Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "Заведующий складом готовой продукции в Харькове"

Получать информацию со статистикой на почту

Обзор статистики зарплат профессии "Заведующий складом готовой продукции в Харькове"

12 750 ₴ Средняя зарплата в месяц

Количество вакансий профессии "Заведующий складом готовой продукции" по диапазонам зарплаты в Харькове

Валюта: UAH USD Год: 2024
По состоянию на 20.04.24, по профессии Заведующий складом готовой продукции в Харькове открыто 1 вакансий. Для 100% открытых вакансий, работодатели указали заработную плату в размере 9.0+ грн. 0% объявлений с зарплатой 10.0+ грн, и 0% с зарплатой 11.0+ грн

Уровень средней зарплаты за последние 12 месяцев: "Заведующий складом готовой продукции в Харькове"

Валюта: UAH USD Год: 2024
На гистограмме изображено изменение уровня средней заработной платы профессии Заведующий складом готовой продукции в Харькове.

Рейтинг похожих вакансий по уровню заработной платы в Харькове

Среди похожих профессий в Харькове наиболее высокооплачиваемой считается Заведующий складом кладовщик. По данным нашего сайта, уровень средней зарплаты составляет 19000 грн. На втором месте - Заведующий складом гсм с зарплатой 19000 грн, а на третьем - Заместитель заведующего склада с зарплатой 16500 грн.

Рекомендуемые вакансии

Сборщик-пакувальник готової продукції м'якої меблі
, Харків, Харківська область
Вакансія: Сборщик-пакувальник готової продукції м'якої мебліМісце роботи: ХарківКомпанія «КАН, меблева фабрика» шукає сборщика-пакувальника готової продукції м'якої меблі для нашого цеху виробництва. Ми шукаємо відповідальну, досвідчену та самостійну особу, яка має бажання працювати на розвиваючомуся підприємстві.Обов’язки:Збірка та пакування м'якої меблевої продукціїКонтроль якості та відповідність зібраних каркасів стандартам;Підтримка чистоти та порядку на робочому місці.Вимоги:Досвід роботи на аналогічній посаді принаймні 1 рік;Уважність до деталей та дотримання стандартів якості;Здатність працювати самостійно та в команді;Відповідальність та пунктуальність.Ми пропонуємо:Стабільну роботу в сучасному виробничому цеху;Конкурентоспроможну заробітну плату;Розширення професійних навичок Дружній та професійний колектив.Якщо ви маєте досвід у сбірці меблевих каркасів та пакування та бажання працювати в успішній компанії, будемо раді отримати ваше резюме та поговорити з вами про можливості співпраці.
Комірник на склад хімічної продукції
, Харків, Харківська область
Рабочий графік: пн-пт 9.00-15.30Обов'язки: Перелік складу рідкої на сипучої сировини ,відпуск сировини клієнтам