Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "Врач лаборант в Харькове"

Получать информацию со статистикой на почту
К сожалению, по указаному запросу нет статистических данных. Попробуйте изменить должность или регион.

Рекомендуемые вакансии

Контролер качества, лаборант, отк (швидко навчимо)
ТОВ "Новотерм", Харків
ТОВ «НОВОТЕРМ» - це cтабільно працююче підприємство з виробництва теплоізоляційної мінераловатної продукції на сучасному обладнанні. Ми запрошуємо на постійну роботу контролера якості ( і без досвіду роботи, з навичками роботи на комп’ютері).Вашими обов’язками буде: • проводити перевірку якості готових виробів; • проводити відбір проб для випробувань якості готової продукції та сировини;• проводити контроль за сортуванням продукції, що не відповідає вимогам. Ми пропонуємо сучасні та комфортні умови праці:• змінний графік роботи (доба/через три),• офіційне працевлаштування, • своєчасну виплату заробітної плати, • соціальний пакет (відпустка, лікарняні, пільгове харчування у їдальні – комплексні обіди 20 грн), • робочий одяг та взуття, душові з гарячою водою,• супровід, допомога та навчання для швидкого вступу на посаду.Робота підходить і тим, хто живе в передмісті.Ми знаходимося: м. Харків, Карачівське шосе, 44 (ориєнтир — Коксовий завод, Новожанове). Безкоштовна доставка на роботу та з роботи службовим транспортом від станції метро «Проспект Гагаріна», м «Героїв праці» (Салтівка), р-н Одеської, Основи.Також на роботу можна їхати трамваями №№ 3 і 27, маршруткою № 219 до кінцевої зупинки «Новожанове», № 110, 220, 232, 32 до зупинки «Школа» (На Пилипівці).Телефонуйте за тел. 099-550-50-68 та приходьте до нас, ми відповімо на всі ваші запитання.
Лікар-хірург
2039, Харківська філія Харківського ОЦЗ, Харків, Харківська область
Заробітна плата (усього): 20000 грнУ тому числі основна: 20000 грнОписХарактер виконуваної роботи:ПостійнийОсновні функціональні обов'язки:Проводить цілеспрямоване клінічне обстеження хворого. Визначає обсяг лабораторних, рентгенологічних та інших спеціальних досліджень, оцінює їх результати. Проводить диференційну діагностику. Надає невідкладну медичну допомогу. Здійснює нагляд за побічними реакціями лікарських засобів. Застосовує сучасні методи лікування. Розмір заробітної плати залежить від ступеню зайнятості. За додатковою інформацією звертатись до консультанта роботодавця Зельман Ольги Ігорівни за телефоном (050)551-84-15 (Харківська фВид трудового договору:безстроковийРежим роботи:Робота змінамиУмови організації праці:Звичайні умовиСоціальні переваги:професійний розвитокПрофесійні компетенції (знання, навички):Наявність кваліфікаційної категорії або сертифікату лікаря-спеціаліста.
Продавець касир, оператор АЗК (Пісочин, Подвірки)
, Харків, Харківська область
Працюєш ти – працює країна. Твоя робота має значення! Долучайся до команди ОККО!Шукаємо ПРОДАВЦЯ-КАСИРА (оператора АЗК)!Приєднуйся, бо ми:офіційно і швидко приймаємо на роботу з першого дня;не затримуємо зарплату;оплачуємо відпустку (24 дні в рік) та лікарняний;забезпечуємо безкоштовне медичне страхування для кожного працівника (купівля ліків, лабораторні дослідження, медогляди, амбулаторна допомога та ін.);підтримуємо та допомагаємо один одному, адже ОККО – це велика і дружня команда.Що треба робити?Консультувати клієнтів щодо асортименту АЗК;Активно продавати пальне, товари кафе та магазину;Розраховувати клієнтів на касі;Готувати продукцію кафе за стандартами мережі.Що ми очікуємо?· Впорядковані документи: напр. наявний військово-обліковий документ (для чоловіків до 27 р. – «приписне», після 27 р. – військовий квиток); діючий паспорт (непротермінований);· Бажано досвід роботи в продажах, роздрібній торгівлі або сфері обслуговування;· Вільне володіння грамотною письмовою та усною українською мовою;· Готовність докладати максимум зусиль заради добробуту нашої країни.Надсилай своє резюме або ж заповнюй коротку анкету за посиланням у формі. Чекаємо в команді!
Лікар-анестезіолог
2037, Чугуївська філія Харківського ОЦЗ, Харків, Харківська область
Заробітна плата (усього): 23000 грнУ тому числі основна: 23000 грнОписХарактер виконуваної роботи:ПостійнийОсновні функціональні обов'язки:Обґрунтовує вибір виду анестезії; аналізує результати лабораторних, функціональних і спеціальних методів дослідження; здійснює кваліфіковане анестезіологічне забезпечення; проводить масковий, внутрішньовенний, ендотрахеальний наркоз при термінових і планових операціях на органах черевної порожнини, малого тазу, в акушерській практиці; налагоджує кардіомоніторний нагляд за хворими. Звертатись до консультанта роботодавця Зміївського управління за тел. (099) 9661747 Барибіна Карина ВадимівнаВид трудового договору:безстроковийРежим роботи:Неповний робочий часКоментар: Режим роботи понеділок-п'ятниця з 8.00 до 14.30 ,субота з 8.00 до 14.00, вихідний- неділя.Умови організації праці:Звичайні умовиСоціальні переваги:інше; надання житла
Требуется врач-лаборант и лаборант
, Харків, Харківська область
ХЛЛ ЗТ№1 (бывшая 5 ЦКБ) в клинико -диагностическую лабораторию требуется:Заведующая врач -лаборант, биологфельдшер-лаборант, лаборант медицинымладшая медсестра( санитарка)Работа каждый день и в смене.Соц пакет, отпускные, больничный. Все вопросы по номеру телефона