Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "Кладовщик комплектовщик в Харькове"

Получать информацию со статистикой на почту

Обзор статистики зарплат профессии "Кладовщик комплектовщик в Харькове"

17 000 ₴ Средняя зарплата в месяц

Количество вакансий профессии "Кладовщик комплектовщик" по диапазонам зарплаты в Харькове

Валюта: UAH USD Год: 2024
По состоянию на 23.04.24, по профессии Кладовщик комплектовщик в Харькове открыто 5 вакансий. Для 20% открытых вакансий, работодатели указали заработную плату в размере 14.0+ грн. 20% объявлений с зарплатой 15.0+ грн, и 20% с зарплатой 17.0+ грн

Уровень средней зарплаты за последние 12 месяцев: "Кладовщик комплектовщик в Харькове"

Валюта: UAH USD Год: 2024
На гистограмме изображено изменение уровня средней заработной платы профессии Кладовщик комплектовщик в Харькове.

Рейтинг похожих вакансий по уровню заработной платы в Харькове

На гистограмме изображено сравнение средней зарплаты по запросу "Кладовщик комплектовщик" со средней зарплатой в административных центрах за прошлый месяц.

Рекомендуемые вакансии

Молодший комірник, комплектувальник
, Харків, Харківська область
Вітаємо Вас, можливий співробітник!Якщо Ви хочете бути впевненим у завтрашньому дні, шукаєте надійного та стабільного працедавця, для Вас важливі!: офіційне працевлаштування, своєчасна заробітна плата, гарантована щорічна відпустка, оплачуваний лікарняний, а також можливість зекономити на доставці - то робота в нашій компанії саме для Вас!ТОВ «ЛОГІСТИК ЮНІОН» запрошує на роботу КОМПЛЕКТУВАЛЬНИКА.Ми раді Вам запропонувати:· конкурентну зарплату 2 рази/міс. на карту оклад + премії;· додаткову доплату за стаж;· офіційне працевлаштування з 1-го робочого дня;· оплачувану відпустку двічі на рік, оплачуваний лікарняний;· можливу участь у фонді взаємодопомоги;· графік роботи – 2день/2ніч/4 дні вдома, робочий день по 12 годин;· обіди за доступною ціною;· є можливість працювати вахтовим методом (4/4,7/7);· безкоштовну доставку транспортом компанії: м.Харків (ст.м.Індустріальна), с.Докучаєвське, смт. Рогань, м.Чугуїв, смт. Малинівка, с.Коробочкине.Запрошуємо на роботу студентів!Чим Ви займатиметеся:· комплектувати замовлення на магазини;· переміщувати товари на складі згідно з адресним відбором;· здійснювати підготовку товарів до інвентаризації;· підтримувати робочу зону у порядку.Ми шукаємо співробітників, які:· вміють працювати у команді;· чесні та відповідальні;· дисципліновані.Якщо відчуваєте у собі силу і бажання приєднатися до нашої команди, скидайте резюме або телефонуйне за номером: 38********70, Наталія.Чекаємо Вас за адресою: Харківська обл., Харківський р-н, смт. Васищеве, вул. Промислова,12.З 08.00 до 17.00 (перерва з 13.00 до 14.00), субота, неділя – вихідні.
Комірник/ Комплектувальник (м. Житомир)
Оптіма-фарм, ЛТД, Харків, Харківська область
Компанія СП «Оптіма-Фарм, ЛТД» — лідер фармацевтичного ринку України з 28-річною історією, провідний дистриб’ютор лікарських препаратів та виробів медичного призначення. Шукаємо собі в команду комірника у м. Житомир.У Ваші обов’язки буде входити: Збір та комплектація замовлень зі сканером (навчаємо); Контроль пакування товару згідно накладної; Розміщення та відбір товару.Для нас важливо:Фізична витривалість;Досвід роботи на складі — вітається, але не є обов’язковим;Проживання в р-ні Крошня буде перевагою (не є обов’язковим).Ми гарантуємо:Офіційне працевлаштування та дотримання усіх гарантій, згідно з КЗпПУ;П’ятиденний робочий тиждень: пн.-пт, 11:00—20:00 + оплачувані понаднормові години у завантажені дні;Підтримка наставника в процесі адаптації.Місце розташування: р-н Крошня, с. Оліївка вул.Садова 4 (кінець вул. Покровська, міська маршрутка № 10).Чекаємо ваших відгуків!00675011494
Комплектувальник
, Харків, Харківська область
Торгова мережа «Чудо Маркет» запрошує на склад КОМПЛЕКТУВАЛЬНИКАВИМОГИ ДО ПРЕТЕНДЕНТА:Досвід роботи на аналогічній посаді бажаний, але готові розглянути без досвідуЗнання правил і порядку прийому, зберігання, складування та обліку товарівОБОВ'ЯЗКИ:Прийом, розміщення, зберігання товарівЗабезпечення та дотримання режимів зберіганняКомплектація і відпуск товару згідно із заявкамиУчасть в інвентаризації товарно-матеріальних цінностейМИ ПРОПОНУЄМО НАСТУПНІ ПЕРЕВАГИ:Роботу в компанії, яка активно розвивається і надає можливості для кар'єрного зростання.Зарплата виплачується щотижня (одна робоча зміна 980 грн + бонуси)Можливість розвиватись всередині компанії і отримувати нові навички та знання.Своєчасну та стабільну заробітну платню.Корпоративні знижки на кулінарію та випічку.Дружній колектив та підтримку колег.Бонуси за приведених у компанію друзів.
Комплектувальник
, Харків, Харківська область
Компанія «БаДМ» — національний фармдистриб’ютор та забезпечує ліками всю Україну. В нашій дружній команді завжди раді енергійним та відповідальним.Ми працюємо з 1994 року.Збір товару за показниками в накладній: найменуванням, дозування, виробник, серія, термін придатності, кількість.Умови роботи:Стабільна та своєчасна оплата праціГрафік роботи: пятиденний робочий тижденьОплачувані відпустка та лікарняніКомфортні умови: взимку — опалення, влітку — кондиціонер, душові кабіни, кімната для обіду із побутовою технікоюДружня команда, навчання для новачківКорпоративні свята для Вас та подарунки для Ваших дітейБезплатний транспорт з роботи та на роботуМи знаходимося: вул. Озерна, 11 (район Аеропорта)
Комплектувальник
, Харків, Харківська область
У зв’язку з розвитком мережі запрошуємо в нашу команду комплектувальника склад напої, комплектувальниця склад снеки.Що потрібно робити:вивантажувати товар (напої), розміщувати по складу;комплектувати замовлення за накладними, для відправки на торгові точки;брати участь в інвентаризації.Що ми пропонуємо:завжди своєчасна виплата заробітної плати;робочий день з неділі по п’ятницю (субота вихідний) з 8:00 до 18:00, денні та нічні зміни;склад в центрі міста, відмінна транспортна розв’язка.
Молодший комірник, комплектувальник товару
, Харків, Харківська область
Вітаємо Вас, можливий співробітник!Якщо Ви хочете бути впевненим у завтрашньому дні, шукаєте надійного та стабільного працедавця, для Вас важливі!: своєчасна заробітна плата, гарантована щорічна відпустка, оплачуваний лікарняний, а також можливість зекономити на доставці — то робота в нашій компанії саме для Вас!ТОВ «ЛОГІСТИК ЮНІОН» запрошує на роботу КОМПЛЕКТУВАЛЬНИКА.Ми раді Вам запропонувати:конкурентну зарплату 2 рази/міс. на карту оклад + премії ;додаткову доплату за стаж;оплачувану відпустку двічі на рік, оплачуваний лікарняний;можливу участь у фонді взаємодопомоги;графік роботи — 2день/2ніч/4 дні вдома, робочий день по 10 годин;обіди за доступною ціною (24/7).є можливість проживання на території (вахтовий метод).Безкоштовна доставка транспортом компанії: м.Харків (ст.м.Індустріальна), с.Докучаєвське, смт. Рогань, м.Чугуїв, смт. Малинівка, с.Коробочкине;Запрошуємо на роботу студентів!Чим Ви займатиметеся:комплектувати замовлення на магазини;переміщувати товари на складі згідно з адресним відбором;здійснювати підготовку товарів до інвентаризації;підтримувати робочу зону у порядку.Ми шукаємо співробітників, які:вміють працювати у команді;чесні та відповідальні;дисципліновані.
Комплектувальник
, Харків, Харківська область
У зв’язку з розвитком мережі запрошуємо в нашу команду комплектувальника склад напої, табачний.Що потрібно робити:комплектувати замовлення за накладними, для відправки на торгові точки;брати участь в інвентаризації.Що ми пропонуємо:завжди своєчасна виплата заробітної плати;робочий день з неділі по п’ятницю (субота вихідний) з 8:00 до 18:00-денні, з 20:00-6:00 - нічні зміни;склад в центрі міста, відмінна транспортна розв’язка.Телефонуйте:06*********23; 05*********11
Комплектувальник
, Харків, Харківська обл.
РОБОТА!Виробничому підприємству на постійну роботу потрібенКОМПЛЕКТУВАЛЬНИКЗаробітна платня виплачується 2 рази на місяць, без затримок.Графік роботи: пн-пт, з 8.00 до 17.00.Ми знаходимось за три зупинки від метро Індустріальна (район Харківських воріт).Є доставка транспортом підприємства з районів Одеської, ХТЗ та Салтівка.Для іногородніх є можливість надання безкоштовного житла.З усіх питань дзвоніть за номером телефону: