Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "Начальник цеха в Харькове"

Получать информацию со статистикой на почту

Обзор статистики зарплат профессии "Начальник цеха в Харькове"

15 292 ₴ Средняя зарплата в месяц

Количество вакансий профессии "Начальник цеха" по диапазонам зарплаты в Харькове

Валюта: UAH USD Год: 2024
По состоянию на 25.04.24, по профессии Начальник цеха в Харькове открыто 6 вакансий. Для 50% открытых вакансий, работодатели указали заработную плату в размере 14.0+ грн. 33.3% объявлений с зарплатой 9.2+ грн, и 16.7% с зарплатой 18,8+ грн

Уровень средней зарплаты за последние 12 месяцев: "Начальник цеха в Харькове"

Валюта: UAH USD Год: 2024
На гистограмме изображено изменение уровня средней заработной платы профессии Начальник цеха в Харькове.

Рейтинг похожих вакансий по уровню заработной платы в Харькове

Среди похожих профессий в Харькове наиболее высокооплачиваемой считается Термист. По данным нашего сайта, уровень средней зарплаты составляет 25000 грн. На втором месте - Электросварщик с зарплатой 25000 грн, а на третьем - Мастер электромонтажных работ с зарплатой 25000 грн.

Рекомендуемые вакансии

Охранник складской базы, от 1000 грн/смена
Орион-Эксперт, ТОВ, Харьков, Харківська область
График работы: посменный (можно смешанный по суткам).Оплата: не меньше 15 000 грн./мес.Условия: работа в комнате охраны, все удобства.Суть работы: охрана и контроль порядка складской базы закрытого типа. Звоните, не откладывайте: 096-З95-05-47, 066-008-24-7З Юлия Викторовна
Потрібні швачки у швейний цех.
, Харків, Харківська область
У невеликий швейний цех (район м. Індустріальна) потрібні швачки. (Не соціалка)
Швейному цеху требуется закройщик
, Харків, Харківська область
В швейный цех на постоянную работу требуется закройщик. Для кроя постельного белья. Работа постоянная, не сезонная. Производство находиться в районе ТРЦ "Французский Бульвар".
Начальник цеху
2039, Харківська філія Харківського ОЦЗ, Харків, Харківська область
Заробітна плата (усього): 10000 грнУ тому числі основна: 10000 грнОписХарактер виконуваної роботи:ПостійнийОсновні функціональні обов'язки:ОБОВ"ЯЗКОВО МАТИ РЕЗЮМЕ!!! Начальник цеху друку (виробництво)!!! Керівництво виробничо-господарською діяльністю цеху; управління процесами друку; координація роботи цеху; забезпечення виконання планових завдань по об'єму виробництва. За додатковою інформацією звертатись до консультанта центру зайнятості Лариси Орищенко (098)269 15 29. Харківська філія .Вид трудового договору:безстроковийРежим роботи:5-денний робочий тижденьУмови організації праці:Звичайні умовиСоціальні переваги:професійний розвитокПрофесійні компетенції (знання, навички):Знання процесів друку на виробництві;знання та досвід роботи з сучасним обладнанням.Особистісні компетенції (особисті якості, характеристики):Відповідальність; без шкідливих звичок.
Швейный цех ищет швей на постоянную работу
, Харків, Харківська область
Срочно требуются швеи, для пошива спортивных костюмов. Дружественый коллектив. Хорошие расценки. Находимся 602 микрорайон.
В уютный швейный цех на Салтовке приглашаем швей
, Харків, Харківська область
В уютный швейный цех (свет в здании не отключают!) на Салтовке (перекрёсток ул. Героев Труда и Гвардейцев Широнинцев) приглашаем швей. Основные модели: футболки, лонгслив, гольф длинный рукав, брюки, костюмы, куртки, ветровки и различный трикотаж. Работы много. Гибкий график. Понедельная своевремееная стабильная оплата. Есть все для работы в комфорте. 05*********18
В Швейный цех требуются швеи. Новобаварский район.
, Харків, Харківська область
В швейный цех в Новобаварском районе требуются швеи.Работа круглый год. Дружный коллектив, комфортное рабочее место. Высокая зарплата, оплата еженедельно.
Начальник цеху ливарного виробництва
, Харків, Харківська область
Виробничому підприємству, що спеціалізується на виготовленні деталей з чорних та кольорових металів для залізничної галузі, гірничої промисловості та машинобудування, на постійну роботу потрібен начальник цеху ливарного виробництва. Досвід роботи на аналогічній посаді - обов'язково. Підприємство візьме на себе зобов'язання по забезпеченню житлом. Якщо Ви маєте досвід роботи на керівних посадах підприємств з повним циклом ливарного виробництва - телефонуйте.
Требуется швея в швейный цех
, Харків, Харківська область
Требуется швея в экспериментальный швейный цех. Ищем специалиста универсала, который может шить, кроить, ставить фурнитуру. Полный рабочий день с 9:00 до 18:00. У нас вы найдете дружный коллектив, приятное, тёплое рабочее место, своевременную оплату труда. Территориально находимся р-н метро Киевская. Звоните или пишите Viber/Telegram/WhatsApp будем рады рассказать подробности работы, ответить на все ваши вопросы 09*********07; 06*********92
Швейный цех возьмёт заказ
, Харків, Харківська область
Швейный цех возьмёт заказ. Качество гарантируем. Находимся на Баварии. Есть необходимое оборудование.
Робота: Кухар заготівельного цеху (без досвіду)
, Харків, Харківська область
Ми — мережа ресторанів і доставки «Япошка». Ми віримо у те, що досягти справжнього успіху можна лише у справі, яку ти любиш. Тож щоб разом досягати великих результатів, шукаємо у нашу команду захопленого своєю роботою КУХАРЯ ЗАГОТІВЕЛЬНОГО ЦЕХУ.Чому робота у нас буде тобі до смаку:Ти приєднаєшся до крутої команди, де завжди отримаєш допомогу та підтримку колег та матимеш лояльне ставлення керівника.Ти займатимешся улюбленою справою, а ми надамо тобі можливість добре заробляти, вчасно платитимемо і потурбуємось про комфорт на робочому місці.Ти зростатимеш фінансово, якщо докладатимеш зусилля і прагнутимеш більшого.Ідеально, якщо ти:маєш досвід роботи на кухні. Але ж якщо ні, то це не проблема, ми всього навчимо.Що ми тобі пропонуємо:своєчасну виплату (погодинна ставка: 82 грн/год);графік роботи: 5/2, з 08.00 до 19.00;жодних штрафів.Наші додаткові «смаколики»:безкоштовний комплексний обід;подарункові продуктові набори;корпоративні знижки на ресторани та доставку;знижки 7−10% у центрах «ОН Клінік»;подарунки на свята та особисті події.Твої функціональні обов’язки:розвантаження та прийняття товару по стандартам компанії;контроль якості сировини, підготовка сировини до роботи;робота з рибою, приготування напівфабрикатів;Відправляй резюме або пиши в Telegram, Viber або залишай свої контакти через google — форму, а ми тобі зателефонуємо!Або дзвони за номером: +38********51 Софія:)Якщо ти шукаєш роботу з найкращими умовами, то ця РОБОТА БУДЕ ТОБІ ДО СМАКУ!
Швейних цех прийме на роботу швачок
, Харків, Харківська область
Працюємо частіше з трикотажем. Місцерозташування - район Південного вокзалу. Транспорт - маршрутка, трамвай, тролейбус, метро, залізниця. Працевлаштування. Комфортні умови праці. Цех невеликий. Зарплата виплачується потижнево. Працюємо з генератором при відсутності електроенергії.
Сборщик-пакувальник готової продукції м'якої меблі
, Харків, Харківська область
Вакансія: Сборщик-пакувальник готової продукції м'якої мебліМісце роботи: ХарківКомпанія «КАН, меблева фабрика» шукає сборщика-пакувальника готової продукції м'якої меблі для нашого цеху виробництва. Ми шукаємо відповідальну, досвідчену та самостійну особу, яка має бажання працювати на розвиваючомуся підприємстві.Обов’язки:Збірка та пакування м'якої меблевої продукціїКонтроль якості та відповідність зібраних каркасів стандартам;Підтримка чистоти та порядку на робочому місці.Вимоги:Досвід роботи на аналогічній посаді принаймні 1 рік;Уважність до деталей та дотримання стандартів якості;Здатність працювати самостійно та в команді;Відповідальність та пунктуальність.Ми пропонуємо:Стабільну роботу в сучасному виробничому цеху;Конкурентоспроможну заробітну плату;Розширення професійних навичок Дружній та професійний колектив.Якщо ви маєте досвід у сбірці меблевих каркасів та пакування та бажання працювати в успішній компанії, будемо раді отримати ваше резюме та поговорити з вами про можливості співпраці.