Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "Младший инспектор в Харькове"

Получать информацию со статистикой на почту

Обзор статистики зарплат профессии "Младший инспектор в Харькове"

11 000 ₴ Средняя зарплата в месяц

Количество вакансий профессии "Младший инспектор" по диапазонам зарплаты в Харькове

Валюта: UAH USD Год: 2024
По состоянию на 19.04.24, по профессии Младший инспектор в Харькове открыто 2 вакансий. Для 100% открытых вакансий, работодатели указали заработную плату в размере 10,9+ грн. 0% объявлений с зарплатой 10.0+ грн, и 0% с зарплатой 10.1+ грн

Уровень средней зарплаты за последние 12 месяцев: "Младший инспектор в Харькове"

Валюта: UAH USD Год: 2024
На гистограмме изображено изменение уровня средней заработной платы профессии Младший инспектор в Харькове.

Рекомендуемые вакансии

Молодший інспектор відділу нагляду і безпеки
, Харків, Харківська область
Молодший інспектор відділу нагляду і безпекиДиканівська виправна колонія №12Харків, вулиця Лелюківська, 1.4,8 км від центруПовна зайнятість. Середня освіта.Опис вакансіїВимоги:відсутність судимости,наявність військового квитка або приписного посвідчення з відміткою про придатність до служби в армії.Умови роботи:Графік роботи: доба троє,щорічна відпустка (30 діб),соц.пакет,можливість здобуття вищої освіти,оплачуваний лікарняний,ввідновлення у спецзванні (для колишніх співробітників правоохоронних органів) із збереженням вислуги років,можливість занять у спортивному залі закладу,оплата праці щомісяця, без затримок,зняття з військового обліку, бронювання працівників від призову на військову службу.Обов’язки: нагляд та охорона спец. контингенту.
Младшего инспектора отдела надзора и безопасности.
, Харків, Харківська область
Качанівська виправна колонія № 54 єдержавною установою, розташованою у місті Харків. Ми шукаємо молодшого інспектора для роботи у відділі нагляду і безпеки.Вимоги:Повна середня освіта.Відповідальність, дисциплінованість і уважністьГрафік роботи: доба через троє, заробітна плата - 11000 грн. на місяцьПереваги:Повний соціальний пакет. Оплачувана відпустка від 30 до 45 діб, а також додаткова матеріальна допомога на оздоровлення та вирішення питання побутових проблем 1 раз на рік у розмірі заробітної плати, оплачувані лікарняні, навчальні відпустки, профспілкові путівки тощо.Можливість виходу на пенсію при досягнені 25 календарних років вислуги або по досягненню 45 років, за наявності страхового стажу 25 років, у тому числі 12,5 років служби;Можливість безкоштовного навчання в Академії Державної пенітенціарної служби України м. Чернігів з юридичного, психологічного та економічного спрямування.Телефоны:09********59 Олена Олександрівна09*********20 Іван Олександрович.
Терміново потрібні співробітники!
, Харків, Харківська область
Ми шукаємо молодшого інспектора для роботи у відділі нагляду і безпеки.Вимоги:- Повна середня освіта.- Відповідальність, дисциплінованість і уважністьГрафік роботи: доба через троє, заробітна плата-11000 грн. на місяцьПереваги:Повний соціальний пакет. Оплачувана відпустка від 30 до 45 діб, а також додатково матеріальна допомога на оздоровлення та вирішення побутових проблем 1 раз на рік у розмірі заробітної плати, оплачувані лікарняні, навчальні відпустки, профспілкові путівки тощо.Можливість виходу на пенсію при досягненні 25 календарних років вислуги або по досягненню 45 років, за наявності страхового стажу 25 років, у тому числі 12,5 років служби;Можливість безкоштовного навчання в Академії Державної пенітенціарної служби України (м. Чернігів) з юридичного, психологічного та економічного спрямування.Телефон для довідок: 09******79, 09******59
Молодший інспектор відділу нагляду і безпеки
ДУ «Хролівський виправний центр (№ 140)», Харків
Вимоги, побажання: відсутність судимості, наявність військового квитка або приписного посвідчення з відміткою про придатність до служби в арміїУмови: Державна установа "Хролівський виправний центр (№ 140)" оголошує набір чоловіків віком від 18 до 42 років на службу в Державну кримінально-виконавчу службу України на посади молодших інспекторів відділу нагляду і безпеки.Грошове забезпечення від 8500 до 11000 (залежить від займаної посади, звання, кваліфікації, терміну та умов проходження служби).Зняття з військового обліку (на час проходження служби в ДКВСУ)Графік роботи позмінний.Грошове забезпечення постійно збільшується в залежності від вислуги років (оплата праці щомісяца без затримок).Щорічне отримання допомоги на оздоровлення в розмірі місячного грошового забезпечення;Оплачуваний лікарняний.Можливий вступ на безоплатне навчання у вищі навчальні заклади Державної кримінально-виконавчої служби України.Забезпеченість речовим майном.Щорічна відпустка із збереженням грошового забезпечення тривалістю від 30 до 45 діб (в залежності від вислуги років).Право на пенсію після 25 років вислуги (пенсія становитиме 70 % від грошового забезпечення за останні 24 місяця).