Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "Кассир в магазин в Харькове"

Получать информацию со статистикой на почту
К сожалению, по указаному запросу нет статистических данных. Попробуйте изменить должность или регион.

Рекомендуемые вакансии

Потрібні продавці в магазин взуття, одягу, аксесуарів . Графік 5/2
, Харків, Харківська область
Потрібні продавець - касир у магазин одягу, взуття, аксесуарів.Р-н комунального ринку.Графік 5/2
Касир для роботи в магазині
, Харків, Харківська область
графік 5/2 з 07:00-16:00навчання оплачуємоякщо ви не з Харкова - житло надаємо беремо на роботу без досвіду
Касир торговельного залу
2039, Харківська філія Харківського ОЦЗ, Харків, Харківська область
Заробітна плата (усього): 6800 грнУ тому числі основна: 6800 грнОписХарактер виконуваної роботи:ПостійнийОсновні функціональні обов'язки:Продавець-касир у магазин іграшок. Дотримання правил розрахунку покупців, правил експлуатації контрольно-касових апаратів. Дотримання правил обслуговування покупців. Участь в проведенні інкасації робочого дня. Звертатись до фахівця центру зайнятості Усової Олени Олександрівни, (050) 77-84-124, Харківська філіяВид трудового договору:безстроковийРежим роботи:5-денний робочий тижденьУмови організації праці:Звичайні умовиСоціальні переваги:професійний розвиток
Продавець-касир (робота біля дому)
, Харків, Харківська область
Компанія «Аттика» — це сучасна торгівельна мережа магазинів поруч з домом на ринку Харкова та Харківської області. З 2000 року наша компанія розпочала свій шлях і відтоді стрімко розвивається та автоматизується.У зв’язку з активним розвитком компанії, запрошуємо тебе стати невід'ємною частиною нашої команди на посаді ПРОДАВЦЯ-КАСИРА.Підберемо місце роботи в районі проживання.У твої обов’язки буде входити:Консультація по асортименту продукції нашої компанії;Робота зі стандартами обслуговування;Прийом продукції та викладка на вітрини, згідно з планограмою;Робити заміну цінників;Слідкувати за термінами реалізації товару.В свою чергу ми пропонуємо:ЗРУЧНІСТЬ. Місце роботи поруч з домом, заощаджуй на проїзді.СТАБІЛЬНІСТЬ. Своєчасна виплата заробітної плати та робота у компанії з 23-річною історією. ГНУЧКИЙ ГРАФІК. Змінний графік, що дозволяє тримати оптимальний баланс між роботою та особистим життям.НАВЧАННЯ. Безкоштовне та ефективне навчання, головне — бажання.ПРОФЕСІЙНЕ ЗРОСТАННЯ. Можливість розвиватись і просуватись по кар’єрних сходах. УВАЖНІСТЬ. Подарунки від компанії на свята.ІННОВАЦІЙНИЙ ПІДХІД. Автоматизоване замовлення товару та робота з сучасним касовим обладнанням.КОМФОРТНІ УМОВИ ПРАЦІ. Кондиціонер, обігрівач – у нас завжди тепло і затишно.ПРОГРАМА НАСТАВНИЦТВА. Гарантована допомога наставника на період стажування та підтримка в подальшій роботі. Якщо зацікавила наша вакансія і цей опис підходить саме тобі, то не гай часу, скоріше телефонуй:06*********23 ; 06*********60 ; 05*********11.
Продавець-касир (продуктовий міні-маркет)
, Харків, Харківська область
Компанія «Аттика» — це сучасна торгівельна мережа магазинів поруч з домом на ринку Харкова та Харківської області. Ми відкриваємо новий формат продуктових міні-маркетів КурКума і запрошуємо стати частиною команди продавця-касира.Що треба буде робити:Консультування покупців з асортименту продукції.Підтримка порядку та чистоти у торговому залі.Перевірка термінів придатності та якості товарів.Участь в оформленні вітрин та акційних пропозицій.Чекаємо від тебе:Бажання спілкуватися з людьми та робити їх день краще.Позитивне мислення та енергія.Готовність працювати у динамічному середовищі.Досвід роботи у продажу вітається, але не обов'язковий.Бажання розвиватися та рости разом з нами.Ми пропонуємо:Доброзичливий і підтримуючий колектив.Можливість професійного розвитку та навчання.Гнучкий графік роботи.Конкурентна заробітна плата з бонусами за результати.Комфортні умови праці та приємна робоча атмосфера.Якщо зацікавила наша вакансія і цей опис підходить саме тобі, то не гай часу, скоріше телефонуй:06*********23;06*********60;05*********11.
Кассир в магазин
, Харків, Харківська область
График 5/2 С 07:00-16:00Возраст От 17 летЗаработная плата варьируется (150******00) Обучение оплачивается , но если вы с опытом работы это будет только «+» для вас !)Жилье предоставляется, если вы не проживаете в Харькове.Бонусы, премии, корпоративы стабильны)Касаемо всех вопросов а так же запись на собеседования -
Робота: касир у Сільпо на Космічній 23А
, Харків, Харківська область
Шукаємо чарівного касира!Досвід роботи необов’язковий. Всього навчимо та допоможемо адаптуватися! Для тебе:Офіційне працевлаштування та заробітна плата двічі на місяць.Графік роботи: 5/ 2 по 8 години на день в інтервалі з 7:30 до 21:00Знижка 30% на продукцію власного виробництва(кулінарія, пекарня, кондитерські вироби, чай та кава).Місце роботи – вул. Космічна, 23А (ст.метро Наукова)Телефонуйте або звертайтесь до адміністрації магазину.
Робота: касир у Сільпо на пр-т. Героїв Харкова, 256
, Харків, Харківська область
Шукаємо чарівного касира!Досвід роботи необов’язковий. Всього навчимо та допоможемо адаптуватися! Для тебе:Офіційне працевлаштування та заробітна плата двічі на місяць.Графік роботи: 5/2 в інтервалі з 17 до 21 (по 4-5 годин)Знижка 30% на продукцію власного виробництва(кулінарія, пекарня, кондитерські вироби, чай та кава).Місце роботи – пр-т. Героїв Харкова, 256Звертайтесь за телефоном або особисто до адміністрації магазину.
Робітники залу, продавці, касири
, Харків, Харківська область
В магазин Рибне Ремесло Потрібні продавці торгового залу, касири.Графік роботи 5/2 Зп від 600грн/ деньТакож потрібен чоловік на рибний відділ, бажано з досвідом роботиВсі питання за телефоном09******16 Ярослав
Робота КАСИР (Харків, Шевченківський)
, Харків, Харківська область
Нафтова компанія SOCAR запрошує на вакантну посаду:Касира Що входить в обов’язки?· Консультування та обслуговування (у нас прописані скрипти) на касі клієнтів.· Стежити за товарами на вітрині, за кожним касиром закріплена певна група товару.· Пропонувати та продавати супутні товари.· Отримувати премію за виповнені продажі.Що Ви отримаєте від компанії?· Офіційне працевлаштування.· Стабільну ЗП та чіткий графік.· Соціальні гарантії відповідно до законодавства України.· Навчання, перспективу кар'єрного росту.· Знижки на товари магазину/кафе та пальне мережі АЗК SOCAR.Звертатися за телефоном: 067 505 64 05 або у любий месенджер (Viber, Telegram, WhatsApp)