Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "Пекарь кондитер в Харькове"

Получать информацию со статистикой на почту

Обзор статистики зарплат профессии "Пекарь кондитер в Харькове"

20 000 ₴ Средняя зарплата в месяц

Количество вакансий профессии "Пекарь кондитер" по диапазонам зарплаты в Харькове

Валюта: UAH USD Год: 2024
По состоянию на 23.04.24, по профессии Пекарь кондитер в Харькове открыто 1 вакансий. Для 100% открытых вакансий, работодатели указали заработную плату в размере 14.2+ грн. 0% объявлений с зарплатой 11.0+ грн, и 0% с зарплатой 12.6+ грн

Уровень средней зарплаты за последние 12 месяцев: "Пекарь кондитер в Харькове"

Валюта: UAH USD Год: 2024
На гистограмме изображено изменение уровня средней заработной платы профессии Пекарь кондитер в Харькове.

Рейтинг похожих вакансий по уровню заработной платы в Харькове

На гистограмме изображено сравнение средней зарплаты по запросу "Пекарь кондитер" со средней зарплатой в административных центрах за прошлый месяц.

Рекомендуемые вакансии

Продавець / продавец
, Харків, Харківська область
Шукаємо продавця!Досвід роботи необов’язковий. Всього навчимо та допоможемо адаптуватися! Для тебе:Офіційне працевлаштування та заробітна плата двічі на місяць.Гнучкий робочий графік: 5/2 по 8,5 годин. Знижка 30% на продукцію власного виробництва (кулінарія, пекарня, кондитерські вироби, чай та кава).Місце роботи – Шевченківський район, ст. м. Наукова. А ще ти можеш стати справжнім професіоналом та крутим босом! Всі деталі можна дізнатися по телефону або звернутися за адресою - вул. Космічна, 23 а.
Продавець / продавец Le Silpo
, Харків, Харківська область
Шукаємо чарівного продавця.Досвід роботи необов’язковий. Всього навчимо та допоможемо адаптуватися! Для тебе:Офіційне працевлаштування та заробітна плата двічі на місяць.Графік роботи - 3 робочі зміни на тиждень по 8.5 годин у проміжку з 7:30 до 20:30.Знижка 30% на продукцію власного виробництва(кулінарія, пекарня, кондитерські вироби, чай та кава).Місце роботи – Шевченківський район, ст. м. Наукова. А ще ти можеш стати справжнім професіоналом та крутим босом! Всі деталі можна дізнатися по телефону або звернутися за адресою - вул. Космічна, 23 а.
Продавець у відділ кулінарії у Сільпо (пр-т. Гагаріна, 167/1)
, Харків, Харківська область
Шукаємо чарівного продавця у відділ кулінарії (за прилавок).Досвід роботи необов’язковий. Всього навчимо та допоможемо адаптуватися! Для тебе:Офіційне працевлаштування та заробітна плата двічі на місяць.Графік роботи 5/2 по 8 годин в інтервалі з 8 до 21:30.Знижка 30% на продукцію власного виробництва(кулінарія, пекарня, кондитерські вироби, чай та кава).Місце роботи – пр-т. Гагаріна, 167/1 (Одеська).звертайтесь за телефоном або особисто до адміністрації магазину.
Работа кондитер помічник
, Харків, Харківська область
Потрібен КОНДИТЕР Помічник КОНДИТЕРАУ маленькую пекарню-кондитерську Хлібна Хата біля метро Героїв Праці.Наполеон, Чізкейк, Тістечко, і т.д. Підтримка вітрини.Графік договірний. 4/2 або 5/2 з 8-20,00Оплата щотижня. оплата почасова -зміна 600-950 грн залежно від досвідуВід Вас робота з гарним настроєм та професіоналізм.чекаємо на співбесіду за адресою Героїв Праці 26а "Хлібна Хата"Можна приходити без дзвінка з 9.00-19.00 з пон-п'ят.
робота помічник кондитера у пекарню кондитерську біля м.Героїв Праці
, Харків, Харківська область
В небольшую пекарню-кондитерскую Хлібна Хата на Героев Труда 28д.Требуется кондитер помощник кондитера Наполеон, Чизкейк, Пирожное,и т д. Поддержание витрины.График договорной. 4/2 или 5/2Оплата еженедельно. почасово 650-950 грн смена .( от квалификации)ждем Вас на собеседование по адресу Героев Труда 26а "Хлібна Хата"Можно приходить без звонка с 9.00-18.00 с пон-пятн. Спросить Оксану.
Продавець-касир в пекарню. Салтівка. 15 змін на місяць
, Харків, Харківська область
Запрошуємо продавця -касира у нову пекарню на салтівці . Вимоги:- чистота та акуратність- досвід роботи у торгівлі- Досвід роботи з касовим апаратом- бажання та прагнення працювати на свій результат та результат компаніїОбов'язки:-Робота за внутрішніми стандартами та правилами компанії-Робота з чек-листом-викладання хлібобулочних виробів та кондитерських виробів згідно з основною планограмою-Продаж продукції закладу-Приготування кавових та чайних напоїв-Розрахунок відвідувачів за готівковим та безготівковим розрахунком-Оформлення касової дисципліни-проведення планових та позапланових товарних та матеріальних залишків-Наведення та дотримання порядку та чистоти робочої зони та залу протягом, після робочої зміни-проведення генерального прибирання 1 раз на тиждень-Бути привітним та гостиннимМи пропонуємо:-оплачуваний пробний період (від 3 до 7 днів)-графік роботи 3/3 або 2/2-Заробітна плата складається зі ставки та % від продажів (у сумі 700-1100 грн. за зміну)-виплата заробітної плати без затримок, 2 рази на місяць-Роботу в молодому, активному та дружньому колективі-Допомога керуючого мережею пекарень, головним бухгалтером та бухгалтером-обліковцем з усіх питань, що виникли протягом зміни-Корпоративні знижки на продукцію закладу у розмірі -50%Ми слухаємо та чуємо кожного співробітникаЗвертатися за телефоном+38 (06**********03 Діана
Робота: касир у Сільпо на Космічній 23А
, Харків, Харківська область
Шукаємо чарівного касира!Досвід роботи необов’язковий. Всього навчимо та допоможемо адаптуватися! Для тебе:Офіційне працевлаштування та заробітна плата двічі на місяць.Графік роботи: 5/ 2 по 8 години на день в інтервалі з 7:30 до 21:00Знижка 30% на продукцію власного виробництва(кулінарія, пекарня, кондитерські вироби, чай та кава).Місце роботи – вул. Космічна, 23А (ст.метро Наукова)Телефонуйте або звертайтесь до адміністрації магазину.
Робота: касир у Сільпо на пр-т. Героїв Харкова, 256
, Харків, Харківська область
Шукаємо чарівного касира!Досвід роботи необов’язковий. Всього навчимо та допоможемо адаптуватися! Для тебе:Офіційне працевлаштування та заробітна плата двічі на місяць.Графік роботи: 5/2 в інтервалі з 17 до 21 (по 4-5 годин)Знижка 30% на продукцію власного виробництва(кулінарія, пекарня, кондитерські вироби, чай та кава).Місце роботи – пр-т. Героїв Харкова, 256Звертайтесь за телефоном або особисто до адміністрації магазину.
Робота: пекар на піцу ТРЦ Нікольський вул.Пушкінська,2
, Харків, Харківська область
Пекарі в «Сільпо» знаються на справжніх замісах. Особливо якщо йдеться про приготування дріжджового, бісквітного чи листкового тіста. Про пекарів кажуть, що в них дуже духмяний хліб, пухкенькі булочки, рум’яні пироги, повітряні круасани.​Бажаєте приєднатися — чекаємо на ваше резюме!Графік роботи: 3/3, з 11 :00 до 20:30Приєднуйтесь до команди «Сільпо» та:Розраховуйте на нас. Стабільна зарплата та офіційне працевлаштування.Зберігайте баланс. Можливий індивідуальній графік роботи з урахуванням бізнес-процесів та власних побажань.Вливайтеся миттєво. Допомога колег і керівників у адаптації новачків.Пишайтеся роботою. Кар'єра в компанії, що входить до ТОП-ритейлерів України.Всебічно розвивайтеся. Різноманітні тренінги, пільги на вивчення іноземної мови або відвідування спортивних закладів.Спілкуйтеся вільно, пропонуйте сміливо. Відкрита лінія для важливих питань, екологічних та інноваційних ідей працівників.Почувайтеся особливо. Спеціальні пропозиції в компаніях, що належать Fozzy Group.Їжте смачно. Знижки на власне виробництво «Сільпо» (кулінарія, випічка, кондитерські вироби, чай та кава).Вакансія актуальна з адресою:вул. Пушкінська, 2Звертайтесь за телефоном або особисто до адміністрації магазину.
Запрошуємо кондитера. Салтівка
, Харків, Харківська область
Запрошуємо на постійну кондитера у мережу пекарень «Булкарня» на нову точку за адресою: проспект Тракторобудівників 160 Вимоги:- Досвід роботи у кондитерскій діяльності від 3х років - Чистота та охайність- Творчій підхід до кондитерського мистецтва- Досвід в виробництві класичних кондитерських виробів, таких як : еклери , Профітролі , торт Наполеон , Медовик та бісквітний тортів , тістечок- Вміння охайно та швидко працювати-Мінімальні знання дріжджових тістів , формування здобної продукції та хліба Ми пропонуємо: - ставка (70грн/год) + % від виробництва - зміна 10 годин - роботу в дружньому колективі - своєчасну виплату заробітної плати (2 рази на місяць)- оплачуваний пробний період (від 3х до 7ми днів)- знижки для персоналу -50% на власну продукцію - зручний графік 4/2 Запис на співбесіду за номером +38********03 Діана
Кондитери, пекарі.
, Харків, Харківська область
На відкриття нової пекарні потрібні кондитери, пекарі. Вся інформація за телефоном 09*********50, 09*********57.
Запрошуємо Пекарів - формувальників
, Харків, Харківська область
Запрошуємо на постійну роботу пекарів-формувальників у мережу пекарень «Булкарня» за адресами :-стадіонний проїзд 17 а- проспект Тракторобудівників 160 Вимоги:- Досвід роботи у пекарській діяльності від 3х років - Чистота та охайність- Творчій підхід до праці- Досвід від замісу до випікання хліба та хлібобулочних виробів - Вміння охайно та швидко формувати дріжджову продукцію , хліба - мінімальні знання у виробництві кондитерських виробів (заварні тістечка , Наполеони , медовики тощо) Ми пропонуємо: - ставка (70грн/год) + % від виробництва . Приблизно 850 грн зміна - зміна 10 годин - роботу в дружньому колективі - своєчасну виплату заробітної плати (2 рази на місяць)- оплачуваний пробний період (від 3х до 7ми днів)- знижки для персоналу -50% на власну продукцію - зручний графік 4/2 Запис на співбесіду за номером +38********03 Діана