Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "Кадровый работник в Харькове"

Получать информацию со статистикой на почту
К сожалению, по указаному запросу нет статистических данных. Попробуйте изменить должность или регион.

Найдите подходящую статистику

Администратор отдела кадров

Смотреть статистику

Ассистент отдела кадров

Смотреть статистику

Ведущий специалист отдела кадров

Смотреть статистику

Заместитель начальника отдела кадров

Смотреть статистику

Заместитель руководителя отдела кадров

Смотреть статистику

Инспектор по кадрам

Смотреть статистику

Менеджер в отдел кадров

Смотреть статистику

Менеджер отдела кадров

Смотреть статистику

Начальник отдела кадров

Смотреть статистику

Помощник в отдел кадров

Смотреть статистику

Помощник инспектора отдела кадров

Смотреть статистику

Помощник инспектора по кадрам

Смотреть статистику

Секретарь отдела кадров

Смотреть статистику

Сотрудник отдела кадров

Смотреть статистику

Специалист отдела кадров

Смотреть статистику

Специалист по кадрам

Смотреть статистику

Специалист по кадровой работе

Смотреть статистику

Стажер отдела кадров

Смотреть статистику

Старший инспектор по кадрам

Смотреть статистику
Показать еще

Рекомендуемые вакансии

Пакувальник косметики на склад Nivea в Strykow (25 км від Лодзі)
, Харків, Харківська область
Nivea — німецький бренд засобів особистої гігієни, що спеціалізується на догляді за шкірою та тілом. Основна інформація: Ставка: 26.10 - 30.10 зл/година (нетто); Заробітня плата: 5700 - 8600 зл/місяць (нетто); Графік: 5 - 6 днів по 8 - 12 годин (без нічних); Напрацювання: 220 - 260 годин на місяць; Договір: Umowa Zlecenie; Проживання: безкоштовне; Оформлення у місті: Лодзь. Заробітна плата: 26.10 зл/година (нетто) — базова ставка; 30.10 зл/година (нетто) — для студентів до 26 років; 250 зл/місяць (нетто) — бонус за якість пакування; Премія за ефективність від 300 до 800 злотих на місяць; Квартальна премія — 1000 злотих; Аванс після першого тижня роботи; Своєчасні виплати. Графік роботи: 5 - 6 днів на тиждень по 8 - 12 годин у 2 зміни; 1 зміна: 06:00 - 14:00; 2 зміна: 14:00 - 22:00; Понаднормові години роботи за бажанням; 220 - 260 годин на місяць. Обовʼязки: Сортування та пакування косметичних засобів; Маркування та підготовка до відправлення. Проживання безкоштовне: Житло надається в хостелах або гуртожитках з хорошими умовами та всім необхідним для комфортного проживання; Робота в пішій доступності (10 хвилин); По 3 – 4 людини в кімнаті (чоловіки/жінки — окремо); Сімейним парам надають окрему кімнату. Додаткова інформація: За окреме проживання компенсують по 300 злотих щомісяця до зарплати; На підприємстві є столова зі знижками на обіди для працівників; Надаємо можливість оформити Карту Побиту.Щоб отримати детальну консультацію по вакансії — телефонуйте або пишіть по закріпленому в оголошенні номеру.Увага! Всі наші вакансії абсолютно безкоштовні! Будьте обачливі та стережіться шахраїв, що вимагають гроші за вакансію!Переваги співпраці з нашою агенцією:Безкоштовні вакансії;Перевірені та надійні роботодавці;Понад 300 актуальних вакансій по всій Польщі;Понад 1000 працевлаштованих клієнтів за останній рік;Кваліфіковані та людяні спеціалісти, що завжди на звʼязку!Just Work — ліцензоване кадрове агентство з працевлаштування за кордоном. Наказ міністерства економіки України про видачу ліцензії ТОВ "Джаст Ворк Україна" №1024 від 03.12.2021.
Менеджер (управитель) з персоналу
2039, Харківська філія Харківського ОЦЗ, Харків, Харківська область
Заробітна плата (усього): 10000 грнУ тому числі основна: 10000 грнОписХарактер виконуваної роботи:ПостійнийОсновні функціональні обов'язки:ТІЛЬКИ ДЛЯ ОСІБ З ІНВАЛІДНІСТЮ! Ведення кадрового документообігу, військового обліку працівників. Знання кадрового документообігу, Знання1 С 8. Потреба- 4 вакансії. Звертатись до фахівця центру зайнятості Гарбуз Наталії Миколаївни, (098) 86-85-001 Харківська філіяВид трудового договору:безстроковийРежим роботи:5-денний робочий тижденьУмови організації праці:Звичайні умовиСоціальні переваги:іншеКоментар: відсутніПрофесійні компетенції (знання, навички):Знання кадрового документообігу,Знання1 С 8.
Інспектор з кадрів
2039, Харківська філія Харківського ОЦЗ, Харків, Харківська область
Заробітна плата (усього): 10000 грнУ тому числі основна: 10000 грнОписХарактер виконуваної роботи:ПостійнийОсновні функціональні обов'язки:Вакансія для осіб з інвалідністю!Ведення осіб особового складу підприємства, його підрозділів і встановлену кадрову документацію.Оформлює прийом і звільнення працівників згідно з КЗпПУ і наказами керівника підприємства.Формує і веде особисті справи працівників. Заповнює, веде облік і зберігає трудові книжки,визначає трудовий стаж. За додатковою інформацією звертатись до консультантароботодавця Зельман Ольги Ігорівни за телефоном (050)551-84-15 (Харківська філія)Вид трудового договору:безстроковийРежим роботи:5-денний робочий тижденьУмови організації праці:Звичайні умовиСоціальні переваги:професійний розвитокПрофесійні компетенції (знання, навички):Знання 1С.8Особистісні компетенції (особисті якості, характеристики):Відповідальність та уважність
Менеджер (управитель) з персоналу
2039, Харківська філія Харківського ОЦЗ, Харків, Харківська область
Заробітна плата (усього): 10000 грнУ тому числі основна: 10000 грнОписХарактер виконуваної роботи:ПостійнийОсновні функціональні обов'язки:Для осіб з інвалідністю. Ведення кадрового документообігу, військового обліку працівників. За інформацією звертатись до консультанта роботодавця Ряднової Тетяни Володимирівни за тел.(066)381-83-96 Харківська філіяВид трудового договору:безстроковийРежим роботи:5-денний робочий тижденьУмови організації праці:Звичайні умовиСоціальні переваги:професійний розвиток
Пакувальник на склад взуття ECCO у Лодзь
Just Work, Харків
ECCO — це бренд з більш ніж піввіковою історією, світовий лідер у сфері виробництва інноваційного, високотехнологічного, стильного та комфортного взуття для чоловіків, жінок і дітей.___________________ Основна інформація: Ставка: 25.90 - 29.50 зл/година (нетто); Заробітня плата: 5200 - 7800 зл/місяць (нетто); Графік: 5 днів по 8 - 12 годин (без нічних); Напрацювання: 200 - 240 годин на місяць; Договір: Umowa Zlecenie; Проживання: безкоштовне; Оформлення у місті: Лодзь.___________________ Заробітна плата:• 25.90 зл/година (нетто) — базова ставка;• 29.50 зл/година (нетто) — для студентів до 26 років;• 350 зл/місяць (нетто) — бонус за відвідуваність;• 600 зл/місяць (нетто) — премія за ефективність;• Аванс після першого тижня роботи;• Своєчасні виплати.___________________ Графік роботи:• Без нічних змін;• 5 днів на тиждень по 8 - 12 годин у 2 зміни;• 1 зміна: 06:00 - 14:00;• 2 зміна: 14:00 - 22:00;• Можна працювати понаднормово;• 200 - 240 годин на місяць.___________________ Обовʼязки:Збір замовлень з допомогою сканера;Пакування взуття та підготовка товарів до відправки.Наклеювання стікерів на упаковку___________________ Проживання безкоштовне:• Житло надається неподалік роботи, оснащене всім необхідним для комфортного проживання (приватні будинки готельного типу);• У номерах проживає від 2 до 3 осіб (чоловіки/жінки — окремо);• Надаються окремі кімнати для сімейних пар;• Номери у відмінному стані, якісний ремонт.___________________ Додаткова інформація:• Безкоштовно надається робоча форма;• Безкоштовне розвезення працівників до/з роботи по місту;• Допомагаємо з отриманням Карти Побиту.___________________Щоб отримати детальну консультацію по вакансії — звертайтесь по закріпленому номеру телефона Viber | Telegram.️Увага! Всі наші вакансії абсолютно безкоштовні! Будьте обачливі та стережіться шахраїв, що вимагають гроші за вакансію!Переваги співпраці з нашою агенцією:• Безкоштовні вакансії;• Перевірені та надійні роботодавці;• Понад 1000 працевлаштованих клієнтів за останній рік;• Кваліфіковані та людяні спеціалісти, що завжди на звʼязку!Just Work — ліцензоване кадрове агентство з працевлаштування за кордоном. Ліцензія №1024.