Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "Web администратор в Харькове"

Получать информацию со статистикой на почту
К сожалению, по указаному запросу нет статистических данных. Попробуйте изменить должность или регион.

Рекомендуемые вакансии

Помощник менеджера, администратор
Частная компания «Парус Сервис», Харьков, Харківська область
Обязанности:- деловая переписка и телефонные переговоры;- организация мероприятий и презентаций;- работа с электронной почтой;- обновление актуальной информации на сайте.Требования: - наличие высшего образования;- стаж работы на аналогичной должности желателен;- коммуникабельность, умение работать в команде, внимательность, ответственность, грамотная речь.Мы предлагаем: - нормированный график работы (Пн-Пт);- возможность профессионального и карьерного роста:- достойная оплата труда, оклад 18.500 грн. По работе звоните: (067)-68З-97З0 или (095)-214-6З8З Юлия Викторовна
Копірайтер | Дистанційна робота
, Харків, Харківська область
Компанія "Love4U" (ФОП Шевченко А.В.) шукає амбіційних та талановитих копірайтерів. Досвід роботи не обов'язковий. Ми Вас навчимо та будемо постійно поруч у онлайн-режимі. Головне - це бажання працювати та заробляти.Вимоги:Мати власний ноутбук або ПК зі стабільним інтернетом8-годинний робочий день. Графік може бути гнучким, це можемо обговорити додатково, але важливо відпрацьовувати робочі годиниБажання розвиватися та досягати успіхуМати навички у написанні текстів різних тем і багатий фантазійний внутрішній світУмови:Гнучкий робочий графікСвоєчасна виплата зарплати, без штрафів чи інших демотивуючих факторівПостійний зв'язок з адміністратором, який Вам буде допомагатиОбов'язки:Написання текстів на англійській (базова мова), або інших мовах (додатково за бажанням), на різні темиПереговори по телефонуПідтримка клієнтів та відповідь на їх запитанняСвоєчасне виконання всіх обов'язківМи знаходимось у місті Харків. Співбесіда буде проводитись онлайн. Зв'язок через телеграм на номер +38************55. Пишіть свої запитання або надсилайте резюме тут на сайті, або в повідомленнях в телеграм. На дзвінки не відповідаємо, спочатку присилайте інформацію про себе, потім співбесіда. Будемо раді співпрацювати з Вами!
Харків робота адміністратор банку можна без досвіду
, Харків, Харківська область
ОЩАДБАНК запрошує до команди Хол - менеджера відділення банку Ключові завдання:зустріч клієнта при зверненні до установи банку, з’ясування мети відвідання установи банку;управління чергою, розподіл клієнтів по зонах обслуговування (банкомат, ІПТ, каса, менеджер тощо) ;надання первинної консультації та рекламних матеріалів щодо банківських продуктів, послуг, інформування про проведення акцій тощо;проведення інформаційно-роз’яснювальної роботи з клієнтами, навчання їх користуванню та залучення клієнтів до користування: інформаційно-платіжними терміналами, банкоматами, системами WEB- /Mobile – банкінг, «Ощад 24/7» в установі банку;попередження виникнення та приймання участі у вирішенні конфліктних ситуацій, у разі їх виникненняДля даної посади необхідні:молодший спеціаліст / повна вища освіта, бажано в галузі економіки, менеджменту та правастаж роботи в сфері обслуговування клієнтів буде перевагоюволодіння державною мовою та бездоганна ділова репутаціяМи гарантуємо:умови для професійного та кар’єрного зростання кожного співробітника;офіційне працевлаштування із дотриманням всіх соціальних гарантій згідно КЗпП (оплачувані лікарняні, відпустку від 29 календарних днів на рік);стабільну заробітну плату та преміювання за результатами роботибезкоштовне медичне страхування для всіх працівників.підтримку та професійне навчання Надсилайте Ваше резюме – станьте частиною команди ОЩАДУ!