Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "Частичная занятость в Харькове"

Получать информацию со статистикой на почту

Обзор статистики зарплат профессии "Частичная занятость в Харькове"

1 550 ₴ Средняя зарплата в месяц

Количество вакансий профессии "Частичная занятость" по диапазонам зарплаты в Харькове

Валюта: UAH USD Год: 2024
По состоянию на 18.04.24, по профессии Частичная занятость в Харькове открыто 2 вакансий. Для 100% открытых вакансий, работодатели указали заработную плату в размере 9.3+ грн. 0% объявлений с зарплатой 10.6+ грн, и 0% с зарплатой 11.9+ грн

Уровень средней зарплаты за последние 12 месяцев: "Частичная занятость в Харькове"

Валюта: UAH USD Год: 2024
На гистограмме изображено изменение уровня средней заработной платы профессии Частичная занятость в Харькове.

Рейтинг похожих вакансий по уровню заработной платы в Харькове

Среди похожих профессий в Харькове наиболее высокооплачиваемой считается Производитель работ. По данным нашего сайта, уровень средней зарплаты составляет 20000 грн. На втором месте - Ежедневная оплата с зарплатой 17000 грн, а на третьем - Работа для студентов с зарплатой 16650 грн.

Рекомендуемые вакансии

требуется переводчик
LifeMedia, ; Харьковская область, Харьков
Необходимые навыки- полная или частичная занятость со свободным графиком работы;- удобное размещение офиса и теплая атмосфера в коллективе;- комфортные условия труда;- своевременная оплата;Обязанности- Владение английским языком не ниже среднего уровня (письменный и разговорный);- Высокая скорость набора английских текстов;- Активная жизненная позиция;- Умение работать с большим количеством информации;- Коммуникабельность, системность, готовность работать на результат.Опыт работы приветствуется!Обязанности:- ведение корреспонденции на английском;- проведение онлайн видео-конференций;Условия работыСтабильная зарплатаКомфортные условия трудаПри условии соответствия требованиям готовы взять выпускника ВУЗа без опыта работы.
требуется переводчик
LifeMedia, ; Харьковская область, Харьков
Необходимые навыки- полная или частичная занятость со свободным графиком работы;- удобное размещение офиса и теплая атмосфера в коллективе;- комфортные условия труда;- своевременная оплата;Обязанности- Владение английским языком не ниже среднего уровня (письменный и разговорный);- Высокая скорость набора английских текстов;- Активная жизненная позиция;- Умение работать с большим количеством информации;- Коммуникабельность, системность, готовность работать на результат.Опыт работы приветствуется!Обязанности:- ведение корреспонденции на английском;- проведение онлайн видео-конференций;Условия работыСтабильная зарплатаКомфортные условия трудаПри условии соответствия требованиям готовы взять выпускника ВУЗа без опыта работы.
Водій таксі UBER,BOLT,UKLON, OPTI, на власному авто. Харків
, Харків, Харківська область
ЗП від 10 000 до 55 000 грн в міс;Гнучкий графік роботи;Повна або часткова зайнятість;Працюємо у сфері підключення водіїв з 2016-го року!!Підключаємо водіїв на власному авто (ваш попередній досвід-не має значення, обучаємо усьому “з нуля”) до всіх сервісів таксі (Uber, Bolt, Uklon, Opti), по всій Україні!!Наші переваги:- Миттєве підключення та інструктаж;- Підтримка 24/7(онлайн);- Вирішення питань з заблокованим акаунтом/автомобілем;- Своєчасні виплати на карти будь-яких банків;- Можливість виведення коштів у будь-який час;- Можливість отримувати додаткові кошти за рекламу;- Знижки на пальне, майже на всіх великих АЗС;- Знижки на усі види страхування (автоцивілка, зелена карта і т.п.);- Знижки на автозапчастини;- Програма “БІЗНЕС ПІД КЛЮЧ” (для тих, хто хоче розпочати свій власний бізнес у таксі);Ще залишились якісь питання? Тоді з задоволенням чекаємо на ваш дзвінок!!
Сборщик заказов (3-4 часа в день)
Орион-Эксперт, ТОВ, Харьков, Харківська область
Требования: минимальные, муж./жен.Обязанности: сбор и комплектация заказов по накладным, сверка качества и количества товара. Условия работы: полная или частичная занятость, зп от 10 000 грн, соблюдение социальных гарантий.Звоните, не откладывайте: 050 - 574 - 02З8 или 096 - 26З - 2802 (Наталья Владимировна)
Бухгалтер по совместительству (неполная занятость)
Наталья Владимировна, Харьков, Харківська область
Требования: знание основ бухгалтерского и налогового учётаПК: пользователь MS Office (Excel, Word) и 1СУсловия работы: неполный рабочий день - по личной договоренности с руководителемв офисе можно не находиться, если вся отчетность будет сдана вовремя. Заработная плата - 20 000 грн. - по результатам собеседования. Обязанности: контроль документооборота, сдача отчетов, ведение деятельности компании (торговля/услуги). Звоните, не откладывайте: 050 - 574 - 02З8 или 096 - 26З - 2802 (Наталья Владимировна)
Уборщица в аптеку на неполный день
Medical Plus, Харьков, Харківська область
В аптеку на постоянную основу требуется Уборщица. Неполная занятость ( утро, вечер – по согласованию ).Порядочность гарантируем, предоставляем необходимые средства для уборки.ЗП 8500 грн. Вакансия актуальна для кандидатов до 65 лет.По работе обязательно звоните, т. [066]З45―З960 или [068]78З―658З (Татьяна Андреевна)
Раздача листовок (подработка на каникулы)
ТМ Ромашка, Харьков, Харківська область
Для временной подработки нужны сотрудники (школьники, студенты, возможно пенсионеры).График работы свободный (совмещение с основной работой/ учёбой). Возможность работать от 1 дня в неделю или только по выходным. Частичная занятость, 3-4 часа в день, от 250 грн./час. По работе звоните: (067)-68З-97З0 или (095)-214-6З8З Юлия Викторовна
Упаковщик чая, неполный день
Работодатель, Харьков, Харківська область
Компании срочно требуются упаковщики для работы с упаковкой и фасовкой разных сортов чая. Неполная занятость / подработка.ЗП от 650 грн за выход.По работе звоните: 068-021-84-9З (Юлия Викторовна)
Бухгалтер по совместительству
Работодатель, Харьков, Харківська область
На постоянной основе на работу требуется Бухгалтер для удаленного ведения деятельности компании.Требования: наличие профильного образования, опыт работы не менее 3-х лет, успешный опыт сдачи отчетности, внимательность при работе с цифрами, знание 1С.Условия работы: частичная занятость (работа по совместительству).З/плата – 25.000 грн. (оговаривается лично)По работе обращайтесь: 068-021-84-9З (Юлия Викторовна)
Уборщица в цех производства (неполная занятость)
ТОВ Фаст - инвест, Харьков, Харківська область
Требования:Желательно с опытом уборки помещений;Пунктуальность, организованность.Наличие санитарной книжки.Обязанности:Выполнение уборки территории цеха в утреннее и вечернее время;Выполнение сухой уборки ежедневно.Условия труда:График работы – посменный.Достойная оплата труда.Дружный коллектив.Более детальную информацию Вы сможете узнать по данным номера телефона:т. 096-З95-05-47, 066-008-24-7З - Наталья Ивановна
Подработка - раздача листовок, расклейщик объявлений
ЧП Кристенко Н.В. (приватна компанія), Вся ; Харківська область; Харків
Подработка - раздача листовок, расклейщик объявлений.Неполная занятость (примерно 3-4 часа в день). Свободный график.Ежедневная оплата работы, от 750 грн в день и более.Обращайтесь уже сейчас, вакансия срочная.т.: 066—4З1—З952 Менеджер, Елена Анатольевна
Викладач англійської мови
EnglishDom (ФЛП Роде С.А.), Харків
Викладач англійської мови (онлайн)Englishdom — це міжнародна онлайн-школа англійської мови, одна з лідерів на території України та Європи. Ми пишаємося тим, що за 10 років нашої роботи більше 50 000 студентів досягли своєї мети разом із 900+ викладачами Englishdom.Наші викладачі працюють за найсучаснішими технологіями. Заняття проходять на онлайн платформі Englishdom, підготовка до уроку займає лише 15 хвилин!Наш ідеальний викладач:любить англійську і володіє нею на високому рівні;має досвід викладання або репетиторства;прагне навчити і привести студента до результату;постійно розвивається і прокачує свої навички.Чому варто працювати в Englishdom?гідний рівень доходу та система бонусів;стабільне завантаження — вам більше не потрібно шукати студентів самостійно;гнучкий графік роботи (повна або часткова зайнятість, ранок чи вечір, будні дні або вихідні);робота на онлайн платформі Englishdom — це економія часу на підготовку до уроку та домашні завдання;на онлайн-платформа ED Class— розроблені аудіо, відео програми навчання, реалізована автоперевірка домашнього завдання;мотивовані студенти, які чекають наставника для отримання знань;підтримка особистого куратора і менеджера по адаптації;тренінги, вебінари і обмін досвідом з викладачами з Європи і native speakers;спілкування в community з 900+ вчителів;50% оплата міжнародної сертифікації викладачів.Умови роботи:робота з дому (ПК/ноутбук, гарнітура і стабільний Інтернет must have!);всі уроки — 1 на 1 зі студентом;тривалість 1 уроку — 50 хвилин.Наша місія — надихаємо вивчити англійську за допомогою інноваційних технологій, занурення в мовне середовище і турботи про студентів.Хочете стати частиною команди, яка змінює життя людей завдяки знанню англійської?telegram HRSvitlana
Домработница на неполную занятость
Personagrata, Харків, Харківська область
Шукаємо домробітницю для прибирання та допомоги з господарством в приватному будинку.Місце роботи: Велика Данилівка (маршрутний транспорт від ст.м. «Героїв Праці»).Графік роботи: два дні на тиждень.Обовʼязки: прибирання будинку, прання, прасування, допомога з господарством.Оплата: 1000-1200 грн./день, за домовленістю, за результатами співбесіди.Вимоги до кандидата: наявність відповідного досвіду роботи в сім’ях, знання сучасних засобів та способів прибирання, професійної етики та правил поведінки в сім'ї, без поганих звичок, активна, сучасна, порядна. Спілкування в родині на робочому місці будь-якою зручною мовою для домробітниці.PERSONA GRATA – Агентство з підбору персоналу для дому та сім'ї, а також з працевлаштування досвідчених фахівців у сфері домашнього сервісу.Допоможемо Вам якомога скоріше знайти гарну роботу зі зручними графіком та умовами праці, врахуємо інші Ваші побажання.Дбайливо зберігаємо Ваші час, нерви та ресурси при пошуку гідної роботи; надаємо кваліфікований комплекс відповідних послуг; працюємо згідно договору; гарантуємо конфіденційність.При зверненні до Агентства «Персона Грата», Ви отримуєте: індивідуальний підхід; безплатну та зручну реєстрацію в базі кандидатів; допомогу та консультації під час пошуку роботи, працевлаштування й адаптації на новому робочому місці; кращі вакансії з гідною оплатою праці; можливість першочергового отримання нового місця роботи при повторному зверненні до агентства. Телефонуйте і ми надамо відповіді на всі Ваші запитання, проконсультуємо, запропонуємо поточні вакансії, складемо для Вас професійне резюме, організуємо співбесіду з роботодавцем та проходження іспитового терміну. Бажаєте отримати більше інформації про Агентство «Persona Grata» самостійно — завітайте на наш сайт.З повагою та розумінням ставимось до кожного нашого клієнта - шукача нового місця роботи у сфері домашнього сервісу.Звертайтеся!Телефонуйте: 068 344 70 91.
Домработница на неполную занятость
Persona Grata, Харків
Шукаємо домробітницю для прибирання та допомоги з господарством в приватному будинку.Місце роботи: Велика Данилівка (маршрутний транспорт від ст.м. «Героїв Праці»).Графік роботи: два дні на тиждень.Обовʼязки: прибирання будинку, прання, прасування, допомога з господарством.Оплата: 1000-1200 грн./день, за домовленістю, за результатами співбесіди.Вимоги до кандидата: наявність відповідного досвіду роботи в сім’ях, знання сучасних засобів та способів прибирання, професійної етики та правил поведінки в сім'ї, без поганих звичок, активна, сучасна, порядна. Спілкування в родині на робочому місці будь-якою зручною мовою для домробітниці.Телефонуйте, щоб дізнатися більше про вакансію.PERSONA GRATA — Агентство з підбору персоналу для дому та сім'ї, а також з працевлаштування досвідчених фахівців у сфері домашнього сервісу.Дбайливо зберігаємо Ваші час, нерви та ресурси при пошуку гідної роботи; надаємо кваліфікований комплекс відповідних послуг; працюємо згідно договору; гарантуємо конфіденційність!При зверненні в агентство «Персона Грата», Ви отримуєте:індивідуальний підхід, привітність менеджерів;безкоштовну реєстрацію в базі кандидатів;допомогу та консультації під час працевлаштування й адаптації на новому робочому місці;кращі вакансії з гідною оплатою праці;можливість першочергового отримання нового місця роботи при повторному зверненні до агентства.Телефонуйте, щоб дізнатися більше про вакансію.Бажаєте отримати більше інформації про Агентство «Persona Grata» самостійно — завітайте на наш сайт:personagrataagency.com.ua/Ми в соціальних сітях:INSTAGRAM:personagrata.kharkivFACEBOOK:personagrata.kharkivTELEGRAM: t.me/personagrata_agency
Уборщица в офис 12 000 грн
Частная компания, Харьков, Харківська область
В крупную торгово - промышленную компанию требуется Уборщица.Требования:• осуществлять уборку служебных помещений;• соблюдать санитарно-гигиенические требования при уборке помещений;• аккуратность, ответственность, порядочность.Условия работы: Посменный график. Возможна частичная занятость (детали на собеседовании).Мы предлагаем:• Своевременная выплата заработной платы;• Удобный график работы.Обращайтесь - 050 — б58 — 840З или 09б — 550 — 45З1 - Наталья ВладимировнаЧастная компания "Эльпада"
Водитель
, Харків, Харківська область
Требуется водительТерриториально между Бот. Садом и Научной, ЛяпуноваТолько частичная занятость, подработкаНесколько раз в неделю съездитьМожно пенсионного возраста Только для тех, кто проживает рядом
Продавец Парфимерии
, Харків, Харківська область
Вакансія: Продавець парфумеріїОбов'язки:- Консультування клієнтів щодо вибору парфумів та косметики відповідно до їхніх потреб та уподобань.- Забезпечення високого рівня обслуговування та створення позитивного клієнтського досвіду.- Виконання касових операцій та збереження порядку на робочому місці.Вимоги:- Досвід роботи в продажах, особливо в сегменті парфумерії, буде перевагою.- Відмінні комунікаційні навички та здатність вести продажі.- Знання асортименту парфумерних товарів та їх властивостей.- Бажання вдосконалювати навички та розвиватися в сфері продажів парфумерії та косметики.Умови:- Повна або часткова зайнятість.- Конкурентна заробітна плата та система преміювання.- Можливості для професійного росту та розвитку кар'єри.- Дружний колектив та комфортні умови роботи.Приєднуйтеся до нашої команди та допоможіть нам надавати якісний сервіс та допомогу клієнтам у виборі парфумерії!
Шукаємо курʼєра, оплата щотиждня
, Харків, Харківська область
Вакансія: Піший кур'єрОбов'язки:- Доставка документів та інших легких вантажів пішки до місця призначення.- Виконання визначеного маршруту та графіка доставки.- Забезпечення цілісності вантажів під час транспортування.Вимоги:- Відповідальність та пунктуальність.- Фізична витривалість для виконання пішої доставки.- Знання місцевості та орієнтація на місцевих вулицях.Умови:- Повна або часткова зайнятість за власним бажанням.- Оплата може здійснюватися щотижня або за визначеною угодою.- Надається необхідна інформація та матеріали для доставки.- Можливість отримати додатковий дохід за рахунок премій та бонусів.Приєднуйтесь до нашої команди та допоможіть нам забезпечити ефективну та швидку доставку для наших клієнтів!
Слюсар з ремонту колісних транспортних засобів
2039, Харківська філія Харківського ОЦЗ, Харків, Харківська область
Заробітна плата (усього): 7500 грнУ тому числі основна: 7500 грнОписХарактер виконуваної роботи:ПостійнийОсновні функціональні обов'язки:АВТОСЛЮСАР, Діагностика та проведення ТО, розбирання та складання вузлів функціональних деталей транспортних засобів; ремонт та обслуговування двигунів та паливних систем. Звертатись до фахівця центру зайнятості Гарбуз Наталії Миколаївни, (098) 86-85-001 Харківська філія.Вид трудового договору:безстроковийРежим роботи:6-денний робочий тижденьУмови організації праці:Звичайні умовиСоціальні переваги:відшкодування повної/часткової вартості проживанняПрофесійні компетенції (знання, навички):Досвід роботи на аналогічній посадіВміння планувати та виконувати роботи у визначений термін Особистісні компетенції (особисті якості, характеристики):Відповідальність, пунктуальність, спрямованість на результат, вміння працювавти в команді, порядність.
Водитель автокрана
, Харків, Харківська область
Производственному предприятию Завод ХСМ срочно требуется водитель автокрана, вод.удостоверение С категории, машинист автовышки, мы предлагаем нормированный график работы, возможна частичная занятость, своевременную заработную плату, есть доставка служебным транспортом, иногородним предоставляется общежитие! Мы ждем именно вас! Обращаться по адресу: р-н основы, ул.Достоевского, 1, завод хсм