Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "SMM в Харькове"

Получать информацию со статистикой на почту

Обзор статистики зарплат профессии "SMM в Харькове"

9 575 ₴ Средняя зарплата в месяц

Количество вакансий профессии "SMM" по диапазонам зарплаты в Харькове

Валюта: UAH USD Год: 2024
По состоянию на 20.04.24, по профессии SMM в Харькове открыто 2 вакансий. Для 50% открытых вакансий, работодатели указали заработную плату в размере 10.0+ грн. 50% объявлений с зарплатой 22,6+ грн, и 0% с зарплатой 11.4+ грн

Уровень средней зарплаты за последние 12 месяцев: "SMM в Харькове"

Валюта: UAH USD Год: 2024
На гистограмме изображено изменение уровня средней заработной платы профессии SMM в Харькове.

Рейтинг похожих вакансий по уровню заработной платы в Харькове

Среди похожих профессий в Харькове наиболее высокооплачиваемой считается Сео специалист. По данным нашего сайта, уровень средней зарплаты составляет 20000 грн. На втором месте - SEA с зарплатой 20000 грн, а на третьем - Product Marketing с зарплатой 20000 грн.

Рекомендуемые вакансии

На роботу СММ-спеціаліста, REELS, сторіс-мейкера інстаграм.
, Харків, Харківська область
Запрошуємо на роботу СММ-спеціаліста, REELS, сторіс-мейкера інстаграм. Місто Харків. Робота віддалена, але відповідальна! Графік гнучкий з будь-якої точки світу. Вимоги до кандидата: цілеспрямованість; готовність вчитися; активна життєва позиція; оптимістичність; багатозадачність; комунікабельність. Обов'язки: - Креативність та здатність створювати візуально привабливий контент. - Взаємодія з аудиторією. - SMM ведення акаунту в Instagram, Facebook. - Взаємодія з передплатниками. Ми пропонуємо: Оплату від 6500 грн. до 27000 грн. Навчання та підтримка фахівця. ТЕЛЕФОНУЙТЕ резюме, повідомлення не читаємо!
Менеджер по роботі з клієнтами
, Харків, Харківська область
Вакансія: Менеджер по роботі з клієнтами в компанії «SMM MANAGER».Ми шукаємо цілеспрямовану та комунікабельну людину на посаду менеджера з найму, яка готова працювати з клієнтами по готовій базі. Головні обов’язки включають управління взаємодією з клієнтами, вирішення їх запитань і проблем, а також підтримання позитивних відносин.Вимоги:Вік від 16 років;Відповідальність та вміння працювати в команді;Високий рівень комунікабельності;Бажане знання англійської мови;Готовність до навчання і розвитку.Ми пропонуємо:Гнучкий графік роботи;Можливість працювати віддалено;Молодий та дружній колектив;Можливість кар'єрного зростання;Офіційне працевлаштування та конкурентну заробітну плату.
SMM-менеджер зі знанням англійської мови
, Харків, Харківська область
Потрібен SMM менеджер зі знанням англійської мови.У компанію RemotEmployees потрібен віддалений SMM менеджер для подальшої роботи на зарубіжних проєктах.Вид роботи: віддалена, онлайн-робота. Наші вимоги:Знання англійської мови від рівня B1 Досвід роботи від пів року Знання основних майданчиків соцмереж Вміння працювати з GPT-4 Креативне мислення Приклади робітОбов’язки:Визначення цільової аудиторії та її “болей”Розробка контент плануНаписання постів Створення сторіз/Reels Публікація контентуТаргетингРобота із кастомними чатами у GPT-4 Ми пропонуємо:Віддалену роботуМожливість працювати на іноземних проєктахКар'єрне зростання 5-ти денний робочий тиждень 09:00 - 18:00Регулярні виплати ЗПДружній колектив Цікаві проєкти тут і зараз! Не пропусти можливості бути їх частиною! Якщо тебе зацікавила ця вакансія, пиши нам у Telegram RemotEmployees_Tanya
Менеджер по роботе с клиентами в Telegram
, Харків, Харківська область
Вакансія: SMM-менеджерКомпанія "Steam company manager" шукає талановитого та креативного SMM-менеджера для розвитку та впровадження стратегій соціальних мереж.Обов'язки:Розробка та реалізація стратегій просування у соціальних мережахВзаємодія з аудиторією, відповідь на запитання та коментаріВимоги:Розуміння принципів роботи соціальних мережВміння створювати якісний та привабливий контентКомунікабельність та вміння працювати в командіАналітичне мислення та вміння робити висновкиБажання розвиватися та вдосконалювати свої навичкиЯкщо ви маєте відповідний досвід або навички, і бажаєте долучитися до професійної та дружньої команди, надсилайте свої резюме. Ми готові надати можливість розвитку та кар'єрного зростання для кандидата, який виявить себе найкраще.
Работа SMM в офисе (НЕ СКАМ)
, Харків, Харківська область
Компания: SMM команда "Цифровые Тренды" Контакты: +38********61 Адрес: г.Харьков, ул. Григория Сковороды, 15 Описание вакансии:В нашу SMM команду приглашаем новых сотрудников!Заработная плата: 20 000 - 55 000 грн в месяц (выплата 2 раза в месяц)Местонахождение: 2 минуты ходьбы от м. Пушкинская Требования:Возраст от 18 лет Уверенное владение ПКХорошее внимание, обучаемость, усидчивость, пунктуальность Обязанности:Ведение социальных сетей (Instagram, Facebook, Telegram)Написание текстов, работа с рандомизацией тестов, составление баз для планировщика и ботовОсвоение принципов написания продающих текстов и заголовковРазмещение объявлений на форумах и досках объявленийПодбор фото для рекламыПоиск и разработка новых каналов рекламы, креативНавыки работы с Photoshop (базовые) Примечание: Не предусматривается звонков/продаж/предложений.Требуется энергичный человек , готовый к развитию в области рекламы.