Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "Уборщица посудомойщица в Харькове"

Получать информацию со статистикой на почту

Обзор статистики зарплат профессии "Уборщица посудомойщица в Харькове"

6 559 ₴ Средняя зарплата в месяц

Количество вакансий профессии "Уборщица посудомойщица" по диапазонам зарплаты в Харькове

Валюта: UAH USD Год: 2024
По состоянию на 19.04.24, по профессии Уборщица посудомойщица в Харькове открыто 3 вакансий. Для 33.3% открытых вакансий, работодатели указали заработную плату в размере 11,1+ грн. 33.3% объявлений с зарплатой 7.5+ грн, и 33.3% с зарплатой 7.9+ грн

Уровень средней зарплаты за последние 12 месяцев: "Уборщица посудомойщица в Харькове"

Валюта: UAH USD Год: 2024
На гистограмме изображено изменение уровня средней заработной платы профессии Уборщица посудомойщица в Харькове.

Рейтинг похожих вакансий по уровню заработной платы в Харькове

На гистограмме изображено сравнение средней зарплаты по запросу "Уборщица посудомойщица" со средней зарплатой в административных центрах за прошлый месяц.

Рекомендуемые вакансии

Прибиральниця до ресторану
Атлант, Харків
Ми-компанія «АТЛАНТ» - лідер продажу будівельних матеріалів. У зв’язку з турботою про свій персонал та можливістю годувати клієнтів та гостей компанії, запрошуємо прибиральницю у ресторан «Будівельна ресторація», за адресою: Проспект Героїв Харкова, 118Пропонуємо:роботу в одному з кращих тематичних ресторанів Харковасвоєчасна виплата ЗП 2 рази на місяць, 60 грн/годграфік роботи 2/2 пон.-пт з 07:00-21:00, суб.-нд. з 08:00-21:00дружній колектив, для багатьох він уже став «другим будинком» безкоштовний комплексний обідбезкоштовне відвідування спортивного залубезкоштовну корпоративну розвозку у вечірній часОбов'язки: прибирання території ресторану дотримання санітарних норм та гігієни Від Вас вимагається: акуратність, охайність, чесність, стресостійкість привабливий та охайний зовнішній вигляд, без шкідливих звичок висока швидкість роботиТелефонуйте прямо зараз 0509820578, пишіть у Telegram, Viber, я залюбки розповім Вам деталі вакансії, HR Ірина! Познайомитись з нашим рестораном можна за посиланням в Instagramwww.instagram.com/budivelna_restoratsiyaБудуйте своє майбутнє разом з нами!
Прибиральниця
Наш край, ООО, Харків
Вимоги, побажання: Клінінгової компанії потрібні прибиральники(-ці) для прибирання житлових і нежитлових приміщень. Зайнятість 2 – 3 рази/тиж., з 9.00 до 18.00. Оплата висока; щотижнево.  .... (дзвонити до 21.00). 
Прибиральниця
Ovis, Харків
Вимоги, побажання: Досвід не обов`язковий.Обов'язки: Прибирання 160 квадрадних метрів.Миття посуду,приладдя і таке інше.Умови:  Звичайні.Форма одягу своя,зручна.  
Мийниця-прибиральниця
Irish Pub, Харків
Irish Pub/Ірландський паб, запрошує на постійну роботу мийницю-прибиральницю.Вимоги: Бажання працювати, охайність, відповідальність, пунктуальність, ввічливість, порядність.Умови роботи:Знаходимось у самому центрі міста, зручна транспортна розв?язка (5 хвилин від метро),графік роботи позмінний 3/3 (11 до 22:00),своєчасна виплата заробітної плати, харчування.Обов’язки:прибирання приміщень,прибирання фасадної групи,миття посуду.Запрошуємо кандидатів приєднатися до нашої команди! Надсилайте свої резюме для розгляду на електронну відправити резюмеТел. .... Запис на співбесіду (з 12 до 18)
Потрібні ПРИБИРАЛЬНИЦІ! Розвозка з ЮЖД!
, Харків, Харківська область
ТЕРМІНОВО! Потрібна прибиральниця на бісквітну фабрику у м. ХарківАдреса: м. Харків, вул. ЛозівськаОбов’язки: прибирання виробничого приміщення, ручне підмітання, миття вручнОплата 684-702 грн/змінаГрафік: пн-пт з 07-00 до 15-30 ( 8 робочих годин)АБО 2 день з 8-00 до 18-00 ( 9 роб годин), 2 ніч ( з 20-00 до 06-00 9 роб годин) ,2 вихіднихНадається транспорт від ЮЖД безкоштовноРобота за договором, виплати щотижняДетальна інформація по телефону 07*********74
ПІДРОБІТОК! Прибиральниця в магазин зв'язку! Харків, Полтавский шлях
, Харків, Харківська область
Підробіток! Прибиральниця в маленький магазин мобільного зв'язку.Харків, вул. Полтавський шлях, метро Холодна ГораОбов’язки:сухе та вологе прибирання;прибирання сан. вузлів;винести сміття;Графік :2/2;8:30 - 10:30;Умови :ЗП 1200 грн за місяць (виплати на карту).
ПІДРОБІТОК! Прибиральниця в магазин зв'язку! Харків
, Харків, Харківська область
Підробіток! Прибиральниця в маленький магазин мобільного зв'язку.Харків, вул. ТракторобудівниківОбов’язки:сухе та вологе прибирання;прибирання сан. вузлів;винести сміття;Графік :щодня;9:00 - 10:00;Умови :ЗП 1200 грн за місяць (виплати на карту).
Прибиральник виробничих приміщень
Підприємству на постійну роботу в р-ні Новоіванівки потрібна прибиральниця виробничих приміщень.Офіційне оформлення,24 денна відпустка,лікарняні.Графік роботи 2 дні-день з 08.00-18.00,2 дні-ніч з 20.00-06.00,2 дні-вихідні.З усіх питань звертатися за тел.06*********83 Наталія.