Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "Электрогазосварщик в Харькове"

Получать информацию со статистикой на почту

Обзор статистики зарплат профессии "Электрогазосварщик в Харькове"

13 412 ₴ Средняя зарплата в месяц

Количество вакансий профессии "Электрогазосварщик" по диапазонам зарплаты в Харькове

Валюта: UAH USD Год: 2024
По состоянию на 23.04.24, по профессии Электрогазосварщик в Харькове открыто 3 вакансий. Для 33.3% открытых вакансий, работодатели указали заработную плату в размере 10.1+ грн. 33.3% объявлений с зарплатой 12.3+ грн, и 33.3% с зарплатой 18,9+ грн

Уровень средней зарплаты за последние 12 месяцев: "Электрогазосварщик в Харькове"

Валюта: UAH USD Год: 2024
На гистограмме изображено изменение уровня средней заработной платы профессии Электрогазосварщик в Харькове.

Рейтинг похожих вакансий по уровню заработной платы в Харькове

Среди похожих профессий в Харькове наиболее высокооплачиваемой считается Термист. По данным нашего сайта, уровень средней зарплаты составляет 25000 грн. На втором месте - Электросварщик с зарплатой 25000 грн, а на третьем - Мастер электромонтажных работ с зарплатой 25000 грн.

Рекомендуемые вакансии

Електрогазозварник
2039, Харківська філія Харківського ОЦЗ, Харків, Харківська область
Заробітна плата (усього): 12978 грнУ тому числі основна: 8861 грнОписХарактер виконуваної роботи:ПостійнийОсновні функціональні обов'язки:Здійснює газове та електричне зварювання на газопроводах у всіх положеннях,виконує зварювальні роботи під час відновлення стінки газопроводів накладанням латки,робить врізання у діючі газопроводи під керівництвом електрогазозварника-врізальника вищої кваліфікації,готує інструмент і матеріали для виконання газонебезпечних робіт. Звертатися до консультанта роботодавця Полчанінової Олени Анатоліївни,(098)956-89-04 (Харківська філія).Вид трудового договору:безстроковийРежим роботи:ІншеКоментар: Працювати змінами: 2 дня робочих з 8.00 до 20.00, 2 дня вихіднихУмови організації праці:Звичайні умовиСоціальні переваги:медичне страхуванняПрофесійні компетенції (знання, навички):Повинен знати способи встановлення режимів зварювання металу,основні види й режими газового зварювання і різання, будову й обслуговування газоелектрозварювальної і газоелектрорізальної апаратури та правила експлуатації і ремонту.
Электрогазосварщик требуется
, Харків, Харківська область
На постоянную работу в Харькове требуется электрогазосварщик. Зарплата высокая, стабильная.
слюсар-зварювальник
, Харків, Харківська область
Grafix - виробнича компанія, лідер у порошковому фарбуванні металевих конструкцій. Виробляємо металеві вироби і є Українським Виробником обладнання для фарбування, працюємо в Україні та європейських країнах.Наш сайт: grafix.in.uaШукаємоє електрогазозварника з досвідом роботи в зварюванні металевих конструкцій.   Основні обов’язки:Вміти правильно підготувати поверхню для зварювання;Налаштувати обладнання та виконувати зварювальні роботи з дотриманням правил безпеки;Зварювання металевих деталей таких як: каркас для столу, пічки для обігріву приміщення, крупногаборитні вироби, вироби з профільної труби;Контроль якості продукції, вчасно виявляти та вирішувати проблеми, що виникають під час виробництва.Основний вид робіт- електродугове  зварювання. Вимоги:Досвід роботи від 1 року;Знання технології зварювання різних металів; Вміння читати технічні креслення; Відповідальність та уважність до деталей; Готовність до роботи в команді.Пропонуємо:Заробітну плату на від 15 000 —20 000 на місяць.Ріст ЗП в залежності від результату роботи.Графік роботи понеділок — п’ятниця з 8.00 до 17.00;Можливості для кар'єрного росту;Дружню робочу атмосферу та сприятливі умови праці.Виробництво знаходиться на вул. Лозівська, р-н Іванівка.(10 хвилин від метро Центральний Ринок, Південна залізниця)Якщо ви відповідаєте вимогам та маєте бажання приєднатися до нашої команди, надсилайте резюме, дзвоніть.
Електрогазозварник
2039, Харківська філія Харківського ОЦЗ, Харків, Харківська область
Заробітна плата (усього): 9000 грнОписХарактер виконуваної роботи:ПостійнийОсновні функціональні обов'язки:Виконує ручне дугове та газове зварювання різноманітних металевих конструкцій та трубопроводів. Знати вибір технологічної послідовності контактних швів, вплив термічної обробки на властивості шва. Наявність посвідчення. Звертатися до консультанта роботодавця Мінєєвої Юлії Віталіївни (050) 918-45-30. Харківська філія.Вид трудового договору:безстроковийРежим роботи:5-денний робочий тижденьУмови організації праці:Звичайні умовиСоціальні переваги:професійний розвитокПрофесійні компетенції (знання, навички):Наявність посвідчення.
Електрогазозварник
2035, Лозівська філія Харківського ОЦЗ, Харків, Харківська область
Заробітна плата (усього): 10700 грнОписХарактер виконуваної роботи:ПостійнийОсновні функціональні обов'язки:Виконує ручне дугове, плазмове, газове зварювання, автоматичне і напівавтоматичне зварювання простих деталей та конструкцій вузлів з конструкційних сталей, кольорових металів і сплавів та середньої складності деталей, вузлів, конструкцій і трубопроводів із вуглецевих сталей у всіх положеннях шва, крім стельового.Знає, розуміє і застосовує діючі нормативні документи, що стосуються його діяльності.Звертатися до фахівця центру зайнятості Блудової Оксани Михайлівни за телефоном 00996658509, (м.Первомайський)Вид трудового договору:безстроковийРежим роботи:5-денний робочий тижденьУмови організації праці:Звичайні умовиСоціальні переваги:медичне страхуванняПрофесійні компетенції (знання, навички):Виконує ручне дугове, плазмове, газове зварювання, автоматичне і напівавтоматичне зварювання Особистісні компетенції (особисті якості, характеристики):Без шкідливих звичок