Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "Менеджер по снабжению в Харькове"

Получать информацию со статистикой на почту

Обзор статистики зарплат профессии "Менеджер по снабжению в Харькове"

10 000 ₴ Средняя зарплата в месяц

Количество вакансий профессии "Менеджер по снабжению" по диапазонам зарплаты в Харькове

Валюта: UAH USD Год: 2024
По состоянию на 20.04.24, по профессии Менеджер по снабжению в Харькове открыто 1 вакансий. Для 100% открытых вакансий, работодатели указали заработную плату в размере 9.0+ грн. 0% объявлений с зарплатой 10.0+ грн, и 0% с зарплатой 11.0+ грн

Уровень средней зарплаты за последние 12 месяцев: "Менеджер по снабжению в Харькове"

Валюта: UAH USD Год: 2024
На гистограмме изображено изменение уровня средней заработной платы профессии Менеджер по снабжению в Харькове.

Рейтинг похожих вакансий по уровню заработной платы в Харькове

Среди похожих профессий в Харькове наиболее высокооплачиваемой считается Администратор аптеки. По данным нашего сайта, уровень средней зарплаты составляет 30000 грн. На втором месте - Менеджер отдела запасных частей с зарплатой 25000 грн, а на третьем - Продажа оборудования с зарплатой 22500 грн.

Рекомендуемые вакансии

Менеджер (управитель) з постачання
2039, Харківська філія Харківського ОЦЗ, Харків, Харківська область
Заробітна плата (усього): 10000 грнУ тому числі основна: 10000 грнОписХарактер виконуваної роботи:ПостійнийОсновні функціональні обов'язки:ПОПЕРЕДНЬО ТЕЛЕФОНУВАТИ ! Досвід роботи в постачання зернових культур від 1 року обов'язковий!Пошук нових клієнтів, обробка замовлень клієнтів, проводити маркетингові дослідження щодо постачальників. Забезпечує підготовку і укладнення договорів постачання, організовувати та контролювати постачання продукції. Впевнений користувач ПК. Звертатись до фахівця центру зайнятості Гарбуз Наталії Миколаївни, (098) 86-85-001 Харківська філіяВид трудового договору:безстроковийРежим роботи:5-денний робочий тижденьУмови організації праці:Звичайні умовиСоціальні переваги:професійний розвитокПрофесійні компетенції (знання, навички):Досвід роботи в постачання зернових культур від 1 року обов'язковий!Впевнений користувач ПК.
Шукаємо комірника, менеджера складу в м.Харків
, Харків, Харківська область
ТМ Verena design — український бренд жіночого одягу власного виробництва.Наш бренд займається розробкою, виробництвом та продажем жіночої лінії одягу.Це сімейний бізнес, який було започатковано в 2016 році.На даний момент:158 тис. живих підписників в Інстаграм.Наше виробництво та склад знаходиться в м.Харків, працюємо весь час від початку війни.Більше 25 співробітників у проекті.Робота з топовими постачальниками сировини в України.Шукаємо: менеджера складу — відповідальну та уважну людину в нашу команду.Що ми пропонуємо:Заробітна плата: 18000 грн після проходження випробувального терміну.Випробувальний термін 2 місяці з оплатою:перший місяць — ставка 13000 грн;Другий і надалі — ставка 13000грн + бонусна частина 3000−5000грн.В перший тиждень ми поступово введемо тебе в посаду.Ми активно розвиваємось, тому і поруч з собою хочемо бачити активну ініціативну людину.Перспективи карʼєрного росту: від менеджера складу до керівника відділу логістики та постачання.Знижку на купівлю нашого одягу.Робота постійна, заробітна плата без затримок.Графік: пн-пт 9−18; сб, нд — вихідний .Локація, центр: Харків, 5 хв. Від ст.м. Пр. ГагарінаОбов’язки:Робота в програмі KeyCrm.Прийом і облік товару на складі.Контроль актуальних залишків.Формування замовлень: збір, упаковка замовлень по стандартам компанії, відправка посилок.Проведення інвентаризації.Маркування товара, переупаковка, підготовка товара перед фотосесіями.Виконання додаткових обов’язків.Як ми бачимо нашого кандидата:- Розглядаємо кандидата для роботи на постійній основі.- з міста Харків.- Уважність, ретельність до деталей: при роботі в срм, формуванні замовлень — даних при відправці.- Відповідальний підхід до роботи та системність: вміння налагодити свій робочий процес.- Володіння ПК- Брати відповідальність за виконання поставленної задачі.Бажаєш працювати та розвиватися разом із нами пиши в телеграм.