Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "Посудомойщица в ресторан в Харькове"

Получать информацию со статистикой на почту

Обзор статистики зарплат профессии "Посудомойщица в ресторан в Харькове"

14 000 ₴ Средняя зарплата в месяц

Количество вакансий профессии "Посудомойщица в ресторан" по диапазонам зарплаты в Харькове

Валюта: UAH USD Год: 2024
По состоянию на 23.04.24, по профессии Посудомойщица в ресторан в Харькове открыто 1 вакансий. Для 100% открытых вакансий, работодатели указали заработную плату в размере 10.8+ грн. 0% объявлений с зарплатой 12.0+ грн, и 0% с зарплатой 13.2+ грн

Уровень средней зарплаты за последние 12 месяцев: "Посудомойщица в ресторан в Харькове"

Валюта: UAH USD Год: 2024
На гистограмме изображено изменение уровня средней заработной платы профессии Посудомойщица в ресторан в Харькове.

Рейтинг похожих вакансий по уровню заработной платы в Харькове

На гистограмме изображено сравнение средней зарплаты по запросу "Посудомойщица в ресторан" со средней зарплатой в административных центрах за прошлый месяц.

Рекомендуемые вакансии

Прибиральниця до ресторану
Атлант, Харків
Ми-компанія «АТЛАНТ» - лідер продажу будівельних матеріалів. У зв’язку з турботою про свій персонал та можливістю годувати клієнтів та гостей компанії, запрошуємо прибиральницю у ресторан «Будівельна ресторація», за адресою: Проспект Героїв Харкова, 118Пропонуємо:роботу в одному з кращих тематичних ресторанів Харковасвоєчасна виплата ЗП 2 рази на місяць, 60 грн/годграфік роботи 2/2 пон.-пт з 07:00-21:00, суб.-нд. з 08:00-21:00дружній колектив, для багатьох він уже став «другим будинком» безкоштовний комплексний обідбезкоштовне відвідування спортивного залубезкоштовну корпоративну розвозку у вечірній часОбов'язки: прибирання території ресторану дотримання санітарних норм та гігієни Від Вас вимагається: акуратність, охайність, чесність, стресостійкість привабливий та охайний зовнішній вигляд, без шкідливих звичок висока швидкість роботиТелефонуйте прямо зараз 0509820578, пишіть у Telegram, Viber, я залюбки розповім Вам деталі вакансії, HR Ірина! Познайомитись з нашим рестораном можна за посиланням в Instagramwww.instagram.com/budivelna_restoratsiyaБудуйте своє майбутнє разом з нами!