денний робочий тижденьУмови організації праці:Звичайні умовиСоціальні переваги:професійний розвитокПрофесійні компетенції (знання, навички):Знати види основних деталей санітарно-технічних систем,з'єднань труб і кріплення трудопроводів.
Монтажник
2039, Харківська філія Харківського ОЦЗ, Харків, Харківська область
Заробітна плата (усього): 16000 грнУ тому числі основна: 7000 грнОписХарактер виконуваної роботи:ПостійнийОсновні функціональні обов'язки:Виконувати роботи під час прокладання зовнішніх трубопроводів і улаштування збірних колекторів, каналів, камер, колодязів усіх видів та різного призначення. Монтаж водопровідних мереж та систем опалення згідно плану замовлення. Виконання ремонтних робіт в колодязях, шурфах, траншеях, котлованах. Звертатись до фахівця центру зайнятості Усової Олени Олександрівни, (050) 77-84-124, Харківська філіяРежим роботи:Підсумований облік робочого часуУмови організації праці:Звичайні умовиСоціальні переваги:професійний розвиток
Монтажник зовнішніх трубопроводів
2039, Харківська філія Харківського ОЦЗ, Харків, Харківська область
Заробітна плата (усього): 14418 грнУ тому числі основна: 11512 грнОписХарактер виконуваної роботи:ПостійнийОсновні функціональні обов'язки:Виконання середньої складності робіт при прокладці та ремонті зовнішніх трубопроводів. Знання пристроїв колекторів, каналів,камер всіх видів та їх призначення. Зачистка і обпилювання кінців сталевих труб при складанні їх під зварювання. Підбиття укладених трубопроводів грунтом або бетоном.Звертатись до консультанта роботодавця Кривцун Кіри Сергіївни 050 665 72 62 Харківська філія.Вид трудового договору:безстроковийРежим роботи:5-денний робочий тижденьУмови організації праці:Звичайні умовиСоціальні переваги:іншеКоментар: 100% знижка на оплату за користування послугами з постачання теплової енергії, постачання гарячої води, централізованого водопостачання, водовідведення, поводження з побутовими відходами, послуг з утримання будинків і споруд та інше.
Макетник макетно-модельного проектування
2039, Харківська філія Харківського ОЦЗ, Харків, Харківська область
Заробітна плата (усього): 13000 грнУ тому числі основна: 8200 грнОписХарактер виконуваної роботи:ПостійнийОсновні функціональні обов'язки:Макетник-монтажник зовнішньої реклами на поліграфічне виробництво. Виготовлення простих деталей з різних матеріалів для макетів, лайтбоксів, вивісок, зовнішньої реклами - вручну, з допомогою пристроїв та на станках. Збірка простих моделей обладнання, конструкцій з деталей по ескізам та їх монтаж. Фарбування деталей макетів. Знання правил експлуатації пристроїв та верстатів. ЗП+премії. Звертатись до фахівця центру зайнятості Усової Олени Олександрівни, (050) 77-84-124,Харківська філіяВид трудового договору:безстроковийРежим роботи:Підсумований облік робочого часуУмови організації праці:Звичайні умовиСоціальні переваги:професійний розвитокПрофесійні компетенції (знання, навички):Досвід роботи слюсарем-збирачем металоконструкцій або монтажником зовнішньої реклами.Особистісні компетенції (особисті якості, характеристики):Уважність
Монтажник з монтажу сталевих та залізобетонних конструкцій
Стальспецмонтаж 21, ООО, Харків
Вимоги, побажання:  Відповідальне ставлення до роботи та дотримання вимог безпеки, фізична витривалість та готовність працювати у важких погодних умовах, готовність до роботи у висотних конструкціях.Обов'язки: виконання робіт під час монтажу й укрупнювального складання сталевих і збірних бетонних і залізобетонних конструкцій.Умови: Офіційне працевлаштування, повний соц. пакет, графік роботи з понеділка по п'ятницю з 08:00 до 16:30Оплачуванні відрядження в межах України. Робота на об'єктах по Україні. Додаткова інформація по тел. ...4, Любов Миколаївна
Требуется продавец
, Харків, Харківська область
Требуется продавец в магазин памятников район 24 этажки.а так же требуется водитель,установщики памятников,сварщик.
Требуются установщики еврозабора
, Харків, Харківська область
На установку еврозаборов требуются установщики с опытом работы. Работа постоянная. 09******52
Сваршик монтажник
, Харків, Харківська область
Ишю роботу сваршик монтажник 22 годаОпыт 2 года работы Ручная дуговая и полуавтомат Не употребляю
Срочно! Монтажники вентиляционных систем
, Харків, Харківська область
На производство и строительство требуются монтажники систем вентиляции и кондиционирования. Работа постоянная, з/п от 1000 грн/день. График с понедельника по субботу с 7:30 до 17:00. Строго без В/П!!!
Срочно! Сварщики-монтажники требуются
, Харків, Харківська область
На производство и монтаж металлоконструкций требуются сварщики-монтажники с опытом работы на высоте. Работа постоянная, з/п от 1000 грн/день. График с понедельника по субботу с 7:30 до 17:00. Строго без В/П!!!
Требуется помощник сварщика/монтажника
Требуется помощник сварщика/монтажникаРайон метро КиевскаяЗ/п еженедельно из расчета 800грн день5 дней в неделюГрафик работы с 9.00 до 17.00Все вопросы строго по телефону 09*********59
Требуются сварщики
На строительную площадку требуются сварщики (монтажники). Заработная плата от 25 000гр до 30 000гр. (аванс + заработная плата) Не большой опыт работы приветствуется . Официальное оформление (трудовой договор). Режим работы Пн.-Суб. с 8.00-17.00. Без вредных привычек.