Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "Инженер строитель в Харькове"

Получать информацию со статистикой на почту
К сожалению, по указаному запросу нет статистических данных. Попробуйте изменить должность или регион.

Рекомендуемые вакансии

Інженер інфраструктури мережі доступу в м. Харків
Vodafone, Харків
Vodafone Україна — компанія світового рівня, що займає провідні позиції у сфері технологій та телекомунікацій, впроваджує інновації у всіх напрямках діяльності.Щодня ми працюємо над впровадженням амбітних проектів. Саме тому Vodafone Україна — це не лише телекомунікації, а й новітні технології, зокрема Cloud Services, Big Data, IoT, Smart City.Обов’язки:Організація та виконання таких робіт: періодичне обслуговування, детальні ревізії, огляд та ремонт об'єктів інфраструктури мережі доступуЗабезпечення безперебійної та високоякісної роботи обладнання мережі доступуВиконання робіт з технічної підтримки побудованих об'єктівАналіз виявлених дефектів на антенно-щоглових спорудах, оцінка їх критичності, розробка і проведення заходів, спрямованих на підвищення надійності роботи споруд та інфраструктуриВзаємодія з підрядними організаціями в частині обслуговування та ремонтів на об'єктах інфраструктури мережі доступу, в т.ч. контроль дотримання вимог нормативно-технічної документації з обслуговування об'єктів інфраструктури; контроль своєчасності, якості та об'ємів планових, профілактичних, аварійно-відновлювальних робіт, які проводяться на об'єктах інфраструктуриЗабезпечення обліку та актуальності даних в частині технічної експлуатації інфратсруктури мережі доступу Технічного центру (область)Вимоги:Вища будівельна або технічна освітаДосвід роботи в сфері будівництва інженерних споруд в сфері телекомунікацій, або досвід експлуатації інженерних споруд в галузі зв’язку не менше 3 роківДосвід роботи з проектною документацієюНавички роботи з MS OfficeВідсутність обмежень відносно виконання робіт з підвищеної небезпеки на висотіПосвідчення водія категорії ВМи пропонуємо:Колектив однодумців, прозорість рішень та відкритість в комунікаціїОфіційне працевлаштування, соціальні гарантіїГнучкий графік роботи31 календарний день відпусткиМедичне корпоративне страхування та оздоровленняБезкоштовний мобільний зв’язокВигідний тарифний план від Vodafone для сім'їПрофесійне навчання за рахунок роботодавцяАктивне корпоративне життяЯкщо тебе зацікавила дана позиція, надсилай нам своє резюме з очікуваннями заробітної плати.
Провідний інженер інфраструктури мережі доступу, телекомунікації в м. Харків
Vodafone, Харків
Vodafone Україна — компанія світового рівня, що займає провідні позиції у сфері технологій та телекомунікацій, впроваджує інновації у всіх напрямках діяльності. Щодня ми працюємо над впровадженням амбітних проектів. Саме тому Vodafone Україна — це не лише телекомунікації, а й новітні технології, зокрема Cloud Services, Big Data, IoT, Smart City.Ключові обов’язки:Координує інженерів з експлуатації інфраструктури довіреного регіону:веде облік, аналізує якість та контролює своєчасне та якісне виконання планових та позапланових робіт на об'єктах інфраструктуриконтролює проведення детальних ревізій, технічних оглядів, геодезичних вимірівнадає пропозиції щодо поточного ремонтуВиконує роботу в частині прогнозування витрат бюджету регіону:вносить пропозиції в проект операційного бюджетуконтролює раціональне використання операційних коштів бюджетуконтролює оплату за виконані роботиконтролює оформлення актів виконаних робіт, актів вибуття, актів введення в експлуатаціюОрганізовує та координує роботи по виконанню позапланових та аварійно-відновлювальних робіт на об'єктах інфраструктури:контролює дотримання підрядними організаціями та технічними працівниками вимог нормативно-технічної документації та Договоріврозробляє та впроваджує заходи щодо підвищення надійності роботи антенно-щоглових спорудпогоджує заявки в електронних системах, перевіряє ціни позапланових робітпроводить розслідування причин виникнення пошкоджень та аварій на антенно-щоглових спорудах, бере участь у розробці заходів попередження їх виникнення та впроваджує дані заходикоординує демонтаж, контролює вибуття об'єктів з експлуатаціїВзаємодіє із зовнішніми контролюючими органами та підрядними організаціямиБере безпосередню участь в розгляді технічних проектів та складанні ТУ на проектування нових та реконструкцію діючих антенно-щоглових спорудБере участь в робочих комісіях з приймання в експлуатацію нових та модернізованих антенно-щоглових спорудВимоги:Вища будівельна/технічна освітаЗнання у сфері будівництва мереж стільникового зв’язкуДосвід роботи з постачальниками послуг та підрядними організаціямиЗнання СНіП, ДБНДосвід роботи з проектною документацієюВідповідність корпоративним цінностям компаніїНавички роботи з MS OfficeНаявність водійського посвідчення категорії «В», досвід водіння від 3-х роківМи пропонуємо:Колектив однодумців, прозорість рішень та відкритість в комунікаціїОфіційне працевлаштування, соціальні гарантіїГнучкий графік роботи та віддалені робочі дні31 календарний день відпусткиМедичне корпоративне страхування та оздоровленняБезкоштовний мобільний зв’язокВигідний тарифний план від Vodafone для сім'їПрофесійне навчання за рахунок роботодавцяАктивне корпоративне життяЯкщо тебе зацікавила дана позиція, надсилай нам своє резюме з очікуваннями заробітної плати.
Слюсар з механоскладальних робіт
, Харків, Харківська область
ТОВ "С.С.СКАФОЛДІНГ" - виготовляє будівельні риштування, теплиці, ліжка, стелажі, корпусні та шкільні меблі. Ми маємо власні виробничі потужності та згуртовану команду співробітників – конструкторів, інженерів, технологів, кваліфікованих робітників. Ми налаштовані на довгострокову співпрацю та запрошуємо на роботу слюсаря з механоскладальних робіт.Обов’язки:зачищення зварних швів болгаркоюВимоги: досвід виконання шліфувальних, свердлильних робітнавик користування контрольно-вимірювальними та слюсарними інструментамивміння розбиратися в кресленнях та схемахвідповідальність, акуратністьВи отримаєте: постійну роботу на стабільному підприємствідотримання всіх вимог законодавства про працюсвоєчасну виплату заробітної плати у повному обсязіграфік роботи: п’ятиденка з 8.00год. до 17.00 год.Якщо ви наш кандидат, телефонуйте: 05*********05 Наталія.
Інженер з технічного нагляду (будівництво)
2039, Харківська філія Харківського ОЦЗ, Харків, Харківська область
Заробітна плата (усього): 6700 грнУ тому числі основна: 6700 грнОписХарактер виконуваної роботи:ПостійнийОсновні функціональні обов'язки:ДЛЯ ОСІБ З ІНВАЛІДНІСТЮ! Контролює хід виконання планів капітального будівництва, відповідність об'ємів, термінів і якості будівельних робіт, а також застосування матеріалів, виробів, конструкцій. Оформлює необхідну технічну документацію. Веде облік закінчених робіт і готує необхідні дані для складання звітності про виконання планів капітального будівництва. Потреба 2 вакансії. Звертатися до консультанта роботодавця центру зайнятості Тітченко Олени Василівни (095) 594-25-23. Харківська філіяВид трудового договору:безстроковийРежим роботи:5-денний робочий тижденьУмови організації праці:ІншеКоментар: Робота на висотіУмови праці:Коментар: Робота на висотіСоціальні переваги:професійний розвитокПрофесійні компетенції (знання, навички):Знання нормативно-технічної документації.ОБОВ'ЯЗКОВО: наявність кваліфікаційного сертифікату відповідального виконавця окремих видів робіт пов'язаних зі створенням об'єкта
Оператор плазморізу
, Харків, Харківська область
ТОВ «С.С.СКАФОЛДІНГ» — виготовляє будівельні риштування, теплиці, ліжка, стелажі, корпусні та шкільні меблі. Ми маємо власні виробничі потужності та згуртовану команду співробітників — конструкторів, інженерів, технологів, кваліфікованих робітників. Ми налаштовані на довгострокову співпрацю та запрошуємо на роботу оператора плазморізу.Ви отримаєте: постійну роботу на стабільному підприємствідотримання всіх вимог законодавства про працюсвоєчасну виплату заробітної плати у повному обсязіграфік роботи: п’ятиденний з 8.00год. до 17.00 год.Якщо ви наш кандидат, телефонуйте 05******05 Наталія.
Інженер з експлуатації будівель та споруд
Харківська державна академія культури, Харків
Розробляєта погоджує плани-графіки поточного такапітального ремонту підконтрольнихоб’єктів. Прогнозує обсяги та оцінюєвартість ремонтних робіт.Подає первиннутехнічну документацію та вихідні(початкові) дані для розробкипроектно-кошторисної документаціїпідрядниками на проведення ремонтупідконтрольних об’єктів. Заможливості самостійноскладаєта перевіряєпроектно-кошторисну документацію.Забезпечує правильне використаннявиділених на ремонт коштів.Береучасть у розробці заходів щодо експлуатаціїпідконтрольних об’єктів у весняно-літнійта осінньо-зимовий періоди. Забезпечуєдотримання технічних норм експлуатаціїта ремонту будівель і споруд, житловогофонду та інших об'єктів організації.Контролюєвідповідність обсягів, термінів і якостібудівельно-монтажних робіт, якостізастосовуваних матеріалів, виробів,конструкцій затвердженій проектно-кошторисноїдокументації, будівельним нормам іправилам, стандартам, технічним умовам,правилам з охорони праці, вимогампожежної безпеки. Здійснює оперативнийконтроль за дотриманням договірнихзобов’язань та своєчасним проведеннявзаєморозрахунків з підряднимиорганізаціями.Ведеоблік проектно-кошторисної документаціїщодо підконтрольних об’єктів(проектів, актів уведення в експлуатацію,технічних паспортів, планів поверхів,документів про вартість, актів розподілумеж балансової приналежності таексплуатаційної відповідальностіінженерних комунікацій, виконавчоїдокументації підконтрольних об’єктів),а також в установленомупорядкута у вказані терміни вносить необхіднідані (зміни, доповнення) у виконавчудокументацію й забезпечує збереженістьпроектно-кошторисної та іншої виконавчоїдокументації.Забезпечуєукладення договорів на закупівлю робітта послуг, необхідних для проведенняремонтних робіт на підконтрольнихоб’єктах.Проводитьтехнічні аудити в будівлях та спорудахАкадемії, надає свої рекомендації таорганізовує усунення недоліківпритримуючись процедур Академії тавимог законодавства.
Будівельник, слюсар.
, Харків, Харківська область
Вимоги:обізнаність в будівельних технологіяхзнання будівельних матеріалівнавички з електрозварювання (посвідчення в наявності)обізнаність в електротехніці, інженерному обладнанні (бажано)Ви гарантовано отримаєте:зарплату 2 раз/міс. на карту;офіційне працевлаштування з 1-го робочого дня;оплачувану відпустку двічі на рік, оплачуваний лікарняний;можливу участь у фонді взаємодопомоги;Графік роботи — 2 день 2 дні вдома;обіди за доступною ціною;безкоштовна доставка транспортом компанії: м.Харків (ст.м.Індустріальна), с.Докучаєвське, смт. Рогань, м.Чугуїв, смт. Малинівка, с.Коробочкине.Обов’язки:виконання робіт з експлуатаційної підтримки, обслуговуванню і ремонту будівель і споруд Підприємства з мінімально необхідними фінансовими затратами для досягнення цілей Підприємства;проведення робіт із забезпечення работоспособности будівель та споруд. (ремонт покрівель, ремонт підлоги складу, ремонт, під'їзних шляхів, дрібні будівельні роботи, роботи з бетоном, зварювальні роботи тощо);контроль дотримання правил эксплуатації будівель та споруд.Якщо відчуваєте у собі силу і бажання приєднатися до нашої команди, скидайте резюме або телефонуйне за номером: 050 449 65 70, Наталія.Чекаємо Вас за адресою: Харківська обл., Харківський р-н, смт. Васищеве, вул. Промислова,12. Графік роботи менеджера з персоналу: з 08.00 до 17.00 (перерва з 13.00 до 14.00), субота, неділя — вихідні.
Інженер-конструктор по розрахунку будівельних конструкцій КМ
«Глобал Стіл Інжинірінг», Харків
"Глобал Стіл Інжиніринг" (GSE) - міжнародна проектна компанія, що спеціалізується на комплексному проектуванні великих об'єктів металургійних та коксохімічних виробництв із застосуванням сучасного BIM проектування.Коротко про компанію:• на ринку з 2015 року;• понад 100 проектувальників у команді;• працюємо із масштабними проектами по всій Європі.Наша компанія стрімко росте і розвивається, тому запрошуємо до своєї дружньої команди інженера-конструктора будівельних конструкцій КМ на віддалену роботу.Необхідні навички для роботи у нас:• вища технічна освіта (бажано ПГС);• досвід роботи на аналогічній посаді від 2-х років;• знання актуальної нормативно-технічної документації, норм та правил проектування за стандартами Євросоюзу та США;• вільне володіння програмами Tekla, SAP2000/StaadPro;• знання англ. мови буде перевагою.Функціональні обов'язки:• виконання розрахунків металевих конструкцій, будівель та споруд;• виконання розрахунків вузлів металоконструкцій;• досвід розрахунків посилення конструкцій (вітається);• виконання креслень у програмі Tekla.Ми пропонуємо: • конкурентну заробітну плату, виплата 2 рази на місяць;• роботу у команді професіоналів;• допомогу та підтримку з боку колег;• зручний графік роботи;• цікаві проекти, професійний розвиток.Надсилайте Ваше резюме на електронну адресу: відправити резюме
Требуются Ученики на отделочные работы
Требуются ученики на отделку откосов.Работа в Харькове, Салтовка , Индустриальная. Устройство откосов:Большой объём!ЗП - 5000гр в неделю. Расчёт каждую неделю. График работы Пн-Сб 8-17!Требования:-Ответственность;-Трезвость;-Пунктуальность. Звоните.