Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "Копирайтер в Харькове"

Получать информацию со статистикой на почту
К сожалению, по указаному запросу нет статистических данных. Попробуйте изменить должность или регион.

Рекомендуемые вакансии

Копірайтер, перекладач тексту
Liss, Харків, Харківська область
Умови роботи:- вільний графік, можливість розглядати дану роботу як підробіток на постійну основу.-щоденний та головне реальний стабільний дохід.Від вас потрібно:-грамотна мова-стабільний інтернетРобота включає в себе декілька напрямків діяльності:-робота з тестовими файлами-робота з соціальними мережами та клієнтами-обробка заявок, тестувань, анкет, резерцій.Заробіток в день складає від 500 грн та залежить від обсягу роботи.Дана робота не пов'язана з Оріфлейм, продажами, ставками та відноситься до дійсно реальної роботи.За всіма подробицями щодо роботи пишіть у телеграм або вайбер за номером +380682497582
Копірайтер | Дистанційна робота
, Харків, Харківська область
Компанія "Love4U" (ФОП Шевченко А.В.) шукає амбіційних та талановитих копірайтерів. Досвід роботи не обов'язковий. Ми Вас навчимо та будемо постійно поруч у онлайн-режимі. Головне - це бажання працювати та заробляти.Вимоги:Мати власний ноутбук або ПК зі стабільним інтернетом8-годинний робочий день. Графік може бути гнучким, це можемо обговорити додатково, але важливо відпрацьовувати робочі годиниБажання розвиватися та досягати успіхуМати навички у написанні текстів різних тем і багатий фантазійний внутрішній світУмови:Гнучкий робочий графікСвоєчасна виплата зарплати, без штрафів чи інших демотивуючих факторівПостійний зв'язок з адміністратором, який Вам буде допомагатиОбов'язки:Написання текстів на англійській (базова мова), або інших мовах (додатково за бажанням), на різні темиПереговори по телефонуПідтримка клієнтів та відповідь на їх запитанняСвоєчасне виконання всіх обов'язківМи знаходимось у місті Харків. Співбесіда буде проводитись онлайн. Зв'язок через телеграм на номер +38************55. Пишіть свої запитання або надсилайте резюме тут на сайті, або в повідомленнях в телеграм. На дзвінки не відповідаємо, спочатку присилайте інформацію про себе, потім співбесіда. Будемо раді співпрацювати з Вами!
У пошуках перекладачів/копірайтерів
, Харків, Харківська область
Оплата: Після виконання роботи, за умови його якісного виконання Графік роботи: Гнучкий. Ви можете працювати в будь-який зручний для вас час. Ви зможете поєднувати цей підробіток з вашою основною роботою.Вимоги:Наявність будь-якого електронного пристрою для роботи (телефон, комп'ютер, планшет, тощо).Як зв'язатися:Пишіть нам на ОЛХ. Дзвінки не приймаємо.Переваги:•Можливість працювати віддалено.•Гнучкий графік роботи.•Сплата за кожне виконане завдання.•Можливість кар'єрного росту.