Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "Наладчик станков в Харькове"

Получать информацию со статистикой на почту
К сожалению, по указаному запросу нет статистических данных. Попробуйте изменить должность или регион.

Рекомендуемые вакансии

Требуется оператор гравировальнго станка на камне
, Харків, Харківська область
На производство по изготовлению памятников требуется ретушёр-гравёр на гравировальный чпу станок. Знание фотошоп. Обучение работе на гравировальном станке.
Потрібен водій категорія «С».
, Харьков
Потрібен водій категорія «С». Вантажоперевезення по Україні. Досвід роботи від 1-го року. Заробітна плата 28000 – 33000 грн. Віталій. Т. 093-830-85-97. Не звоните на номера телефонов начинающихся с 090. Это платные номера и используются мошенниками! Администрация UB.
Майстер механоскладальної дільниці
НПФ РОТОРМАШ, Харків, Харківська область
Наша компанія є провідним виробником металообробного устаткування та надає послуги з металообробки, успішно працює на ринку вже багато років і має бездоганну репутацію в галузі. Компанія шукає висококваліфікованого кандидата на посаду Майстера механоскладальної дільниці.Задачі:Організація роботи на механоскладальній дільниці;Проведення діагностики технічних проблем обладнання;Виконання ремонтних робіт на машинному обладнанні та механізмах;Встановлення, налаштування та технічне обслуговування обладнання;Контроль за технічним станом обладнання та регулярні профілактичні роботи;Контроль виконаних робіт, облік за день;Технічна підтримка, допомога у вирішенні проблем у разі несправності обладнання;Ведення табелю обліку використання робочого часу працівників дільниці;Налагодження верстатів з ЧПУ токарної та фрезерної групи, написання програм (стійки OKUMA, WESTLAB, MAZAK, SINUMERIK);Вміння самостійно працювати на верстатах з ЧПУ. Навчаємо в процесі роботи.Вимоги:Досвід роботи в сфері ремонту технічного обладнання від 2 років;Вища технічна освіта;Знання основ механіки та електротехніки;Вміння читати технічні креслення та інструкції.Пропонуємо:Офіційне працевлаштування згідно з Кодексом законів про працю України;Графік роботи з 07.30 до 16.10;Своєчасну виплату заробітної плати;Дружній колектив;Можливості для професійного зростання та розвитку.Ми запрошуємо Вас до нашої команди, якщо Ви відповідаєте вимогам та бажаєте працювати у міжнародній компанії з високими стандартами якості та професійного розвитку. Надсилайте своє резюме та приєднуйтесь прямо зараз.Детальна інформація за номером 096−267−32−12 Ольга Відділ кадрів.
Інженер-оператор-наладчик дорнового та роликових трубогибів
, Харків, Харківська область
Повна зайнятість. Від 16000 грн.Назва компанії: ACSПро компанію: зростаюче дрібносерійне виробництво автозапчастин та інших виробів з нержавіючої сталі.Вимоги:Вища або середня технічна освітаДосвід роботи наладчиком, слюсарем-ремонтникомТрудова дисципліна, акуратність, вміння організувати та підтримувати порядок на робочому місціОбов'язки:налагодження та доробка трубогибів, виготовлення дослідних та дрібносерійних виробівУмови роботи:8.30-17.00, п'ятиденний робочий тижденьДоброзичливі відносини всередині компаніїСвоєчасна щотижнева оплатаСтійко зростаючий обсяг роботиОпалення, гаряча водаГрафік робочого часу, який може бути побудований з урахуванням Ваших можливостей та потребОдеська Салют.Телефон 06********01 Олександр Андрійович